Срещи в Шумен

Започната от Alexi, 22 Септември 2011 22:04:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Ето малко снимков материал от срещата тази седмицаа,на снимките са само фордовете но трябва да отбележим и присъствието на рожденника на 31.03 Милчо  8) с негото возило

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

VENTCI

Дайте предложения за среща - доста време не сме се събирали

Alexi

събота примерно .. ако сте навити

VENTCI

Събота на обичайното място пр. 15.00 ч.

Alexi

ок 15 часа .. като гледам няма да сме много но здраве да има :)

VENTCI

Хайде в събота да направим среща - пр. 15.00 ч. на обичайното място

G_o_c_e_v

Стига да съм свободен, ще дойда...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

ок съм ,ще звънна и на Илианския

Alexi

тази неделя ,16ти от 15 часа на обичайното място ?

G_o_c_e_v

Стискайте палци да мога да дойда...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

VENTCI

VENTCI

От кого получих визитка днес сл. обяд ?   ^-^  ^-^  8)

Alexi

бвахахах ,не е от мене :)

G_o_c_e_v

G_o_c_e_v

Аз само да обадя, че май май няма да мога да дойда... така се стекоха нещата, че вчера бях в града, днес съм пак на работа... сезона е пред откриване и имаме довършителни работи по машините, няма как да изляза на гезме.

Ина Тодорова

Съжелявам че не можех да дойда но бях на работа :) ще следя  и при първа възможност ще дойда :)

Alexi

ее ,следващия път заповядай  ^-^

ihovahi

Я да пуснете някоя снимка от срещата еййй скръндзи!!!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Тази Неделя /21.07/ ще имам път покрай Шумен ... да се зберем да почерпи пак някой :D
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Трябва да черпя за фаровете, че да светят без да ми изгарят крушките (rofl)

VENTCI

dmitarcho е винаги добре дошъл, кой ще почерпи е ясно и остава да измислим час  ^-^  8)

G_o_c_e_v

За часа не знам, ама поръчайте дъжд още от събота, че да ми е сигурно идването в неделя... да не останете на празна ясла (rofl) (rofl)

Alexi

Митака не каза към колко ще е в Шумен за това предлагам неделя обичайния час 15.00 на обичайното място зад Библиотеката

Dmitarcho

На мен часът ми харесва :)
Ръца Пръца

VENTCI

G_o_c_e_v

Хмммм... утре ще се постарая да дойда... :-X

VENTCI

Баш организатора на срещата май забрави да се яви  ::)

Alexi

той щото се говореше за почерпка ама не уточнихме кой ще черпи и се притесни явно :))

G_o_c_e_v

Митака предложен за обществено порицание... 5мин сочене с пръст (rofl)

Bobi

Предлагам да му опикаете гумите на събора  :))