Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Чебурашка

Не телефона е хубав,се пак е андроид  :P  просто един път го сравних с един старичък канон който също  беше  5мп   (fri)

Bobi

Чебурашка

Alexi

ей днес както си карам на връщане от Варна нещо взе да ромоли отзад + леки вибрации викам си лагер ли тръгна изведнъж .. слизах гледах и за спукана гума - няма нищо .. тръгвам но се влоши след 10-15 км .. слязах пак смъкнах всички тасове щото няма да ми е за първи път да се развие джанта .. задната дясна се беше развила ,всичките 5 болта се въртяха наръка  (omg) добре че не се случи на жената да се омята някъде .. тя хич няма да забележи някакви симптоми ... сега ще пия една допълнителна ракия по повод щастливия завършек ..

VENTCI

Даа нужно е успокоение - кои са тия гумаджии ?

Alexi

аз съм гумаджията  (omg) .. просто едната гума явно не съм я дозатегнал сещам се че жената дойде взе да ми говори нещо и съм я пропуснал ...
и малко по темата :)

amplified

(happy) (happy) (happy)

И една бърза снимка на ISO 12800

Баси кефа... k7 вади по-кофти на 1600-2500...

Alexi

като шум е много добре ,чак невероятно за това ИСО .. но нещо не е познал баланса на бялото на първата сякаш ..

amplified

Първата е с к7 и не съм барал баланса беше на облачно оставен  O:-)

Новият на 51200 ISO след стабилна обработка може да извади приличен тъмбнейл на 1000px широчина  ??? Аз затова си го и взех де, високото исо при пилците е доста нужно, пък и кадрите от 5.2/сек скачат на 7.
Нещо, което с к7 на 6400 е почти невъзможно. Сензорът просто е убийствен, Sony убиха рибата тоя път  (happy)

yoshi

да попитам някой от софия има ли аерограф трябва ми за 1-2 дена  ???

escobar

Спомняте ли си как преди една-две седмици арестуваха четирима души за предлагане на подкуп на катаджии, а оттогава нищо...
Спрели са да предлагат рушвети или КАТ-аджиите просто си ги прибират... АХАХАХАХХ

Alexi

Цитат на: amplified в 24 Ноември 2011 16:57:21
Първата е с к7 и не съм барал баланса беше на облачно оставен  O:-)

Новият на 51200 ISO след стабилна обработка може да извади приличен тъмбнейл на 1000px широчина  ??? Аз затова си го и взех де, високото исо при пилците е доста нужно, пък и кадрите от 5.2/сек скачат на 7.
Нещо, което с к7 на 6400 е почти невъзможно. Сензорът просто е убийствен, Sony убиха рибата тоя път  (happy)
всъщност проблема със скоростта се решава предимно с висок клас ,светлочувствителни стъкла ,но те са доста по скъпо удоволствие от читаво тяло .. даже от определен клас стъкла нагоре тялото реално няма значение тъй като влияе твърде слабо на крайния резултат  :))

Pyrhel

Алекси... Пий! Добре, че не е изпаднала... :-X Веднъж ми е падала гума, бяхме и с едно ремарке натоварено до дупка и малко остана да паднем в канавката хем с 40 карахме... (omg)

Борко, честито за техниката! Аз не разбирам нищо от фотоапарати и снимане, ама като гледам снимките на мондеото - суперски са!

Йоши, аз нямам :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vasilev

"Всичко правено в Перник с ключ по-малък от 22 се счита за нано-технология."  (rofl)

viksata

Цитат на: Vasilev в 24 Ноември 2011 22:45:02
"Всичко правено в Перник с ключ по-малък от 22 се счита за нано-технология."  (rofl)

Тоя Перник !!!!!

Аз да ви кажа че мотото на всеки перничанин е:
"Пием като смок, е*ем като бог и бием като трифазен ток!"

Поздрави  :P

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Alexi

те за това на новата магистрала и викат "ускорител на елементарни частици " :)

Pyrhel

Мне, в Люлин в София има един тунел, на него му викат така, на магистралата - Винкел Щрасе :))

Невероятна снимка (rofl)

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Колко много мразя да работя в неделя ....

Иван Вълков

Кофти е много, дано поне надника да е двоен. И аз тези почивни дни бях на тръни че ме бяха предупредили ама при мене се размина. Следващият път дано да се запознаем и видим наживо.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

amplified

Vasilev

:D

EPIC

mitakinen

"Столичани в повече"  ;D

Софиянец води коза и пръч

amplified

Като стана дума за столичани...
Аз мисля, че ако намеря отговор на въпроса защо софиянци се редят в една лента, след като има 3 направо, които са абсолютно празни, но създават километрични задръствания само в едната, ще намеря и смисъла на живота! (omg)

Чебурашка

Къде го видя това,3 ленти  :o,иначе съм сигурен че половината от тези които наричаш софиянци реално не са такива(то и аз не съм много от софия)  :))

amplified

Чебурашка

Основното нали е смисъла на живота  ::)

petermitkov

sapienti sat

Чебурашка

Тоя седи от доста време,от всичко искат печалба   :-X