Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

yoshi

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Иван Вълков

My Link Без коментар, какви безобразия се случват  >:(

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Чебурашка

Сигурно са открили нов платен паркинг и правят реклама     :))

Pyrhel

БГ действителност: Неизвестен извършител и пострадалите след 1 месец ще получат писъмце по пощата, че преписката е прекратена :(

Иначе наистина има новооткрит платен паркинг до тях, оставиха ми бележка под чистачката за него :) Нито една от колите е била с каско. Нямам инфо дали е скоро изтекло или не са имали попринцип...

Danchev

How about a magic trick?

Alexi

диагностика и живи данни  :))

petermitkov

‎- Колко ти гори колата?
- 10 до 15 минути.
sapienti sat

Bobi

Цитат на: petermitkov в 02 Декември 2011 16:22:29
‎- Колко ти гори колата?
- 10 до 15 минути.

Сашо казва: 8 л. нафта и 2 горивни филтъра на 100 :D

Vasilev

Празниците идват и нещо по темата  :D

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Racinga

Питам по компетентните, значи стана така че пращах огледала от кола за еконт бургас. И стана така че при транспорта на едното огледало се е счупило механичната дръжка, и естествено получателя казва че не ги иска в това състояние обаждат ми се от еконт, и ми казват нали че са счупени не знаят как е станало, и ми казват че имам 6 месеца да направа рекламация на фирмата и да си търся обезщетението. Днес отивам в офиса от които ги пуснах огледалата и нали говорих с момчето и ми обяснява че трябва да си платя доставката 14лв ( а стойноста на огледалата е 15лв ) и после да се обадя на еди кой си номер за да започне разследване как са се счупили и кои е виновен ( като знаят че аз нямам вина ), и момчето от еконта ми обясни че мога да претендирам за обезщетението какво точно да е в пари или с нови огледала ( пазарлъка ). Та питането ми е, има ли смисъл да заплатя транспорта на огледалата 14лв, и да започнат "разследването" , и има ли вероятност да ме изгърбят, смисъл да си платя транспорта и да съм хем без огледала и хем с 14 лв набутан  (coffee) посъветвайте ме какво да правя в тази ситуация

Alexi

аз бих им ги оставил да си ги ползват като са ги счупили .. виж ако беше нещо по скъпо си струва разправиите ..

Чебурашка

Няма ли  вариант като се докаже че те са виновни да ти върнат и парите за транспорта  ::)

Bobi

От личен опит ще ти споделя, че за такава сума не си заслужава да се занимаваш.Ако възразиш, ще си получиш парите или нови огледала, но не по-рано от 6 месеца в 99 % от случаите. Аз не бих платил доставката и бих им оставил да си ги сложат някъде счупените огледала..

Pyrhel

Добре ли бяха опаковани като ги прати? Аз не бих платил нищо, а направо бих ги нахранил пред комисията за защита на потребителите. Писна ми от тарикатчета, дето ни лук яли, ни лук мирисали... Понякога трябва да се действа с лошо (batter)

Racinga

Цитат на: Pyrhel в 03 Декември 2011 00:28:58
Добре ли бяха опаковани като ги прати? Аз не бих платил нищо, а направо бих ги нахранил пред комисията за защита на потребителите. Писна ми от тарикатчета, дето ни лук яли, ни лук мирисали... Понякога трябва да се действа с лошо (batter)

по принцип и аз се сетих да се свържа с комисията за защита на потребителите, но просто за 15 лв не ми се занимава... имам 7 дена да реша какво да правя, но още се колебая дали да се занимавам да се пазаря с тях или направо ( както казва момчето от еконт ) да бъдат унищожени огледата   >:(

yoshi

аз на твое място бих се заял с тях,няма значение че е малка сумата за това е и защита на потребителя все пак.Те всички така са свикнали да се подиграват с нас по тази логика няма да се оправим никога,не е важна големината на пратката или сумата въпроса е принциен.На мен ако ми се случи това директно отивам в защита на потребителя без да се замислям и още 2 скандала ще вдигна,ами ако дърйа точно в деня на доставката да си сложа нещото което очаквам ? Пак казвам за мен въпроса е принципен всеки си има право на мнение но тарикатчетата никога няма да изчезнат в грозната ни страна  :'(

Racinga

ама чакай сега, никой не е казал че се подиграват с мен. просто се е случило и никой не е казал че няма ми дадат обезщетение, просто се чудя дали има смисъл да се занимавам за 15лв ....

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

yoshi

Pyrhel

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

Vas

Чебурашка

Какъв е този руски тунинг  :)) ето още няколко

amplified

София-Пловдив-Стара Загора - Бургас
ако някой иска лайсни нося!
0883300581

mitakinen

senatora

За Колегата Racinga,
и аз имах драма с ЕКОНТ има я темата в другият форум...ама все тая...
та на въпроса,след около месец ми върнаха всички пари които съм дал по доставката,подписах едно споразумение,че нямам претенции,увериха ме че лелката в Лом е уволнена и ми дадоха 2 безплатни доставки/още не съм ги ползвал/
така че ако имаш възможност плати си 14 лв и след това започни да ги тормозиш
щях да забравя...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
/в тази връзка и аз съм между тях (fri)/
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)