Ще пътувам за ***. Да пренеса нещо?

Започната от Pyrhel, 10 Ноември 2011 01:04:42

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

ffmk1l

Цитат на: gambit в 23 Май 2013 17:56:32
аз ще съм в свищов отт 1 ви до 3ти и после като се връщам към пловдив ще минавам през стара загора, но трябва да дойдеш до свищов на 3ти???
Няма как. Салона е в автоморга, няма кой да го носи до Свищов. Благодаря все пак!
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Bobi

Венко, пали колата и тръгвай. Колко коли от форума може да поберат цял салон и в същото време да са в Русе? :) . Докато чакаш някой да ти го донесе, ще го изпуснеш отново.

TourneoRS

Ако се събере в Ескорта , можем да се разберем нещо .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

К.Методиев

Цитат на: Bobi в 23 Май 2013 19:06:56
Венко, пали колата и тръгвай. Колко коли от форума може да поберат цял салон и в същото време да са в Русе? :) . Докато чакаш някой да ти го донесе, ще го изпуснеш отново.

Ми всяка може да събере цял салон, в седана ми събрахме целия ми салон, а имам и 60 литра бутилка, качихме се със Светльо и се прибрахме.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Alexi

мда особено ако махнеш стария :))

ffmk1l

Цитат на: TourneoRS в 23 Май 2013 19:18:24
Ако се събере в Ескорта , можем да се разберем нещо .
Почти съм уговорил колега с Мондео комби, нека пише, на лични...

TourneoRS

Мисълта ми беше да го закарам до Свищов , и Гамбит да ти завърши обиколката .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ffmk1l

Цитат на: TourneoRS в 23 Май 2013 19:56:18
Мисълта ми беше да го закарам до Свищов , и Гамбит да ти завърши обиколката .
Благодаря, много сложно става, чак толкова, ще се ходи до Русе, евентуално. Още веднъж страхотни сте, ей затова е Форума.

m_keleshev

Здравейте колеги през тази седмица 17.06.2013 - 23.06.2013  някои има ли път от София към Стара Загора ? Става дума за един диференциал да се превози .  ::)  ^-^

pantata

Цитат на: m_keleshev в 15 Юни 2013 18:18:50
Здравейте колеги през тази седмица 17.06.2013 - 23.06.2013  някои има ли път от София към Стара Загора ? Става дума за един диференциал да се превози .  ::)  ^-^

Аз ще пътувам на 21 или 22-ри. Ако няма никой по-рано съм насреща.

m_keleshev

Благодаря колега дай телефон за връзка и ако до 1-2 дена не се появи някои за по ранна дата ще ти звънна. :)  ^-^

ihovahi

Някой да има път от София до Асеновград/Чепеларе/Смолян?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Bobi

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Bobi

Понеделник следобяд ще пътувам по маршрута : Пловдив - Хасково - Асеновград - София. Ако мога да свърша работа на някой, да се обажда!

Dmitarcho

Петък /19.07/ тръгвам за Добрич, през Търново, Търговище, Шумен и Варна .... на 21.07 се връщам на обратно ;) На някой ако съм полезен, да свирка ;)
Ръца Пръца

ffmk1l

Транспорт на четири джанти от Перник (може и в София да се закарат евентуално) до Ст.Загора? Намират се при Виктор (viksata) ^-^

Pyrhel

Утре привечер (към 21ч.) ще съм в Хасково и после към София.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Светльо

Цитат на: Венелин в 28 Юли 2013 18:02:42
Транспорт на четири джанти от Перник (може и в София да се закарат евентуално) до Ст.Загора? Намират се при Виктор (viksata) ^-^
Натоварени са! Утре към 7,7:15-30 са при тебе. ;)

vladi tanev

Искaм дa попитaм някой скоро имa ли път към Стaрa Зaгорa от София или Перник дa ми пренесе еднa глaвa от Виктор-Viksata
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

amplified

Някой ще пътува ли към София скоро? 4 джанти с гуми трябва да се придвижат някак, ама като не са закачени на кола не могат сами :D

moni74

На 11-ти ще пътувам до Трявна. Ако сме без децата, мога да ги закарам и предам на някой по пътя. Иначе до края на октомври ще ходим до Златица и ако не си се уредил, може тогава.

----------------------------

whaaazp

Цитат на: amplified в 30 Септември 2013 11:56:37
Някой ще пътува ли към София скоро? 4 джанти с гуми трябва да се придвижат някак, ама като не са закачени на кола не могат сами :D

тази седмица може и да имаш късмет :)

Nebhotep

На 14-ти октомври пътувам по направлението София- В. Търново-Шумен-Варна-Добрич. На 18-ти Октомври тръгвам по обяд от Варна към София. Пътувам сам, така че мога и багаж и пътници да возя.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Nebhotep

Nebhotep

Промяна в маршрута: София- АМ "Тракия"-Карнобат-Шумен-Варна-Добрич. Ако някой ще се включва по трасето да казва навреме.

Илко

Има ли  някой да  пътува от  Бургас до  Стара  Загора ???
Илко

Nebhotep

Аз ще минавам покрай Стара Загора, на връщане от Варна, но най- близкото място до Бургас, през което ще мина е Карнобат! Ако те устройва може нещо да измислим.

Илко

Ок  мерси  ще  попитам  дали  може  да  направим  нещо   ако  има  нещо  ще  ти  пиша   Мерси  много  :)
Илко

Илко

Аз  пътувам  поне веднъж месечно  до  Пещера  през  Пловдив  може  и  през Пазаджик   
Илко