Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Dmitarcho

Изпревари ме :D След рефреш се оправя далаверата с питанките и емотиконите :) /но маеркера дето го очертавах - си остана на монитора :(

Ръца Пръца

Bobi

Pyrhel беше писал, че ще има известни бъгове и че ще ги оправи. Кой не чете, ааа? :D

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=1658.40

mitakinen

Маркера ще го скриеш като го намажеш с коректор  :D

Alexi

това не е бъг а част от новите възможности на форума :))

Dmitarcho

Цитат на: Bobi в 25 Март 2013 21:31:29
Pyrhel беше писал, че ще има известни бъгове и че ще ги оправи. Кой не чете, ааа? :D

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=1658.40

Боби, те за това тези постове са тук ... а не в темата за оплаквания ;)
Адаш, утре първата ми работа е да си купя коректор, последния свърши докато играх билярд на компутара :D
Ръца Пръца

Bobi

Да видим китайците дали ще копират тия нововъведения, както е казал Алекси  :)) .

escobar

Pyrhel

Дмитърчо, хахах, гоуем си творец ве :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

http://fakti.bg/avto/62289-tir-izmina-10-km-bez-vodach

ЦитатТежкотоварен камион с чешка регистрация измина близо 10 километра без шофьор по магистралата между немските градове Бад Рапенау и Зинсхайм, съобщава сп. Stern. Водачът на ТИР-а изгубил съзнание "по медицински причини", а 40-тонното возило продължило по пътя заради включения круиз контрол.

Полицейски патрули веднага осигурили ескорт в две от трите платна на аутобана, предупреждавайки останалите водачи за опасността. За щастие никой не е пострадал при инцидента.

Камионът неколкократно се удрял в мантинелите, но продължавал напред въпреки това. Драмата приключила 10 км по-късно, когато ТИР-ът спрял в отбивка за отдих край магистралата.

Водачът е в болница в тежко състояние.

И един от коментарите отдолу  :D   :D

ЦитатАко беше турски тир,щеше и да изпреварва
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

supertorr

hotblooded

Радко

ganador

mitakinen

hotblooded

Стоят си два вълка на сянка и дремят по едно време идва заека и бие "масльонка" на единия вълк и хуква да бяга. Другия вълк казва:
   - колега, дай да го хванем тоя малък пе*ераст и ще го е*ем, а после и ще го ядем... другия отговорил:
  - Остави го дребосъка, не знае какво прави....
След малко пак идва заека, бие масльонка на втория вълк и хуква, вълка след него.... бягали, бягали и заека влязал в една тръба, вълка при опит да го последва се заклещил. Заека излязал от другата страна, минал зад вълка и го оправил.... след време вълка се освободил и се връща при първия вълк, който го посрещнал с думите:
  - Колега, и ти ли стигна до тръбата :)

Събрали се голяма група приятели да ядат и пият.
Всички се веселят, само един седи намусен.
По едно време някой пита:
- Що си така тъжен, бе?
- Мани, мани, на жената и открили СПИН.
...
- Майтапя се бе, к`во пребледняхте всичките?

Alexi

Цитат на: mitakinen в 26 Март 2013 16:05:50
"Лимонадата" не прощава  :D

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J-g9mboYJds#
може да измислим подобно състезание за събора .. лимонадата ще я заменим с бира щото тя е в изобилие :)

G_o_c_e_v

Бавния чат е на разположение... Ти пишеш, след 2 часа някой ти отговаря :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

supertorr

Цитат на: G_o_c_e_v в 26 Март 2013 21:38:32
Бавния чат е на разположение... Ти пишеш, след 2 часа някой ти отговаря :))
Е то до Шумен да не е малко разсроянието- пътува, пътува, пътува

G_o_c_e_v

Замислете се, значи трябва да се изместите в Шумен :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

supertorr

Не бе в Шумен ви е бавен нета ;D;D;D

hitrata_lisi4ka

Аз пък правих неща, които имат вкус на лозови сърмички, ама на вид нещо не ги докарах хахаха
Искам нещо русо, може и метла!

Чебурашка

Това май важи и за форума  ;D

Pyrhel

Това трябва да го туриш в темата за среща в Русе :)) :)) :))

Радко

Радко

Съпругът НЕЖНО пита жена си:

- Скъпа, какво е това същество, с 32 краченца, зелени очички, червено телце, на кафяви и сини чертички?

- Писнаха ми твоите въпроси! Знаеш, че мразя тия гатанки. Какво е?

- Не знам, но за всеки случай ще ти го махна от гърба.

Pyrhel

hotblooded

TourneoRS

Предисторията: Един хазяин си търси наематели. Решава да отиде при брокер и му обяснява, че иска тихи хора, защото на долния етаж живее той със семейството си и не иска постоянно някой да му тропа. Обаче брокерът все му намирал някакви хеви, траш и тем подобни метъли, които само тропали по барабаните и дращели по китарите, и хазяинът изкукуригал най-накрая и отишъл при брокера:
- Абе, ти, да те е*а у г**а, що не вземеш да ми пратиш един цирк горе, белким малко по-тихо стане?
- Споко - отговорил брокерът - сега съм ти намерил едни, че муха да жужне, ще се чуе.
Така и станало. Отишли да живеят на горния етаж над хазяина едно семейство глухонеми. Мъж, жена и тъща. Хазяинът много се зарадвал. Една седмица живели хората горе и наистина нищо не се чувало. Втора седмица живели - верно муха да жужне, ще се чуе. Трета седмица - семейството все едно било погребано живо. На четвъртата седмица обаче хазяинът се попритеснил какво става с тия хора и решил да им отиде на гости да ги види, пък и да им каже да не се притесняват, че и чиния да счупят, не е болка за умиране. Качил се той и звъни на звънеца, обаче те нали глухонеми и не чуват. Решава хазяинът да вземе ключа и да влезе направо. Така и направил. Влезъл вътре и какво да види: Жената гола до кръста и се пляска с пачка пари по циците, мъжът хванал тъща си на задна и яко я опъва, а на всичкото отгоре и разтворил един чадър над нея. Хазяинът се облещил, щял да повърне при гледката на косматите цици на жената и решил веднага да ходи да се разправя с брокера.
- Ей, смотаняк грозен, да те е*а в г**а, животно проклето, да ти се роди таралеж, та да не можеш да си погалиш детето, майка ти стара, ти кви ми ги прати на мен бе? Някви съвсем за лудницата... (и му разправил какво станало)
- Споко - казал съвсем спокойно брокерът - те така си говорят.
- Абе какви ми ги говориш? Как така си говорят? - почудил се хазяинът.
- Ми, ето така... Жената казала: "Ходи' да купиш мляко!", а мъжът отговорил: "Да ти е*а майката ма, не виждаш ли, че дъжд вали?!
IVECO -  с него не се ходи надалеко .