Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 29 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

След години на финансови проблеми и жонглиране на ръба на фалита култовата автомобилна писта "Нюрбургринг" и прилежащата инфраструктура са обявени за продан, съобщават немските медии. Германската държава е назначила за синдик Йенс Лисер, който да намери нов собственик на трасето, музея и увеселителния парк.

Все още не се знае дали състезателният комплекс ще бъде приватизиран накуп, или на части, но според сайта BridgeToGantry.com вече има между пет и десет сериозни кандидати, готови да заплатят цената от €125, за която се носят слухове.

В сегашния си вид "Нюрбургринг" включва пистата за състезания от Гран при, изградена през 1984 г., значително по-дългата "Северна дъга", построена през 1924 г., и средновековния замък "Нюрбург" в планината Айфел.

Те за без пари я дават е ... давайте да я взимаме, и ще има къде да си правим съборите :D
Ръца Пръца

ganador

BIGFORDFAN

Колеги, ако някой иска да си пазарува неща от Лидл над 30 лв (предимно машина, инструмент и т.н.) имам излишни талони за отстъпка. Важат до 7.04., могат да се вземат в София или Монтана.

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

BlackMesa

ganador

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

BIGFORDFAN

Dmitarcho

Слагайте кофите бе .. и легени .. и каквото намерите там :D
Ръца Пръца

Alexi

такъв случай имаше в БГ .. от близкото село бяха домъкнали всички налични съдове :))

hotblooded

А на гара Дружба нямаше нужда от такива случаи.... бай Мангау просто отваряше крана и подлагаше найлонов чувал. Че понякога го и мързеше да затваря крана... Щяха да слагат въоръжена охрана, ама се усетиха че я някои е гръмнал, я гарата я няма :)

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

tropper

Цитат на: hotblooded в 19 Март 2013 12:22:21
... Щяха да слагат въоръжена охрана, ама се усетиха че я някои е гръмнал, я гарата я няма :)
Хаха :) Е винаги охраната може да е от едрите момчетата въоръжени с гумени палки, вместо огнестрелно. Няколко такива достатъчно силно могат да респектират мангалите ;)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

hotblooded

Цитат на: tropper в 19 Март 2013 12:44:27
Хаха :) Е винаги охраната може да е от едрите момчетата въоръжени с гумени палки, вместо огнестрелно. Няколко такива достатъчно силно могат да респектират мангалите ;)
Площта е голяма, манго хвърля чувала, мята се под вагони и офейква или се скрива... зад гарата е Свобода - някога е било селище за строителите на завода, сега е мангалско гето с около 1000-2000 мангала... :)
Вече просто скъсиха доста времето за пребиваване на вагоните на гарата преди да тръгне влака. - дори влака се композира вътре в завода и се изкарва към гарата когато от БДЖ дойде локомотив - прикачане, проба на спирачки и се потегля.

hotblooded

Един човек паркирал колата си пред някакъв супермаркет. Когато се върнал, колата му била почти унищожена. Някой се бил блъснал в нея - предницата напълно липсвала. А пък нямало видим знак от друг автомобил или друг човек. Сърцето му примряло. Тогава той видял едно малко листче, подпъхнато под чистачките. Почувствал се щастлив: виновникът явно оставил адреса и името си. Той взел листчето с треперещи ръце. Разгърнал го. Вътре пишело: "Докато ви пиша тази бележка, ме наблюдават поне двеста души. Всички те смятат, че си пиша името и адреса. Но аз не правя това!"

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Ей това алкохолът на никой не прощава....
РК Harlem shake  (rofl)

К.Методиев

Верно си е Марто. Ахахахха

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

escobar

varby

По -грозна 190-ка не бях виждал,и е 89 г. и само на 150 000 км.Да ама не !

escobar

Тая 190-ка беше пред мен на светофара днеска. Покъртителна е и на живо!

hotblooded

Цитат на: varby в 20 Март 2013 08:37:09
По -грозна 190-ка не бях виждал,и е 89 г. и само на 150 000 км.Да ама не !
Нашият "трактор" - 190D е 87ми набор, купихме го 2000 год и сме му "врътнали" към 150 к км само ние....  Хубавото на 190 и 124 е че пробегът не е от значение - тези "животни" не умират!

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Alexi

ganador

ganador

BIGFORDFAN