Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ganador

ohGr

TourneoRS

ALI G MY JUNGLE IS MASSIVE
бях забравил този колко е проЗт   :D

Да не пускам нов пост
Кои тасове са по-вървежни за моя дръгел ?
тези ..

или тези ...

Тези джанти ги мислех ... ама май малко грозни седят но са без пари ..80лв

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

BIGFORDFAN

Тия първите наскоро отидоха на скрап заедно с един Ескорт, явно не му се е занимавало на собственика да ги сваля, защото са хванати с гайките. Ескорта между другото беше страшен лъскач за годините си. Иначе на мен най-много ми харесва вариант 3, иначе за тия лети джанти 80 лева са им много, те са ужасни просто, на цената на алуминия ако ти ги дадат - стават.

TourneoRS

Ауу това за гайките него знаех , не ща ги .И на мен третия вариант ми допадаше най-много и чакам отговор за цена . Джантите са леш , то си личи въпреки че са боядисани . Допреди малко си мислех и ми прищрака , не му трябва нищо на ескорта . Сега за лятото едни гуми само ще му взема и това е , мислех да го правя с екстри но той е тръгнал отдолу и няма оправия .

BIGFORDFAN

Намери си евтини гуми и го карай колкото може, после за скрап и се мяташ на Мондео мк1/2 и се возиш, части за без пари бол...

TourneoRS

Още не съм го пробвал на дълъг път , преди с пасата понякога правех по 1000 км за 24 часа . Ама тази кола май няма да я огрее , няма да събира толкова багаж . Взех я защото ми беше писнало две седмици без кола , дори не съм я карал за проба . През ноща я взех и сутринта оглеждах какво съм си сервирал  :D . Жената още не ми простила , че съм продал хубавата широка кола , а съм взел тази в която седяла като девственица със стиснати крака  :)) :))

mitakinen

moni74

Цитат на: mitakinen в 15 Март 2013 22:30:52
http://prodavalnik.com/skimmers-i19404945

в тоя битак какво ли няма :)

Еeе, аз ти казах да правим пари от тая работа :) А ти разду на всички :)

----------------------------

mitakinen

идеята е да се прати първо мюре на пусията, че може да излязат от нинжите :)

moni74

Цитат на: hotblooded в 15 Март 2013 14:07:03
Мани, мани.... при нас бяха две поделения точно едно до друго - имаха обща ограда... отиваме новобранци (след клетва) и кой да каже на постовите че имат обща ограда с другото поделение:
   Стой! Кой идва....
   караула, идва
   къв карул бе, аз съм караула стой ще стрелям...... Беше вкарал патрон в цевта...

Иво, да не си служил в Грудово?

moni74

hotblooded

Цитат на: moni74 в 15 Март 2013 22:44:50
Иво, да не си служил в Грудово?
Тц - Автополка до Кроношпан  (бившия тръбарски батальон), до нас беше ВВС-арско поделение, сега двете са  сляти в едно

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

escobar

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

fozzy

Е това е класика,болт пирони и чукове. :D

moni74

hotblooded

Bobi

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Alexi

Цитат на: Alexander в 16 Март 2013 00:32:18
Клипче Тоя ме разби  :)) :)) :)) :)) :))
уахахаха до средата на клипа не осъзнавам че е на 3та викам си тоя кво снима 110 едвам вдигнал и повече не ще :))

toretosz

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Alexi

hotblooded

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Alexi

Лисо това да не е твоето Пежо ,някой обожател :))

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.