Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

amplified

Ми айде аз имм фулхд :) да ни гледате сейр на голямото екран

petermitkov

Космонавти, прелитайки над България:
Какъв любознателен народ - всеки хванал по един ръчен телескоп и изучава небето!
- Лъжете се колега, аз съм бил в България - там така пият, направо от бутилката...
sapienti sat

BlackMesa

hitrata_lisi4ka

Ако видите жена в слънчево време да си пуска чистачките, това значи, че ще завива...
Искам нещо русо, може и метла!

G_o_c_e_v

Въпроса е, в коя посока? :)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

escobar

http://m.youtube.com/watch?v=MjbfD2ZoVhk

Това е новият сериал на БТВ.

http://m.youtube.com/watch?v=5_XEdjsK-Kw

А това е адаптацията на Мъжете, които мразеха жените, известна като Момичето с драконовата татуировка. От далеч смърди колко е копирана идеята, дори кадрите в трейлърите и музиката са сходни.

hitrata_lisi4ka

Цитат на: G_o_c_e_v в 13 Март 2013 06:48:54
Въпроса е, в коя посока? :)
Просто се молиш да не е към теб, че нали знаеш...ladies first :D

escobar

Pepsi MAX & Jeff Gordon Present- 'Test Drive'_HD

Един от най-добрите шофьори в Наскар - Джеф Гордън се качва дегизиран, за да тества Камаро.

Dmitarcho

Ръца Пръца

Pyrhel

оф, това къде го бях турил в нещата от ибей... :))

Funny russian harlem shake
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Mожеш да загубиш много пари докато гониш жени
но няма да загубиш нито една жена
докато печелиш много пари.

TourneoRS

-Коя е най-важната част на една кола? -пита изпитващия от ДАИ
-Амиии...волана и спирачките. -отговаря кандидат-шофьора
-Не! Седалката е най-важното в една кола!
-???
-Ако няма седалка на оная работа ли ще ми седнеш?

:D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Радко

Dmitarcho

Да си скриете колите от падащи,летящи боклуци ;) Тука у балкана подухва .... все едно магистралка не е виждала клиент от месеци. Представям си по Шумен как ще е ... Дано няма поражения по хавтомобилите и домовете Ви ;)
Ръца Пръца

supertorr

mirohristov

:D За такъв начин на закачане никога не бих се сетил .  :)) :))
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Радко

supertorr

Катаджия спира кола, а зад волана се оказва неговата бивша учителка по литература:
- Здравейте, госпожо Петрова! Извадете една химикалка, лист и напишете 100 пъти: "Повече никога няма да нарушавам Закона за движение по пътищата."

vladi tanev

SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Alexi

точно на място е тая пародия .. щото много изнагляха с тия постоянни реклами помогнете на тоя на оня болен ..

mitakinen

WTF реклама - кисело мляко

и предисторията разказана от участниците:

"Този от дясната страна скочи да се бие", разказва Слави. От другата страна излиза и шофьора, за да помогне на колегата си. Двамата братя се сбиват с непознатите, а от храстите изскачат още трима. Тогава полицаят Румен Цветанов стреля във въздуха, за да спре мелето. Непознатите обаче продължават боя, тогава Цветанов стреля в крака на единия. Двама от командосите побягват. Шофьорът на джипа се опитва да избяга с колата, но смелите братя успяват да го свалят и джипа се забива в храстите. Българите бързо се справят със съпротивата на чужденците и ги връзват със сезал за ръцете и краката.
"Като ги напънахме яко на бой, почнаха да казват, че са туристи. Ама късно е либе за китка казват в наше село", разказва Слави. А на въпроса как се чувстват след като са пребили френски командоси, Слави скромно отбелязва: ,,Явно са бягали много от час тези командоси."   :D

hotblooded

Командосите са обучени и да носят на бой...  Едва ли не са могли да отвърнат, просто са запазили самоообладание да не предизвикат сериозен международен скандал... Преди години е имало подобно изпълнение и с наши парашутисти от бригадата в Пловдив (още докато бяха наборни войници - един съотборник служи там), та една от тренировките им е била да ги "хвърлят" на непознато място и да стигнат до "точка за евакуация", като картите, компаса и др. им се дават преди скока - скока е малките часове, на зазоряване - падат в някакво село, и двама от тях попадат в двора на войнствено настроен стопанин които ги заплашил с ловджийско чифте... инцидента не е завършил добре за човека с чифтето.....

mitakinen

В казармата служих в това "Секретно поделение"

и при едно учение ни казаха, че морските пехотинци от Тихина ще нападнат някой от постовете. Преди години при едно такова учение са влезли и овързали в въжета целия пост. Бяхме се амбцирали да стреляме :) ако някой се появи от тия "жапонци ли, нинжи ли". Явно началниците са се усетили по едно време и звъннаха да прибираме патроните, че да не вземе да застреляме някой  :D

hotblooded

Мани, мани.... при нас бяха две поделения точно едно до друго - имаха обща ограда... отиваме новобранци (след клетва) и кой да каже на постовите че имат обща ограда с другото поделение:
   Стой! Кой идва....
   караула, идва
   къв карул бе, аз съм караула стой ще стрелям...... Беше вкарал патрон в цевта...

Alexi

школата Плевен бяхме 5000 тикви .. караула се състои от 12-14 вътрешни и там някъде външни постове .. редовно се чуваше че някой някъде стрелял по нещо :))

hitrata_lisi4ka

Жена се обажда на мъжа си. Той слуша известно време и казва:
- Мило, айде после ще ти звънна, че сега не мога да псувам.

hotblooded

Pyrhel