Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Така не са ли английските - от ляво да е за регулиране на фаровете/осветлението на таблото ....

...а по нашите ширини тези копчета/врътки да са от дясно
Ръца Пръца

Alexi

мда стелката ме заблуди не е оригинална .. ключа за фаровете е наобратно ,от деснячка е

Alexander

Ааааа да, ключа вярно е на обратно! Може просто да е сменян
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Цитат на: thunder_go в 09 Януари 2013 10:27:47
Здравейте отново, имам няколко нови наблюдения:
http://www.cars.bg/u923690 - не е фейслифта, но е TDI, а доколкото четох при TDI няма проблем с инжекторите? От към екстри, мисля е добре оборудвана, за това си струва (а и ми е до гъза и мисля да ѝ хвърля един поглед). Какво мислите?
http://www.mobile.bg/11354474788104311 - тази ми е фаворита за сега, но след спазаряване на цената. Имам питанка обаче (към софианци). Има ли някой, който е готов да ѝ хвърли един поглед, че Варна - София за един оглед ми е непосилно :( Ще съм много благодарен

Утре ще му се обадя да го погледна.

thunder_go

newbie

petermitkov

И аз мога да ида да я погледна в събота!
sapienti sat

thunder_go

Благодаря за отзоваването, от две мнения глава не боли, така че ще се радвам много и на твоето :)
newbie

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

thunder_go

Има ли някой от Плевен, да хвърли едно око на тази http://www.cars.bg/u823617
newbie

Besniq

Цитат на: G_o_c_e_v в 11 Януари 2013 19:14:31
До колегата Бесният
Фокус, седанче 1,6 100к.с
Фокус, седанче 1,8 Дизел
Мерси колега, гледал съм обявата за тдди-то не е лоша но цената не е малка, а дори няма подгрев на предното стъкло !
Бензиновите не ме интересуват.

petermitkov

Цитат на: petermitkov в 11 Януари 2013 13:02:13
И аз мога да ида да я погледна в събота!

Погледнах я!
Колата е англичанка и е обръщана. Човека дава гаранция за всичко по обръщането. Иначе колата е добра, доста е запазена и съм почти  сигурен че километрите и съответстват. Салона е много запазен. съединителя отделя ниско.
Отзад на бронята има малка драскотина
sapienti sat

thunder_go

Мерси за отзива. Bobi ме светна за същото, че е обръщана, но каква гаранция може да ми даде ... не знам. Това ме притеснява само, че е обръщана. "съединителя отделя ниско." - Какво имаш предвид?
newbie

petermitkov

Съединителя е добре.
Колата е доста свежа и запазена.
sapienti sat

thunder_go

По проблемните маховик и инжектори нямаш забележки, така ли?
newbie

Alexi

8500 за англичанка и ти продължаваш да разпитваш за нея ?! това са адски много пари за англичанка .. иди си я вземи за 1000-1500 паунда тука за 1000 лв ще ти я обърнат ..

hotblooded

Цитат на: thunder_go в 13 Януари 2013 18:41:05
По проблемните маховик и инжектори нямаш забележки, така ли?
Маховика не може да се прецени след колко ще сдаде багажа, инжекторите също.  Единственото обективно е че може би в момента няма подозрителни шумове. Иначе от обръщането - за да излезе на сметка от цялата работа - да купи кола от Англия (Кипър, Малта) и да обърне волана - трябва да е била доста изгодна (едно е да го правиш за себе си, друго е за продан)  - интересното е дали е оправил фаровете...
Цитат на: Alexi в 13 Януари 2013 18:51:45
8500 за англичанка и ти продължаваш да разпитваш за нея ?! това са адски много пари за англичанка .. иди си я вземи за 1000-1500 паунда тука за 1000 лв ще ти я обърнат ..
Или за 8500 и остатъка за 2 години за лизинг да си вземе кола от МП. (но не и без да я погледне на живо)

Alexi

аз преди 2 страници казах че е обръщана вие не вярвахте :))

thunder_go

Разпитвам, защото човека си е направил труд да я огледа все пак :) А и кадърни алтернативи с всичките му екстри също нямам за момента. 8500 нямам, около 7500 имам и максимум толкова мога да отделя за момента, преди да съм продал моята (Astra F). От МП също не ми допада нищо (само тази, която е 9к салона е отврат и няма темпомат и без да е чута)  :'( Другите са 2.2, които не ме устройват.
newbie

moni74

Цитат на: thunder_go в 13 Януари 2013 19:10:30
8500 нямам, около 7500 имам и максимум толкова мога да отделя за момента, преди да съм продал моята ...

Ако имаш 7500 заделени, то махни от тях 100лв за гориво, 180лв за ГО, 67лв за винетка, за първоначално обслужване... Може акумулатора да е свършил, може гуми да няма... Абе едно 1000лв минимум си задели. И оттам нататък търси кола.

----------------------------

Alexi

виж който е купувал скоро как знае .. а ако е от автокъща си задели за еко такса ,транзитни номера .. за това ако колата е от човек може да се спести някой лев ..

tropper

Цитат на: thunder_go в 13 Януари 2013 19:10:30... (само тази, която е 9к салона е отврат и няма темпомат и без да е чута)  ...
Тази я гледах лятото, когато избирах мойта. Нямаше забележки, но е доста постно изпълнение. Съединителя беше доста чувствителен - успях да я изгася при тръгване без да искам. Незнам дали е добре или не, не съм пробвал друго МК3 с ръчни скорости, а човечето от МотоПфое каза че било нормално... Не усетих да има проблем с демпферния маховик или нещо друго около двигателя. Като цяло впечатлението ми от нея не е лошо, но не ми се връзва цената с оборудването.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

thunder_go

Аз заради това гледам да не е от автокъща, а от човек. Пък и от автокъщите винаги мога да спазаря цената до толкова, че да имам за спешните разходи. Сега очаквам на плевенската да сложат снимки отвътре, иначе се вижда че е GHIA, но ме интересува колко е запазена кожата, дали има темпомат, с какво CD e и разни други (TC и подгрев пише, че има). Още веднъж споменвам, ако има някой от Плевен да ѝ хвърли едно око, че и до там не ми е малко пътя :(
Иначе, ако успея да продам моята скоро, ще имам и малко по-голям бюджет. Пуснах я за продан вече :)
newbie

thunder_go

Получих снимки на това мондео и отвътре - http://www.evtimoff.eu/mondeo/
По телефона успяхме да я смъкне на 8к, но като отида там сямтам че мога още 200 да смъкна.
Какво мислите за цената (ако технически е добре изправна)? По телефона вика, че е италианка. Има и каско.
Темпомат сметнах, че не ми е нужно да търся, т.к. видях че се монтира относително лесно и евтино (100-200 кинта).
newbie

hotblooded

То точно това "ако е изправна" е уловката за всички употребявани коли..... Като гледам колко е оръфана ръкохватката на скорстния лост - тая кола е поне на 200-250 к км....

Alexi

доста мърлява и занемарена изглежда .. липсват съществени екстри като темпомат ,подгряване на седалки и предно стъкло .. липсва кората на мотора вероятно след някакъв ремонт по него ... според мен 8к са много ,по скоро около 7 и то ако няма други забележки ..

thunder_go

По телефона като говорихме, ми каза че има подгрев на седалките (макар че скоростния лост пречи да видя за бутона) ... Иначе му писах мейл да питам защо липсват корите (дали той ги е махнал) ...
newbie

Alexi

thunder_go

Да, сега видях че беше в средното местенце. Значи абсурд да е и тази ...
newbie

valeri1972

цък
колега, не съм специалист....но може да "хвърлиш" едно око и на това (fri) - до,и и да е п,одадена/цената е същата/ на визия мислял че е по-добре.....

thunder_go

Тази май е продадена, щот я имаше декември в cars-a а вече я няма (цък и цък). Перфектна ми беше, но я изпуснах (а и нямах всички пари тогава) ...
newbie