Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

К.Методиев

Дете пита баща си: - Абе тате, съседа от ляво взима 320лв. заплата и едвам свързва двата края. Съседа отдясно взима 220лв. и яде хляб и сол. А как ти като взимаш 180лв. имаме всичко - уиски, луканки и т.н.? - Ами много просто тати. Имам магическа пръчка и като махна всичко се оправя. На другия ден детето казва: - Абе тати, цяла нощ махам, ама нищо не става? - Каза ли вълшебните думи? - пита бащата. - Да бе. Абракадабра, нали? - Не бе, тати! "Документите и талона за проверка!"

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Vasilev

Bobi

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

mitakinen

Цитат на: senatora в 11 Октомври 2012 19:20:15
EASTERN EUROPE STYLE ! (PSY GANGNAM STYLE PARODY) by BRICKA BRICKA!
Че ние по-принцип не сме в източна Европа, че и Европа. Турция се намира в Близкия изток - на английски този район го наричат "Middle East". А къде е Близкия изток? :) Както казваше един мой праподавател: "Европа започва там където свършва бозата - след Загреб"
А между другото тая тъпа песен заразява все повече:
Gangnam F1 Style With The Sky Crew

BIGFORDFAN

http://stocom.cars.bg/  скоро не бях попадал на толкова стари и загнили кошници, пък и на тройна цена...  ???

Alexi

Иван Вълков

То не е луд този който яде баницата....... вчера гледам при познат бояджия астра 92 година и се шегувам защо изощо я прави собственика( имаше удар отзад, багажника го нямаше) и той ми вика че още му била мила, бил я купил преди месец за 2500 лева.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Цитат на: Иван Вълков в 15 Октомври 2012 08:40:14
То не е луд този който яде баницата....... вчера гледам при познат бояджия астра 92 година и се шегувам защо изощо я прави собственика( имаше удар отзад, багажника го нямаше) и той ми вика че още му била мила, бил я купил преди месец за 2500 лева.

???
Един комшия се чуди как да се отърве от една Вектра 92ра, 1.6/75 коня, с климатик и гЪзово.... за 1200 лева я дава и никой не я ще... А за тея пари колата си е ОК. дори е по малко гнила от бившата ми Астра... смисъл че има само ръжда, Астрата имаше и дупки :)

Alexi

веднъж купена е друго .. понякога човек няма пари за нова и ще не ще ремонтира това което има ..

petermitkov

sapienti sat

viksata

хахахахахахахахаха  :D :))

Тия са ебати племето!!!!

Те това не го очаквах  :)) :)) :))

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

escobar

Луно, луно - земьо македонска, пак ли ке те делат?

dimo82

Я да питам - някой има ли си жена, която като каже че слиза след 10мин. и верно слиза за това време????

escobar

Полковник Фон Флинкеркьофе или некой друг SS-овец може и да е натренирал некоя.

dimo82

Мойта за съжеление не е минала през полковника!!! Дотук я чакам само 40мин....

Alexi

хехе ти да не си от скоро женен :)) аз вече съм свикнал .. като каже готова съм - значи 15-20 мин .. преди време слизах даже палех колата :))

hitrata_lisi4ka

Абееее алоооуууу! И вие сте не по-малко туткави от нас! хахахахахх
Искам нещо русо, може и метла!

Danchev

How about a magic trick?

Marlboro

Цитат на: petermitkov в 15 Октомври 2012 18:53:08

Много се смях, не бих се учудил да го публикуват и наистина, ма слава богу това го пропуснаха...  :))
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Гледайте бе, гледайте как ви се усмихва (rofl)

Ааааа, следващото е разбиващо:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Ako са му поднесли перхидрола чист - може да го докара като джин/тоник на цвят :)

Danchev

Тъжна новина ... http://www.caradvice.com.au/195701/ford-pulls-wrc/
Цитрусите и тях вече не ги броим, защото ще участват само в няколко кръга, а Мини доста бързо се предадоха.
Дано това не е началото на края на най-истинският шампионат :-[
How about a magic trick?

hotblooded

Цитат на: Danchev в 16 Октомври 2012 16:50:34
Тъжна новина ... http://www.caradvice.com.au/195701/ford-pulls-wrc/
Цитрусите и тях вече не ги броим, защото ще участват само в няколко кръга, а Мини доста бързо се предадоха.
Дано това не е началото на края на най-истинският шампионат :-[
Понякога и това се получава... както някога Лачиа къртеха мивки с Делта Интеграле, а сега ги няма, Митцубиши Лансер също разцепваше конкуренцията, бяха изместени от Фокус, после от 206, дойдоха Ситроените след това... Да видим кои ще са следващите.

supertorr

hotblooded

Backstage

Цитат на: dimo82 в 15 Октомври 2012 19:42:55
Я да питам - някой има ли си жена, която като каже че слиза след 10мин. и верно слиза за това време????
Нема такава жена!!!

Danchev

Цитат на: hotblooded в 16 Октомври 2012 19:15:49
Понякога и това се получава... както някога Лачиа къртеха мивки с Делта Интеграле, а сега ги няма, Митцубиши Лансер също разцепваше конкуренцията, бяха изместени от Фокус, после от 206, дойдоха Ситроените след това... Да видим кои ще са следващите.

Преди поне имаше презастъпване ... дано ... вагените както и да е, но Хюндай трябва да изкарат нещо добро. Да видим и пилотите как ще се разпределят и кой ще са ... Льоб си остава в цитро, ама я направят 2-3 кръга я не.
How about a magic trick?

Marlboro

"Мъжът е способен два часа да седи без да мърда и да гледа плувката, а да почака пет минути, докато жена му се облече не му стигат нервите!"

:D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!