Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

momo76

Седи си зайчето на брега на реката и пуши трева. Идва бобъра и пита:
- Ей заек, к`во правиш, бе?
- Пуша си трева, много е яко!
- Ей, зааек, дай и на мен.
- Добре, ама като си дръпнеш трябва да преплуваш реката и тогава да издишаш!
Дръпва си бобърът, преплува реката издиша, става му гот.
Идва хипопотамът.
- Ей, бобър, к`во правиш?
- Пуша трева, много е яко!
- Ей, бобър, дай и на мен!
- Зайчето на другия бряг дава!
Скача хипопотамът в реката и излиза от другата страна пред зайчето. Заекът като го видял и скочил:
- Бобъре, издишай вече бе, издишай бе!

Седи си една мутра и скучае. Към него се приближава друга мутра.
- Брато, как е майка ти, бе?
- Добре си е, как да е?
- А баща ти, как е?
- И той е добре...
- А жена ти?
- Добре е, бе...
- А балдъзата?
- Абе ти кво искаш...??!!
- Абе трябват ми 500 долара назаем.
- Ела ме цуни по врата!
- Що пък по врата?
- Ми щото и ти така, отдалече почна...

Alexi

BIGFORDFAN

Цитат на: Danchev в 09 Октомври 2012 14:35:24
http://dcb.bg/?p=3&l=1&news=168

понякога ми идва да си изям чорапите, че не живея в София :D

Еми разходи се де, няма да те върнем! И без това никой друг от Сф групата не изявява интерес към такива зрелища...  :-[

К.Методиев

Внуче пита дядо си:
- Дядо,защо вие като се скарате с баба не си говорите по
две седмици, а мама и татко се бият, карат, ама на другия ден
вече им е минало и пак се обичат?
Дядото отговорил:
-Защото, мойто момче, тоз, дето "сдобряваше"... умря.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

TourneoRS

Не е хубава новина , когато я четях ми се сви сърцето . :-[
http://offnews.bg/index.php/110346/4-godishno-dete-pochina-ot-levkemiya-darzhavata-ne-dala-pari-za-lechenie

ЦитатПочина малката Габриела Йорданова. За лечението на болната от левкемия Габи русенските деца събираха средства, след като Фондът за лечение на деца в чужбина отказа да подпомогне родителите й.

Нека да почива в мир .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Marlboro

За кво ти е комби...   :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

petermitkov

Милооо, ако знаеш какви ботушки си харесах в новия мол...
- Боли ме к*ра за твоите ботушки!
- Дай да го цункам да му мине и да ходим да ги видим!
sapienti sat

Alexi

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Alexi

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

тя колата те прави такъв ..

TourneoRS

ЦитатPaconi oste ne falira li* nestastnik*magazinite mu i toy sa mizeria ot klasa mirise na kenef
ЦитатБулсат Ком  кандидатсваш  за работа   при тях  викат половината град  на интервю    в точно  уречен час!  часът  ти минава  и   на  края  пак  не си  чуваш името????   Български Работодатели  Стойте  без  работници  Пълни Нещастници
ЦитатГотовите шницели  в Пацони са Отратителни , вкиснати и кисели. Ще си изповращате чарвата. Няма ли ХЕИ в Русе???
ЦитатДо кога държавата ще разрешава на разни некадърници и техницески неграмотни да ни поправят колите по гаражите. Най яркия пример е гумаджията зад блок" Николаев". Ако ви е яд на колатави непременно я заведете при СУПЕРГУМЕНКО
ЦитатМили дами не пазарувайте нищо от щанда в МОЛ Русе на GOLDEN LADY. Няма такова кофти обслужване, турската им козметика е с изтекал срок и за нищо не става!!!Вчера направо ме отказаха от тях, а бях добре настроена към нови проби : )Парфюмите им уж "МНОГО дълготрайни" , а няма и час. . и вече никакъв аromat
ЦитатНека НАП вземе касова бележка Адвокат Музикант Поп и ИДИОТ. Докато този народ "племе" не се СЪБУДИ така ще продължава жалкия си живот в Абсурдистан БГ. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. . .

ЦитатТа тъй БЕЛОСЛАВЕ, драго шефче, такъв мошеник долен и мизерник втори като тебе не познавам, пожелавам ми тез циганки дето ги вземаш сега на работа, дати е*т мамата както ти на мене ми я таковаш, гладни да рботим по 16 часа и събота и неделя. . . . . . .
ЦитатТоя дето продава в николово касъева градина , с натурален сок ли е или нотариален акт. кое от двете е , ха познай те

Това са коментари от една рубрика Антиреклама в един Русенски сайт . Направо бисери ... :D :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

viksata

Цитат на: Alexi в 10 Октомври 2012 21:12:19
тя колата те прави такъв ..

Поста на Алекси ме накара да се замисля, в последно време карам малката кола и забелязвам, че карам почти по правилата за движение(спазвам знаците), не се заяждам защото колицата е с ограничени възможности.... Докато с 2.9  ;D просто ме кара да го натисна и ограничението на знаците х2...  (race)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Alexi

ами аз карах 6 цилиндрово БМВ преди доста години преди ерата на силните комън рейл дизели и се сещам как мачках останалите и как се дърпаха като видят намръщената предница на тройката .. с форда няма как да стане въпреки че върви повече ..

Иван Вълков

Аз пък си мисля че всико е с времето си. Човек с времето уляга, помъдрява, но неозначава че от време на време не се отпуска. Преди време като студент карах едно Волво 90 коня, но непропусках права да не му вкарам оборотомера в червеното въпреки скромните му възможности. Непропусках и често да го карам на максимум на възможностите, докато сега е " ....мога още но неискам" като шеговитите лепенки който бяха хит преди 10 години.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Ванка, прав си - човек уляга. Започваш да си даваш сметка колко пъти си минал на косъм или си се отървал с малкия дявол, едно е когато возиш компания връстници или гадже, друго е като качиш жена и дете.  Е някои никога не порастват :)  имам познат които почти на 60 години каквато и кола да хване - педала е не до ламарината, ами направо до асвалта, а изпреварванията са  (bi)

BIGFORDFAN

hotblooded

Има чувство за хумор човека  (rofl)

Alexi

Цитат на: hotblooded в 11 Октомври 2012 10:06:45
  Ванка, прав си - човек уляга. Започваш да си даваш сметка колко пъти си минал на косъм или си се отървал с малкия дявол, едно е когато возиш компания връстници или гадже, друго е като качиш жена и дете.  Е някои никога не порастват :)  имам познат които почти на 60 години каквато и кола да хване - педала е не до ламарината, ами направо до асвалта, а изпреварванията са  (bi)
в тая статистика не става дума за улягане ,напротив .. в белите държави БМВ се кара от богати бизнесмени и жените/децата им .. не като тука предимно от мангали ... колата променя характера факт е ..

Marlboro

senatora

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Danchev

Нас са ни пропуснали ... явно дори там не се вписваме ... u picku materinu :D
How about a magic trick?

Alexi

Чебурашка

Marlboro

Така се правят автомобилите...  :D

( ・●・)/ Op\(・●・ ) Op( ・●・)/ Op\(・●・ ) Op\(◕‿◕)/ Oppan Gangnam Style

Bobi

Иван Вълков

...да бе да немец с тия тунинг тръби отзад и сенник Lada, щоричка и циркът е пълен. Преди 6 години мой познат си купи точно такава LADA но на 25 000 километра.  Уникална машина, всичко по нея беше както е излязла от завода и смея да кажа че като се качих просто бях очарован, мотора не се чуваше, вървеше много добре вътре имаше мирис на ново. Още не съм виждал толкова запазен екземпляр. Беше я купил за 3500 лева и след година я продаде на колекционер за 4000 лева след като го преследва месец.

escobar

Ако е руско и не стреля не ми го хвали.
Може и да са идиотоустойчиви, ама са като дялани с тесла.

Comparing Yugo 45, FSO125, Škoda 105S and Lada Riva - Top Gear 1986

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"