Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexi

много ме кефеха за Греат Уол коментарите под статията за предстоящия Н6 ( между другото го имаше на панаира ,много красив голям джип ,най сетне дизел ,вътре доста барнат също )

escobar

Пробвайте това през Гугъл...

2 sqrt(-abs(abs(x)-1)*abs(3-abs(x))/((abs(x)-1)*(3-abs(x))))(1+abs(abs(x)-3)/(abs(x)-3))sqrt(1-(x/7)^2)+(5+0.97(abs(x-.5)+abs(x+.5))-3(abs(x-.75)+abs(x+.75)))(1+abs(1-abs(x))/(1-abs(x))),-3sqrt(1-(x/7)^2)sqrt(abs(abs(x)-4)/(abs(x)-4)),abs(x/2)-0.0913722(x^2)-3+sqrt(1-(abs(abs(x)-2)-1)^2),(2.71052+(1.5-.5abs(x))-1.35526sqrt(4-(abs(x)-1)^2))sqrt(abs(abs(x)-1)/(abs(x)-1))+0.9

hotblooded

Цитат на: escobar в 28 Септември 2012 08:06:03
Пробвайте това през Гугъл...

2 sqrt(-abs(abs(x)-1)*abs(3-abs(x))/((abs(x)-1)*(3-abs(x))))(1+abs(abs(x)-3)/(abs(x)-3))sqrt(1-(x/7)^2)+(5+0.97(abs(x-.5)+abs(x+.5))-3(abs(x-.75)+abs(x+.75)))(1+abs(1-abs(x))/(1-abs(x))),-3sqrt(1-(x/7)^2)sqrt(abs(abs(x)-4)/(abs(x)-4)),abs(x/2)-0.0913722(x^2)-3+sqrt(1-(abs(abs(x)-2)-1)^2),(2.71052+(1.5-.5abs(x))-1.35526sqrt(4-(abs(x)-1)^2))sqrt(abs(abs(x)-1)/(abs(x)-1))+0.9
Резултат:  "x" (и всички следващи думи) не бяха включени в търсенето, тъй като ние ограничаваме заявките до 32 думи.

tropper

Яко :)
Някоя луда математическа глава е описала Батман с формули  (thup)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Vasilev

Честито Gocev. Да ви е жив и здрав малкия!

http://www.automedia.bg/news/article_17709.html
"Освен това изданието Autoblog прави сравнение и в цените на Golf VII. С двигател 1.4 и пакет Easyline машината струва 17 790 евро, докато версията 2.0 литра executive plus 4-motion с DSG-трансмисия ще струва 53 192 евро."
А ние мрънкаме тук, че Форд прекалявали с цените  :D

hotblooded

След Форд, и WAG се мъчат да изкарат БМВ и Мерц евтини :)  Егаси, то С класа 4-матик е по евтина от това Гуфи бе :)

tropper

Ауууууу тапицерията на седалките кърти мивки  :D :D (hammer) ???

И 100к за ГоУф е просто уникално...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

viksata

Казах на мъжа ми да се разведем цивилизовано, като хората, тихо и мирно. Обаче не! Дойде пиян, доведе оркестър и тълпа приятели!

:)) :)) :))

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Чебурашка

Честито Гоцев,хубаво име сте му избрали  (beer)

Иначе тези са се объркали нещо за голфа,в Германия вече има цена,но най -високата е за Highline 2.0 TDI DSG 150 к.с. и е 28000 евро,което също не е малко но в никакъв случай не е 100к

Vasilev

Не четеш Викторе  :P Това все пак е ГеТеИ  (race)

Чебурашка

^-^ Еми аз написах най-високата цена,която е обявена,не предполажих че тези знаят и за ГТИ,никъде я няма,да не би да са си я измислили  :P

BIGFORDFAN

''Очаква се автомобилът да разчита на 2.0 литров бензинов двигател от серията EA888, развиващ 220 к.с. и 350 Нм въртящ момемнт. Освен това за него ще се предлага специален спортен ппакет, който увеличава мощността на агрегата до 230 к.с.

От 0 до 100 км/час базовият вариант на Golf GTI ще ускорява за 6.6 секунди, а по-мощнта му версия за 6.5 секунди. Максималната скорост е 246 и 250 км/час съответно. Средният разход на гориво, според производителя, ще е около 6.6 л/100 км.''

Нещо слабичко за ГеТеИ...  (facepalm)

Vasilev

Предполагам всички се досещат какъв ще е специалния спортен пакет  :D

BIGFORDFAN

За какво ти е спортен пакет, слагаш РК номер (пес'тин коня) и 'фърчиш!  (race)

Danchev

How about a magic trick?

Bobi

Все още не мога да избера коя ще е следващата ми кола - новото Мондео или А класата  (bang)

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Backstage

Цитат на: G_o_c_e_v в 27 Септември 2012 15:35:50
Скъпи приятели и съфорумници, от днес вече съм ТАТКО и имам малко мъжкарче (baby) Много съм щастлив и нямаше начин просто да не се похваля и на вас, за да споделите радостта ми. Всичко покрай раждането мина повече от перфектно и в момента майка му и бебчо се чувстват отлично ^-^ Вече нямам търпение да дойде събота, когато ще ги изписват от болницата и да го видя на живо...
Честито братле да ви е жив и здрав няма по голям кеф от тва  да ти се роди детенце!!! Хубаво име баща ми се казва така.Много хубаво и българско!

vladi tanev

Честито и от мен да ти са живи и здрави (синчето и майката) много да те слуша и радва.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

TourneoRS

Колеги помагайте , трябва ми от тази бялата пластмаса от която рекламните фирми изработват таблата си . Плексиглас ли е що ли е не съм сигурен , гледах в Практикер но цени от 60 лв на квадрат не ме устройват  (hammer) . Ще ми трябват около 3 парчета по 1 квадрат , може и повече , трябва да измеря със точност .

Гоцев , честито и добре дошъл в отбора  :P , да ти е живо и здраво болести да не види  (beer)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

Влиза един човек в автосалон и казва:
- Искам такава кола, която не просто да върви, ами да лети направо, да е суперманеврена, голяма вместимост, с отлични спирачки...
- Приятел, на теб май ти трябва маршрутка

Bobi

Поздрав за Pyrhel  :))

Polak potrafi Obalanie muru Oplem Corsą Burzenie ściany Обрушение стены

ОТ Бе Ме Ве форумът:
bum_bum написа:
Спират ме едни точно пред Мараиа след като съм минал по шорткъта пред строителния по трамвайната и вика-за къде бързаш. И аз му викам- ми сере ми се. Ей там живея, на 200 метра от тук, ако искаш оставям ти кола, ключове, документи- всичко. Пишете акт или квото искате, аз отивам да се изсера до нас и до 15 мин ще се върна. И ушевите   
Единия вика- кво да го прайм колега.. и другия- ми пускай го, ще земе да се осере тука. 

Pyrhel

AААААА!!! При следващото спиране ще го пробвам (rofl) Дано не е по магистралата, че ако пеша трябва да отида да се изсера... (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Така един пиян футболен ''фен'' дето ги издразни го ''свиха'' набързо и тамън докараха хлОпела да го качват и..... той напълни гащите!  :))  Веднага го изпратиха да си хваща рейса, иначе щяха да го продължат в РПУ-то.  (hammer)

Marlboro

И мислите, че вашата работа е гадна???  :))

Sperm collection from a bull elephant...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

BIGFORDFAN

http://vbox7.com/play:75da748f1f   (bow)

http://www.cars.bg/u813198 а аз си мислех, че италианците са мърлячи...  :-X

escobar

КОЛАТА ИМА ДОСТА КОЗМЕТИЧНИ ЗАБЕЛЕЖКИ,НАЙ -ВЕЧЕ ВЪНШНО,КОИТО СА ОДТСТРАНИМИ.

road runner

Колеги няма как де не споделя с вас ето тази обява : http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=123263

И не предлагайте на човека VW или BMW . !!!!

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

road runner

Темата беше за балканче ( колело ) от 79г . Продавача беше написал роман за въпросното колело .Цената тогава била 21500лв . Сега му иска намалена от него цена до 19500лв или бартер за Мерцедес C320 CDI .  Човека не иска нито БМВ нито Фолксваген . Също така няма интерес за колелета от 3000-4000лв . Продавача е някакъв Инженер и не иска да го търси никой до 19:00 или след 21:00 . Също така беше написал че ако случайно дава заето този с интерес към това ретро чудо което по мой груби сметки е в порядъка на 50лв да звъни по настоятелно ,защото жена му си говорела със съседките .

Админа на форума е истрил обявата буквално 5мин след като я пусна !!!!

П.С: Вервайте ,че не можах да спра да се хиля има нема 20мин!!!