Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

форд мк2

Dmitarcho

Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал ,,Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне" и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал:
- Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е,
освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш.
Шофьорът помислил и казал:
- Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне.
Полицаят казал:
- Приятна събота и неделя!
Ръца Пръца

форд мк2

Е не бях виждал подобно нещо. Тия италианци как не са подкарали и велосипедите на ГАЗ .....  (hammer)
http://www.cars.bg/m44554

hotblooded

Цитат на: форд мк2 в 28 Август 2012 09:27:44
Е не бях виждал подобно нещо. Тия италианци как не са подкарали и велосипедите на ГАЗ .....  (hammer)
За едната гавра бяхме направили една 600 кубикова хонда на газ във Варна. Малко неудобно беше с бутилката - моторягата трябваше да носи раница с туристическа бутилка 5 литра в нея и маркуч.... Покара я я ден и се отказа точно заради проблема с бутилката - не искаше да се вижда (да е монтирана на мАтора), а маркуча и раницата с бутилката бяха сериозен проблем - хем тежи, хем е опасно при падане...

Alexi

Цитат на: форд мк2 в 28 Август 2012 09:27:44

баси якото с малка бутилчица .. кефи ме

hotblooded

Жена се опитала да се качи на автобус, но поличката й била толкова тясна, че не можела да вдигне крака си върху стъпалото. Затова се пресегнала зад себе си, смъкнала ципа малко и отново опитала. Стъпалото пак било прекалено високо. Жената отново се пресегнала зад себе си, спуснала ципа още малко и отново опитала. Полата обаче била прекалено тясна. Решена да хване автобуса, тя отново се пресегнала зад себе си, спуснала ципа малко и за пореден път се
опитала да се качи. В този момент неочаквано усетила, че две ръце я хващат за задника и я повдигат.
Тя гневно се обърнала и погледнала мъжа зад себе си.
- Господине, не ви познавам достатъчно добре, за да се държите по този начин.
Мъжът отговорил:
- И аз не ви познавам достатъчно добре, госпожо, за да ми разкопчавате три пъти ципа!

Danchev

How about a magic trick?

Alexi

Danchev

Дето се вика честитутка ??? аз и сега кротко си карам малко под 50, ама 30 си е влачене по корем ...
http://btvnews.bg/bulgaria/skorostta-v-naseleni-mesta-pada-ot-50-na-30-km-ch.html
How about a magic trick?

Bobi

Това пак е излязло от напушената глава на пишман журналист, търсещ сензация и начин да всее смут сред хората. Същата история като онази със здравните осигуровки. Прочетох го сутринта, но даже не му обърнах внимание.

escobar

Абсолютно.
Някой е прочел нещо и от грешна интерпретация става сензация...

18 годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултата показал, че девойката е бременна.
Псувайки и плачейки майката попитала: 'Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!'
Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата.
Седнал в дневната заедно с момичетои намръщените й родители и казал: 'Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот.
Отделно,ако се роди момиче ще й предоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката.
Ако се роди момче ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката.
Ако са близнаци те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката - за всеки.
Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне.'
Тук бащата, който до този момент не проронил и дума станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал: 'Еби я пак...'

hotblooded

(rofl) Хем го знам, но винаги се смея от сърце  (fri)

hotblooded

Цитат на: Bobi в 31 Август 2012 05:34:06
Това пак е излязло от напушената глава на пишман журналист, търсещ сензация и начин да всее смут сред хората. Същата история като онази със здравните осигуровки. Прочетох го сутринта, но даже не му обърнах внимание.
Боби, те много такива неща  в крайна сметка станаха истина. А това за 30 в населено място - се подхвърля още от миналата година, но явно преди избори няма да посмеят. Че е пълна глупост - абсолютно съгласен, по тъпо е и от запалените фарове.

Bobi

BIGFORDFAN

http://interlease.cars.bg/u377867  Уааааааау, само за 7к лв., пък товари 1,6тона, ми то е оферта бре!  :P

Иван Вълков

Цитат на: BIGFORDFAN в 01 Септември 2012 12:24:56
http://interlease.cars.bg/u377867  Уааааааау, само за 7к лв., пък товари 1,6тона, ми то е оферта бре!  :P
...да бе но май запетаята трябваше да е след шестицата ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Ръца Пръца

Marlboro

Как би звучала Тони Бракстън в Перник:
Unbreak my golf, say you'll fix it again ...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

G_o_c_e_v

Цитат на: dmitarcho в 02 Септември 2012 08:47:22
Смешни клипчета /компилация пребивания и други подобни/

Умирам да се смея на подобни.

На 8:24 снимачите са във Фокус, а до тях май пак е някакъв Форд
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

supertorr

Малко е за темата " познай колата "

hotblooded

Това не е ли макет на Ламбо?

supertorr

Цитат на: hotblooded в 02 Септември 2012 22:17:18
Това не е ли макет на Ламбо?
Не точно макет.
Реални размери и се движи,но....

hotblooded

Bobi

Това е някакъв руски проект сигурно. Има доста такива проекти:)

hotblooded

Цитат на: Bobi в 02 Септември 2012 23:53:27
Това е някаква руску проект сигурно. Има доста такива проекти:)
Щом е руско и не стреля - не го хвали :)

supertorr

Bobi

Ауууу, бях паркирал под дърво в центъра и колата в момента е бяла от акута. (af)

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

BIGFORDFAN

В смисъл че ще даде една торба пари за мивка и пастиране ли?  :D

hotblooded