Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Alexi

тия са класика ,някои ги бях забравил :)) имаше и такива бисери от актове писани от КАТ но не мога да ги намеря .. като " автомобилът потегли от място с превишена скорост "  :))

Bobi

За мързеливите копирам направо тук :)

"Започнах да намалявам скоростта, но колите отпред бяха по-неподвижни, отколкото мислех."

"Тръгвайки на работа в 7 тази сутрин, изкарвайки колата от гаража на улицата, се сблъсках с автобус. Автобусът беше подранил с 5 минути."

"Инцидентът стана, защото с едното око наблюдавах камиона отпред, с второто - пешеходеца, и с другото - колата отзад."

'Не знаех, че ограничението на скоростта е валидно след полунощ."

"Колата пред мен блъсна пешеходеца, но той се изправи, затова го блъснах и аз."

"Другият автомобил се сблъска с моя, без да даде предупреждение за намерението си."

"Ударих се в неподвижен камион, който идваше отсреща."

"Невидим автомобил се появи от нищото, удари колата ми и изчезна."

"Бях изхвърлен от колата, когато тя се отклони от пътя. По-късно бях намерен в канавката от някакви крави."

"Когато наближих кръстовището, изведнъж се появи знак на място, където знак 'стоп' никога не се беше появявал преди."

"За да избегна удар в бронята на колата отпред, ударих пешеходец."

"Казах на полицаите, че не съм пострадал, но след като махнах шапката си, открих, че имам фрактура на черепа."

"Бях сигурен, че старецът няма да успее да стигне до другата страна на пътя, когато го блъснах."

"Пешеходецът нямаше представа накъде да бяга, докато го прегазвах."

"Стълбът се приближаваше. Опитах да го избегна, но ударих предната му страна."

"Опитвах да се науча да карам със серво. Завъртях волана колкото сметнах за необходимо и се оказах в друга посока, карайки срещу движението."

"Когато видях, че не мога да избегна сблъсъка, натиснах газта и катастрофирах в другата кола."

"Никой не беше виновен за инцидента, но той никога нямаше да стане, ако другият шофьор беше внимавал."

"Пешеходецът побягна към тротоара, но аз го уцелих."

"Инцидентът стана, когато опитвах да си възвърна контрола над колата, насочвайки я към другото превозно средство."

"Пешеходецът ме блъсна и отиде под колата ми."

Pyrhel

Vasilev

"Майка от Радомир счупила носа на съгражданина си Николай Петров, който без да иска хвърлил бутилка с бира в количката с бебето на младата жена. 26-годишната жена нокаутирала с два удара с бокс подпийналия радомирец.

"Бях свидетел на нещо невиждано поне от мен. Мой приятел беше пребит с метален бокс от жена, защото беше подпийнал и хвърли празна бутилка от бира върху количката с бебето й. Това се случи в центъра на град Радомир, пише читател на сайта "За Перник"

26 годишната Йоана не се помаяла дори за миг, като видяла бутилката в бира в количката с бебето. Извадила от дамската си чанта метален бокс и два пъти халосала с все сила къркания мъж в лицето. Николай Петров паднал от стола целия в кръв, а по-късно в болницата се оказва, че му е счупен носа."
Източник

hitrata_lisi4ka

Без да се замисля и аз бих направила подобно нещо, ако става дума за дете, което е мое. Даже му е малко на тоя...
Искам нещо русо, може и метла!

Dmitarcho

Бокса е бил прилежно прибран до несесера с гримове и пиличките за нокти. Коя нормална жена ще носи подобно нещо в дамската си чанта. Иначе и аз не бих се замислил при подобна ситуация.
Ръца Пръца

Alexander

Абе той че е за бой, за бой е ама чак пък с бокс...
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

TourneoRS

Пак не е попаднал на моята , щеше да му се стори тесен Радомир . С нежната половина майтап на става по тази тема с рожбите им .  (ade)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

hotblooded

Във Варна уж няма паяци, то няма и синя зона, както и места за паркиране ( навсякъде има знак "забранен престоя и паркирането")... преди 12-15 години един откачалник беше ступал яко екипажа на паяка и от тогава нещо ги няма, във Бургас 2001-ва един военен летец пък стреля по паяка (бяха го напсували на "фатмак")...
А колкото до снимката - следващата стъпка след ПУЯК е УИ ЯК :)

whaaazp

Цитат на: dmitarcho в 21 Август 2012 11:29:00
Бокса е бил прилежно прибран до несесера с гримове и пиличките за нокти. Коя нормална жена ще носи подобно нещо в дамската си чанта. Иначе и аз не бих се замислил при подобна ситуация.

Явно има много които са ненормални.  :P

TourneoRS

Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:

- Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.

- Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.

- Вие сигурно сте програмист?

- Да, как се досетихте?

- Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.

- А вие навярно сте мениджър?

- Да, и как се досетихте?

- Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.

Marlboro

Българските митничари успешно задържали контрабанден прогреса на границата.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

zliqiliq

Alexi

Полицай спира водач на мпс и го пита - знаеш ли за какво те спрях ? водача казва - знам ама нямам. :)

hitrata_lisi4ka

- Какво казва навигация на нескопосана жена шофьор?
- След 50 метра, отбийте в дясно и спрете, за да сляза.
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

,,Много закъса българското образование" си мърмореше дядо Генчо, докато триеше надписа ,,ХОЙ" от стената си...

Dmitarcho

Ръца Пръца

hotblooded

Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония.
Часът почва и тя казва:
- Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал "свобода или смърт"?

Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
- Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
- Много добре, Сузуки. А кой е казал "Държавата е народът и като такъв никога не може да умре"?
Сузуки става:
- Ейбръхам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
- Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
- Да им го натаковаме на японците!
- Кой каза това? - изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
- Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
- Да до духаш!
Учителката, извън кожата си:
- Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
- Бил Клинтон на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
- Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
- Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява разсилният:
- Да го еба! Никога не съм виждал такъв хаос.
Сузуки е готов:
- Българският премиер към министъра на финансите, за разпределението на бюджетния излишък, София, 2011 г.

TourneoRS

zliqiliq

hotblooded

Е чак таква гавра не сме си правили  >:D

TourneoRS

My Link

:o  мислех че няма нищо отзад , а то цяла гондола .

momo76

Обява . - Лекувам запек само с поглед .

Мечка гризли.  (rofl)

momo76

Турчин продава чехли за сексуална потентност. Идва клиент и иска да ги пробва. Обува ги и веднага награбва продавача. Той извиква:
-Сус, бре, ефенди, обул си ги на обратно...

Тръгнал Кольо слепия по пътя и понеже нищо не виждал
опипвал всичко по пътя, изведнъж набарва той та...ци и пита:
- Кой си ти бе? Но отговор не получил. Стиснал той и пак пита:
- Кой си бе? Пак няма отговор.
Стиснал той наистина яко сплесква ги хванал с две ръце вече не може повече и пита:
- Кой си бе?
Най-накрая чул:
-Ааааз съм, Пешо немия.

Две блондинки си говорят:
- Моя е голям мръсник! Сутринта станах преди него, а той ми прави намеци за ...Казвам му, че вече съм се облякла, а той:
-Противогаз не си си сложила нали?

Българския национален отбор по футбол заминава за важен мач в една африканска държава. Започнал лекарят да ваксинира играчите за да не се заразят с някоя болест. Дошъл ред на вратаря и лекара му казал:
-Теб няма да те ваксинирам.
-Защо?- попитал учудено той.
-Защото така и така нищо не можеш да хванеш.

Dmitarcho

In µTorrent:
Click Help
Click About µTorrent
Press T (on your keyboard)

:D :D :D :D
Ръца Пръца

Bobi

"Викам ти майсторе, защото не ти знам името, ама като ти гледам майсторлъка, да те еб@ в майстора"- народна мъдрост