Обща Среща 2016 /дискусия/

Започната от Dmitarcho, 27 Септември 2016 22:32:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Утре ще се обадя...да питам ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

Pyrhel

А ко прайм с еденьето за първата вечер? То ще стане голяма мазаница като сме по различно време там (snicker)
Имам предвид ще органзираме ли общи работи, на по-малки групи да се съберем или всеки за себе си?
Миналия път май бяхме се събрали на групи, то безмислено всеки сам да купува по 5 кифтака
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

V.Buzev

То там нали имаше нещо механа. За първата вечер не може ли да се хапне и пийне там, а за втората да се скокне до Гаврово и познатата схема с мръвките?

Septerra

Ние първата вечер най-вероятно ще хапнем по път, защото ще минаваме до селото да оставим родителите ми (на 30 км. е от мястото на срещата). Ще се включим за ракията само.. :)

ihovahi

Цитат на: V.Buzev в 21 Ноември 2016 12:21:26
То там нали имаше нещо механа. За първата вечер не може ли да се хапне и пийне там, а за втората да се скокне до Гаврово и познатата схема с мръвките?

За :) Най-добре е така. Всеки ще дойде по различно време и ще е ужас...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Механа не значеше ли само мястото, че там са масите и мястото за казачок, дали готвят? Или механа около къщата някъде?

V.Buzev

От сайта оставам с впечатление и че готвят :). Митака ако може да провери ще е най добре. Че иначе гридъ ще се получи с манджата!

ihovahi

Ето цитат от сайта на Белла Терра:

"В третата къща са офисът на фирмата, две зали за семинари и тиймбилдинг, и ресторанта на комплекса, който предлага традиционни специалитети и вина от Дряновския манастир."
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Ще се обадя утре ... само някой да ме сети .. че днеска тичах по адачки и направо забравих. Механата мисля, че работи с предварителна заявка ... ще разпитам утре ;)
Готяно ще е, първата вечер да седнем там .. и да преценим за втората дали ще сме пак там или ще си пазарим ние ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Механата не работи :( Има само един "домакин"....и не може да ни готви. Но ще можем да я ползваме за надпяване.

Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Сложих зимните, няма оттърване от мене вече☺
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Кенууд...Ще идваш ли ? Освободи се едната стая ;)

Ръца Пръца

kaloqn

Dmitarcho

След като ние наемаме целия комплекс..не мисля, че ще е проблем . Ако някой от присъстващите и има нещо против - казва

Ръца Пръца

V.Buzev

Пичове, по гадно стечение на обстоятелствата аз отпадам. Колата хвърли лагер помпа  :'(.

Pyrhel

Ако някой от СФ реши да се включи - с Миро тръгваме към 11:30 - ще се чакаме на Шела след Дианата на Ботевградско.
Митак, вадиш ли инжекторите?

Dmitarcho

kaloqn , kenwood  ... Има две свободни стаи .. ако все още имате желание :)
Ръца Пръца

kaloqn

LLCooL

Щом механата не работи, последно какво ще се прави първата вечер не уточнихме

Dmitarcho

Ще е нещо от рода - всеки да се спасява какво може :) Всеки да си носи за първата вечер. Не знам дали има изобщо ресторант някакъв във селото ..... :(

Ръца Пръца

Dmitarcho

Ръца Пръца

Alexi

kaloqn

Аз току-що тръгвам.
Нали все още има свободна стая?

G_o_c_e_v

Има Да

Изпратено от моят GT-I9301I с помощта на Tapatalk

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Dmitarcho

Срещата мина...надявам се успешно за всички :) Качвам някой снимки, предоставени ми от Люси. Чакаме и на Васко да покаже какво е заснела жена му :) На Камен ще му дърпам ушите, само да му заздравее ръката :)

Ръца Пръца

Dmitarcho

И коли имаше де :)

Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Много хубаво си изкарахме☺ Dmitarcho , ти си виновен за това ;D както и всички присъствали на мероприятието.

Septerra

И ние сме много доволни, хубава среща стана. Следващия път да се готвят всички за нещо малко по-голямо, но да се постопли и ще го мислим. :)

Lucy

Много хубава сбирка се получи :) Браво Dmitarcho !!! Радвам се, че се видяхме и че се посмяхме! Надявам се да има още снимки :)
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"