Сребърната ми принцеса

Започната от Mare, 21 Април 2017 22:22:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mare

Представям Ви моята любима:

Ford Focus 2011, 1.6, бензин, малкия данък.

Заедно сме от две седмици и 1000 км - малко е простичка (няма екстри) и леко тромава (имам чуството, че този двигател малее за това купе) но много я обичам такава каквато е.

Преди да я купя - четох много теми тук и това много ми помогна при избора, за което искам да благодаря на всички Ви!

Поздрави! Да сте живи и здрави!

Pyrhel

Добре дошъл и честита. По-важното от екстрите е, че е с история, гледам е фотомойка - правилен, макар и скъп избор.
Всекидневната кола е по-важно да е икономична, отколкото мощна. А според мен в икономията влиза не само горивото, а данъка, ГО и обслужването и мисля, че това е един от най-добрите варианти на фона на всички предлагани автомобили от тези години.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Честито и само безаварийно шофиране ти пожелавам!
Важното е на теб колата да ти харесва и доставя удоволствие.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Честито :) Седан ли е ? Според мен един от най красивите модели на фокус мк2 фейс :)  Много безаварийни километри заедно
Ръца Пръца

Mare

Благодаря! Да седан е.

Да ви покажа може би най-стандартния и евтин ъпдейт на фокуса:

преди

след

Изненадан съм от качеството на врътките, също така пасват идеално.
Сигурно ги има по илиянци, но ми беше готино да си ги чакам от Чайна. Линк в ибей

Alexi

добре се е получило ,кранчетата от печка Раховец ( оригинално ) не са от най красивите неща в интериора

Mondeicho

Много добре се е получило, така си подхождат и с бутона на радиото ???
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

На стандартните тия белите чертички светят ли? Много по-добре изглеждат кръглите.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mare

Не, не светят, поне не и моите. Новите врътки са с прозрачна сърцевина и светят доста прилично. Тия китайци този път ме изненадаха приятно за тези около 7 лева.

Чакам и ключ с правилна форма, не като стоковия ми с форма на "половин банан", дано и там да има положителни изненади.

Nedkicha

Честито! :) Газ ще слагаш ли?