Сребърната ми принцеса

Започната от Mare, 21 Април 2017 22:22:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mare

Представям Ви моята любима:

Ford Focus 2011, 1.6, бензин, малкия данък.

Заедно сме от две седмици и 1000 км - малко е простичка (няма екстри) и леко тромава (имам чуството, че този двигател малее за това купе) но много я обичам такава каквато е.

Преди да я купя - четох много теми тук и това много ми помогна при избора, за което искам да благодаря на всички Ви!

Поздрави! Да сте живи и здрави!

Pyrhel

Добре дошъл и честита. По-важното от екстрите е, че е с история, гледам е фотомойка - правилен, макар и скъп избор.
Всекидневната кола е по-важно да е икономична, отколкото мощна. А според мен в икономията влиза не само горивото, а данъка, ГО и обслужването и мисля, че това е един от най-добрите варианти на фона на всички предлагани автомобили от тези години.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Честито и само безаварийно шофиране ти пожелавам!
Важното е на теб колата да ти харесва и доставя удоволствие.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Честито :) Седан ли е ? Според мен един от най красивите модели на фокус мк2 фейс :)  Много безаварийни километри заедно
Ръца Пръца

Mare

Благодаря! Да седан е.

Да ви покажа може би най-стандартния и евтин ъпдейт на фокуса:

преди

след

Изненадан съм от качеството на врътките, също така пасват идеално.
Сигурно ги има по илиянци, но ми беше готино да си ги чакам от Чайна. Линк в ибей

Alexi

добре се е получило ,кранчетата от печка Раховец ( оригинално ) не са от най красивите неща в интериора

Mondeicho

Много добре се е получило, така си подхождат и с бутона на радиото ???
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

На стандартните тия белите чертички светят ли? Много по-добре изглеждат кръглите.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Mare

Не, не светят, поне не и моите. Новите врътки са с прозрачна сърцевина и светят доста прилично. Тия китайци този път ме изненадаха приятно за тези около 7 лева.

Чакам и ключ с правилна форма, не като стоковия ми с форма на "половин банан", дано и там да има положителни изненади.

Nedkicha

Честито! :) Газ ще слагаш ли?