Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: ForeverFord в 27 Март 2013 23:18:48
Фокус СТ мк1

Предпоследното изречение:

. когато превозното средство е извън вътрешните части на двигателя, както и напълно фабрика V тесто база 4 зимни гуми гума и две са равни на нула. В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКАВА КОЛА...

някои знае ли какво е искал да каже продавача  ::)

Vasilev

Цитат на: ForeverFord в 27 Март 2013 23:18:48
Фокус СТ мк1
Скоро го видях в Студентски град. На живо изглежда много запазен. Като изключим това, че ще падне бая зор с лепенката на таблото  :D

viksata

Цитат на: hotblooded в 27 Март 2013 23:23:30
Предпоследното изречение:

. когато превозното средство е извън вътрешните части на двигателя, както и напълно фабрика V тесто база 4 зимни гуми гума и две са равни на нула. В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКАВА КОЛА...

някои знае ли какво е искал да каже продавача  ::)

Предполагам Google преводача е говорил, а не продавача  :))

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Alexi

и отде ги е измислил тия 200 коня ,може би надписа СТ добавя 10тина и това на таблото поне 20

Alexi

amplified

Колкото и да е хубава... кола със син номер никога не бих си купил. Така душманската ги карат всичките...

moni74

Цитат на: Alexi в 28 Март 2013 07:55:16
и отде ги е измислил тия 200 коня ,може би надписа СТ добавя 10тина и това на таблото поне 20

Ако надписа отпред е GALATASARAY, то турчина здраво е стъпвал на педала :) Като знам как се кара душманската там и кола не се пази...

Цитат на: Alexi в 28 Март 2013 08:13:23
комплект съединител и маховик за 2.0 тдци

its collection only cash on collection grab yourself a bargain - пича не ще да праща, иска само на място да се вземе :(

----------------------------

Alexi

това е въпрос на договорка :)

hotblooded

Цитат на: amplified в 28 Март 2013 08:44:23
Колкото и да е хубава... кола със син номер никога не бих си купил. Така душманската ги карат всичките...
Кой си взема спортна кола и не и сцепва гьона от  (race) ?  А в Турция карат като идиоти - червен светофар в малките градчета не го е*ват за нищо, на път разделен с мантинела ми изскочи градски рейс в насрещното... знака "DUR" също не го уважават... Но поне основните им пътища са доста по добри като настилки от нашите (селските са си същите)

hitrata_lisi4ka

Не само за автомобили, но всякакви некадърно написани обяви изобщо не си правя труда да чета или да обръщам внимание, колкото и добре да изглежда стоката на снимките.
Искам нещо русо, може и метла!

whaaazp

Доста често я виждам, не изглежда зле, а и нито веднъж не съм я виждал да профучава. Има много приятен звук. ;))

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Радко

G_o_c_e_v

Това с табелата май ми е ясно как става...
1. Диодна лента
2. Плексиглас, 6мм до колкото прочетох в обявата
3. И кант за долната страна, да не се виждат диодчетата
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

ceco.deyanov

http://prodavalnik.com/suicher-ford-i3793573
Това може ли някой да го види на живо и да сподели как е?

Dmitarcho

В сряда, ако не забравя, ще се обадя да го погледна ;) Какво по-точно те интересува ;)
Ръца Пръца

hotblooded

radikn

Alexi

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Eibach 30/30 mm за Ц-Макс: Линк
K&N филтър за Фокус 2, 1.6 : Линк

В eurocarparts има намаления до 50% ! Промоциите са до понеделник полунощ. Ето една далаверка : Кастрол Магнатек 5-30

Dmitarcho

Ръца Пръца

Alexi

Цитат на: Bobi в 01 Април 2013 00:47:02
Eibach 30/30 mm за Ц-Макс: Линк
K&N филтър за Фокус 2, 1.6 : Линк

В eurocarparts има намаления до 50% ! Промоциите са до понеделник полунощ. Ето една далаверка : Кастрол Магнатек 5-30
пуу предни амортисьори Закс по 40 паунда ..

mitakinen

Решил съм сериозно тази кола да взема: http://www.cars.bg/u1016271

На моята колко пара ли да и искам?

Alexi

тая кола нали знаеш ,че е в щатите .. обмитяване технотест и т.н. ще имаш тичане насам натам ..

moni74

Цитат на: mitakinen в 01 Април 2013 09:26:55
Решил съм сериозно тази кола да взема: http://www.cars.bg/u1016271

На моята колко пара ли да и искам?

Намираш някой българин в щатите, твой ПРИЯТЕЛ. Купува я на негово име, докарва я до тук. Караш я 3г с щатските номера и след това я прехвърляш на твое име. Мисля че срока беше 3г, след това няма мито.

П.П. Ако не е първоаприлска шега де :)

А аз все някога ще си купя един 2008 FORD MUSTANG SHELBY GT500 SVT COBRA SHAKER1000, а за уикендите един такъв 1968 SHELBY GT 500

----------------------------