Интересни неща от Ebay и не само

Започната от ForeverFord, 12 Януари 2012 20:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

За тия пари ще си взема два комплекта оригинални - черни и хромирани, които ще си ги сменям през седмица! :D

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

moni74

Как си търсите комплект филтри от ибей? И примерно масло на далавера :)

----------------------------

Bobi

Маслото от ибей отдавна не е на далавера. А филтрите не изпадат всеки ден. Иначе " Mondeo 2.0 tdci service kit" ще ти свърши работа.

moni74

Bobi

Bobi

moni74

Боби, стават ли за всякакъв Форд? Няма ли разлика от гайките за 14 цола примерно с гайки за 16-18 цола? Една големина ли са?

Bobi

Ти ме вкара в шах с този въпрос.. Нямам представа, но ако питаш за Мондеото, ще станат.

moni74

:) Аз вече му пуснах оферта на продавача, писах му и на лично. Ще чакам отговор. Иначе ще ми дойдат добре, особено като сложа 18-ките.

hotblooded

Разликата е каквато е разликата в гайките за железарки и "италианки" - малък конус и голям конус. За съжаление освен оригиналните фордовски секрети - предлаганите на пазара "заместители" не пасват (или поне не съм открил пасващи) на оригинални фордовски джанти, а само на тези с "малък конус".

Bobi

Иво, може да подведеш някой колега с това крайно изказване. Има заместители, които си пасват на оригиналните джанти.

whaaazp

Аз не съм с оригинални и си пасват перфектно. Конусите са си 1/1.

moni74

Вече сa мои, след ден сa при мен.

hotblooded

Цитат на: Bobi в 10 Декември 2013 21:31:31
Иво, може да подведеш някой колега с това крайно изказване. Има заместители, които си пасват на оригиналните джанти.
Боби, не намерих секрети (заместители) с раздвижен конус в нашенските магазини но да имаме и предвид че и 20 нескретни гайки с голям конус накуп в един магазин не намерих... 

Bobi

За стария Фокус бях купил някакви но нейм от един магазин на ул. Козлодуй. Станаха без проблем. Един приятел с Фиеста си ги хареса и му ги подарих. После си купих пак някакви но нейм и също нямах проблем.

За да не спамя: Eurocarparts имат намаление от 30% на почти всичко.
Ето Castrol Magnatec 5w30 за 20 лири : http://bit.ly/1d79iil
Турбо от Фокус РС Мк1

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

Nikola

Искам да попитам един кратък въпрос, понеже си направих акаунт в Ибей и след два дни си влизам в пощата и
гледам "Благодаря Ви, че поръчахте от Ибей щори за MK3 хетчбек"

Та въпроса ми е, за да не се отваря тема - ако наистина съм го поръчал може ли да дойде до нас при положение, че не съм го плащал?
Питам, защото са уповестени начините на плащане, а в същото време съм го поръчал без такъв. Каква е логиката?
"Двеста вдигам - мощност има. Не е лети, не е зима. Зарад тази служба гадна камерата в Монца падна. Тежко карам в моя стил - и немай грижи Форда яко движи!"

Alexi

е от пейпал имаш ли дръпнати пари .. ако имаш - поръчал си ги :)) ако нямаш е някакво фейк съобщение ..

Nikola

Не знам какво е PayPal и другите, не знам как се борави с тях, нямам дори и пари в картите си.
С нищо до сега не съм работил и нямам никъде купейки, освен по джобовете на дънките.
А иначе ми пише в стр. на Ибей - "Очаквайте доставката между 21 и 31 декември"  (doc)
"Двеста вдигам - мощност има. Не е лети, не е зима. Зарад тази служба гадна камерата в Монца падна. Тежко карам в моя стил - и немай грижи Форда яко движи!"

Bobi

Гледайки, че ги е поръчал някакъв с 0 рейтинг, вярвам, че си ги купил. Ако не платиш в следващите няколко дни, ще ти прасне негативен фийдбек и това ще се отрази във профила ти. При няколко такива изхвърчаш от ибей. Пиши на продавача , че е станала грешка, че си нов и че си ги купил без да искаш. 99% ще те разбере и ще анулира покупката.

Dmitarcho

Прости си натиснал грешното копче ;) То за да се плати ... се щрака 387658732 пъти ;) Вкарал си ги у "кошницата" и чакат за плащане. Докато не преведеш пари на продавача - той няма да ги прати. Ако наистина си ги поръчал без да искаш, му пише, че е станала грешка, извини се като човек, и ще се оправят нещата ;)

п.п. Много са ми интересни хора, как натискат някъде без да знаят какво правят ;) Нищо лично ... но много познати ми звънят:"Абе натиснах нещо тука на компутара... и нещо стана" ;)
Ръца Пръца

Nikola

Хора, мерси за информацията, ще му пиша.
Иначе знам английски на доста добро ниво, но като цяло съм разсеян и като гледаш 4 различни сайта едновременно и
отделно си правиш рег. в някои от тях и цък-цък-цък... айдеее като мен - предколеден борч за 60 лв.

Bobi

Ето коледният подарък на Pyrhel и Мони - златните капачки на търг: http://ebay.eu/1bg66yu

moni74

Благодаря :) Аз си имам, но ... ако Pyrhel не играе, ще се пробвам.

whaaazp

Можете да си ги разделите, да имате за резервни :)

moni74