Оригинално радио с дискове SONY не работи диска!

Започната от teloto, 17 Октомври 2016 22:01:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

teloto

Здравейте.От седмица съм с Форд Мондео!Оригиналната музика ми е СОНИ!Страхотен звук,но не ми работи диск-ченджъра,който е с 6 диска!Къде може да е проблема и къде може да го поправят!Изписва disc error ,не чете и не вади дискове! :'(

sinnerman

Цитат на: bottapl в 02 Май 2016 17:15:09
Само за инфо: след безброй чакане и майстори се оказа изгоряла платка/процесор.
Искат ми 200+ лева за ремонт, така че няма да го бъде този боклук.

Лошото е, че алтернативите не са по-евтини, а пък и ремонта е с гаранция 6 месеца...

Поздрави!

Alexi

търси от морга .. моя го бях разглобявал веднъж и го спасих но по принцип има много сложна механика която като се поизноси просто трябва да се изхвърли

teloto

Цитат на: Alexi в 18 Октомври 2016 20:44:07
търси от морга .. моя го бях разглобявал веднъж и го спасих но по принцип има много сложна механика която като се поизноси просто трябва да се изхвърли
Благодаря за информацията!Вчера ходих да ми сменят фоновото осветление на километража и им споменах за музиката.Те казаха,че това не било истинско СОНИ,ами някакъв сбирщайн,за съжалени и не можело да се оправи! :-X Имали опит вече с тях,даже го носили в СОНИ СЕРВИЗ и оттам им казали,че не е точно СОНИ!Аз мисля по нататък да си взема някое с тъч скрин,двоен дин с повече опции,като УСБ,задна камера и т.н Иначе сега ще си го ползвам през АУХ-а!Взимам си един дискмен или уокмен или телефон.....връзвам го и слушам! (rofl)

teloto

Само да споделя,че днес един притежател на ФОРД с като моето СД СОНИ ме зарадва!Даде ми координати на един пич,дето ги оправял тия музики!Ще ходя до него и после ще пиша! 8)

Alexi

Мда не било точно Сони .. по скоро те не са точно техници ама нейсе ..

teloto

Цитат на: Alexi в 25 Октомври 2016 12:29:59
Мда не било точно Сони .. по скоро те не са точно техници ама нейсе ..
Може да не им се е занимавало!!!Иначе по принцип е точен тоя пич!Винаги,от години ходя при него и каквото съм му оставил да го прави го оправя!Нямам рекламации....Обаче има там и един друг,дето му е шеф,та той е малко по МЪРЗЕЛИВ и той даде тая информация за СОНИ-то!Може би някои от софианци го знаят тоя серзиз....при затвора в кв.Банишора е!

teloto

Само да споделя,че вчера си купих дискмен с мпз и дистанционно.Включих го към АУХ-а на Сони-то и съм доволен от резултата!Свири добре.Слагам го в жапката и си карам.... (rofl)

Alexi

Добре свири известно време ,после изгаря предусилвателя и почва да се чува много тихо :)) моето беше на тоя етап вече .. пак става да се ползва де

teloto

Цитат на: Alexi в 28 Октомври 2016 12:41:54
Добре свири известно време ,после изгаря предусилвателя и почва да се чува много тихо :)) моето беше на тоя етап вече .. пак става да се ползва де
Ееееее верно ли?Да се надявам че при мен ще издържи ! (party)

Dmitarcho

Цитат на: Alexi в 28 Октомври 2016 12:41:54
Добре свири известно време ,после изгаря предусилвателя и почва да се чува много тихо :))

За съжаление е така :( И моя AuX свири по-тихо отколкото радиото и диска
Ръца Пръца

teloto

Цитат на: Dmitarcho в 28 Октомври 2016 21:12:48
За съжаление е така :( И моя AuX свири по-тихо отколкото радиото и диска
До ви кажа и при мен е по тихо през АУХ-а!А защо е така?

Dmitarcho

Алекси е казал, изгаря му пред усилвателя на АУКСА ... и няма оправяне. Малко е кофти ... но се свиква :)
Ръца Пръца

FORDGT

teloto

Цитат на: FORDGT в 06 Ноември 2016 10:48:51
Аз накрая си взех yatour...  ;D чиста работа..
И какви пари излезе и от къде го взе?

V.Buzev

Имам едно Sony mp3 като за теб за продажба :). Не ми остава време да го снимам и да пусна тема - пиши ако имаш интерес ще се разберем за цена.

teloto

Цитат на: V.Buzev в 10 Ноември 2016 22:08:19
Имам едно Sony mp3 като за теб за продажба :). Не ми остава време да го снимам и да пусна тема - пиши ако имаш интерес ще се разберем за цена.
Писах ти!

Gredarov

А каква може да е причината да не ми работи аух.Пускам телефона свързвам го но нито звук.

Dmitarcho

Ако си със Сини....и сега си го сложил...аукса е забранен от менюто  по подразбиране.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

Gredarov

Оказва се,че май не иска да върти диска.Ще си направя две куки да го проверя,но гледам,че чете когато си реши,но предимно не тръгват.

teloto

Само да кажа,че си оправих моето СОНИ с 6-те диска,е верно само на 3-та позиция прави проблем,но там диск не слагам!Уникален звук.Онзи ден като като го надух и дойдоха да гледат каква е тая музика.... (rofl).Даже един от тях се завира да търси субуферна колона....аз не знам да имам такава,само тези във вратите,мисля :-[

Gredarov

teloto

Цитат на: Gredarov в 09 Октомври 2017 11:14:24
Кои го оправи?
Един пич на бул.Черни връх...Към него ме посъветваха да се обърна!

Gredarov

Mondeicho

Има значение и по какъв начин е записан диска ако е МП3. При мен се е случвало и дадена марка дискове да не иска да ги чете.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.