Фокус СТ225

Започната от B.Stoilov, 12 Август 2016 19:45:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

B.Stoilov

Здравейте,
Днес се сдобих с ето това :))

Колата е 2008. На реални 123к км. Много от вас сигурно я познават. Аз се запознах наскоро със собственикът й, и мога само да се радвам от начина, по който се е грижил за нея.

ihovahi

Честито и много да те радва. От едни грижливи ръце, колата попада в други такива. Браво.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Ilian Petrov

Честито и от мен! :) Голям красавец!  (ford)

SICKandPROUD

Това вашето семейство за нищо ги няма тея СТ-та. С много кеф да си я джиткаш.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

B.Stoilov

И така, да разкажа малко повече за колата:
Като изпълнение не й липсва нищо, освен кожения салон с подгрев и шибедаха.
Има: автоматични саморегулиращи ксенон фарове, автоматични чистачки, електрически прибиращи се огледала с подгрев, климатроник, пръскалки на фаровете, Sony плеаър, общо взето всичко.
Направих й 400км засега, гълта си гориво, но поне знам защо - петтак! Като разход - под 16/100 засега не съм падал :)) но това е абсолютно нормално, трябва да видя какво може.

Скоро предстои:
Смяна на предни дискове и накладки
Боядисване на броня
Боядисване на спойлера и дифузьора в черен лак
Боядисване на джантите в черно
Смяна на предно стъкло с такова с подгрев (това също липсва, дано не ме удерат за него)
Генерация 3" Mongoose
Засега толкова :)

Ivaylo.dimitrov

Уникален е !!!Честито

Pyrhel

Според мен се замисли за черните джанти, адски малеят, като на светла кола се направят тъмни :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

И аз съм на това мнение.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

B.Stoilov

Същата джанта в черно. Според мен стои много добре. А и като цяло има и други неща, които ще боядисам в черно по колата, светлите джанти няма да им стоят добре :)

Pyrhel

Все пак не ми седят на мястото си :D
Въпреки, че не са СТ джанти, ето на Ники фокуса:

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Аз също съм за сиви,Да си ги оставиш

Sent from my D2303 using Tapatalk

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

opex

Или бели, както Анатолий показа.
Ама... кво обсъждам, като моите са оранГеви :D При всеки си е кой как го възбужда :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

B.Stoilov

Довечера ще се занимаваме с ето "това" :)

Mondeicho

Да си кажа и аз за джантите-моите бяха тъмни и не ми харесват на светла кола как стоят затова си ги боядисах сиви и сега съм доволен. Много хора харесват обаче черните, то е ясно че ще ги направиш така както на теб ти харесва.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

B.Stoilov

Резултатите след stage 1 remap са:
258кс 420nm :) все едно карам друга кола. Ще се внимава със съединителя обаче. Освен това, колата започва да се кара с добавка, предпазваща турбината.
Днес колата беше в МП за диагностика след ремапа - след 20 минутни проверки не показа нито една грешка, двигателят е пушка, което може само да ме радва :))

SICKandPROUD

Котьоооооо...

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

B.Stoilov

Дифузьорчето вече в черен лак  8)

B.Stoilov

17ките за зимата, вече са оставени за боя. Зимните гуми най-вероятно ще са Nokian.

B.Stoilov

Mondeicho

Някой е нямал търпение да си сложи зимните гуми. Каква марка са?

B.Stoilov

B.Stoilov

Намерихме си още един другар :>)

belota

Цитат на: B.Stoilov в 25 Октомври 2016 12:53:52
Намерихме си още един другар :>)

Този е наш, познавам го :D

B.Stoilov

Цитат на: belota в 25 Октомври 2016 16:53:59
Този е наш, познавам го :D

Кажи му да ми пише/звънне, правя събиране на СТ, бележка на предното стъкло му оставих :)

Mondeicho

Как и еднакъв цвят се намерихте?

B.Stoilov

Сменихме зимните гуми с нови Нокиан WR4 A4 224/45/17. В сряда влизаме за масла и филтри.

Някой може ли да ми каже, къде мога да видя серийните номера на всички джунджурийки, които ми трябват за да си сложа подгрев на предните седалки?

jo_jo

Цитат на: B.Stoilov в 19 Декември 2016 15:30:37
Сменихме зимните гуми с нови Нокиан WR4 A4 224/45/17. В сряда влизаме за масла и филтри.

Някой може ли да ми каже, къде мога да видя серийните номера на всички джунджурийки, които ми трябват за да си сложа подгрев на предните седалки?
Би ли споделил, защо си избрал a4  пред d4? Последно като ги гледах ми се стори "по-лятна" зимна гума.

Sent from my GT-I9505

nixel

Цитат на: B.Stoilov в 19 Декември 2016 15:30:37
https://www.catcar.info/en/

По VIN номер трябва да ти излезе всичко.

B.Stoilov

@jo_jo - колега, която и да избереш от двете, няма да съжаляваш. Вчера "пробвах" моите на Боровец. Без EPS в преспа се поколеба точно за 1-2 сек преди да започне да рине, за да ме изакара.

@nixel - БЛАГОДАРЯ

didon80

Хубаво Фокусче, може би най-красивото поколение, поне на мен ми харесва повече от всичко направено преди и след това. Честито и поздравления за добрия избор.