Фокус СТ225

Започната от B.Stoilov, 12 Август 2016 19:45:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivkata

Днес ми казаха че при изпичането  (200 градуса) джантите омекват (губят закалка ) и после се кривят по лесно. Дали имаш наблюдение?

didon80

Преди години правих 17-ки прахово. Не съм кривил джанта никога

B.Stoilov

Колега, само ще ти кажа, че тези са може би 5ти или 6ти комплект, които боядисвам прахово и досега не съм имал никакви, ама никакви проблеми от това. Най-лесно е да си направиш проверка в чичко гугъл, при каква темп омеква алуминия. Доклкото аз съм запознат - бая повечко от 200

ivkata

Просто питам.  Казаха ми го хора които работят в един застраховател и редовно правят джанти по застраховка.  Не казва че омекват , а че губят закалка. Не съм правил а ми предстои. Четох че не ти е за първи път затова питам. Може ли адрес на майстора.

B.Stoilov

Мога да твърдя, че фордвоските джанти са доста здрави. Карал съм боядисани и небоядисани 15,16,17,18 и 19 цола. Не смятам, че ще имаш проблем. Мога да ти пратя на ЛС телефона да се чуете с човека да ти обясни, че адреса е малко шано ????

Alexi

те реално са на Ронал фордовските джанти ,който си е читав производител но и те си имат граници на здравина аз 16ките едната я бях направил квадратна :))

kenwood

Всичките джанти и за мен и за приятели които съм боядисвал вече или са на квадрат или са счупени. Изчистете си ги на пясъкоструй и после на боя и лак.

B.Stoilov

Малко ъп  8)

B.Stoilov

Не мога да едитна предния пост :/

exclusiveremix

Доста добре е станало.Даже се чудя дали няма да е още по-добре ако и болтовете са в същия цвят?!Но пък ще има едно лющене на боята след време,едни драскотини от завиване,развиване....така че по-добре Не.Но ако си откриеш капачки за централния отвор със синьо като при супортите ще се върже перфектно.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

B.Stoilov

Време е за паста! Мийнуайл ще карам един Рейнджър, 3.2 дизел, Wildcat

Alexi

не бива да се качваш на по вървящи машини от СТ-то че после ще те дразни :))

Pestarzt

Ромско изглежда, ама не достатъчно... Боядисай си ауспусите червени и сложи лепенки с пламъци :))
Рейнджъра не е ли Wildtrack?

B.Stoilov

Благодаря за гениалната идея - не се бях сетил! Но ще го обмисля!

@Alexi ст-то не съм го карал от 1 седмица, Рейнджъра върви като камион с тоя петтак. Не знам точно в каква посока ще усетя разлика, утре като си прибера колата ???? Иначе е брутален, чувстваш се недосегаем, платната са ти "тесни" от тая височина и с тоя габарит, а най-якото е, че всичко живо се пази ???? Имтересното беше, че докато го карах по пътя към вкъщи, срещнах още 2 абсолютно еднакви ????

B.Stoilov

Крайният ефект след пастирането + нанасяне на течна вакса Turtle след измиването.

Видео

Alexi

не се вижда кой знае какво на 360р ,много ниска идва разделителната

B.Stoilov

Youtube го на*ба :(

Pyrhel

Ъфон, нали? Не го е наебало ютюбету, а ъфона :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Нищо, ние виждаме че се е получило много добре (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

B.Stoilov

V.Buzev

Мммм ти си като един колега. Хваща някаква кола прави я перфектна и я продава (в общия случай на загуба) (rofl)

Линка ти е грешне - Верния линк

Mondeicho

Дано случи на добър собственик...

B.Stoilov

Докато чакаше новия собственик, взехме, че сменихме едно съединителче с оригинално такова :D
Един семеринг и едно маншонче (дейба цените на Волво). Та май ще си остава в мен  (rofl)

exclusiveremix

Не знам как намираш време за Рс-а при положение,че имаш и това :D
Не съм те разпитвал,но досега нещо по Рс-а пипал ли си,нещо Нестоково има ли ?
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

Mondeicho

То удоволствието е различно и сигурно има начин да се редуват (rofl)

Pyrhel

Газова на това, поне да е евтино (idea) (laugh)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

nuHaKoJIaga

Ако трябва да ги сравниш, кое ти хареса повече - това ST или дизеловото МК3? Каква е разликата в динамиката, в комфорта на купе/интериор и пътно поведение(все пак дизеловото би следвало да е с по тежка предница)?

B.Stoilov

Цитат на: exclusiveremix в 20 Август 2017 15:10:44
Не знам как намираш време за Рс-а при положение,че имаш и това :D
Не съм те разпитвал,но досега нещо по Рс-а пипал ли си,нещо Нестоково има ли ?

На РС-а ще му отпадне гаранцията, дори ако сложа спортен въздушен филтър :D Какво остава за нещо друго.
Цитат на: nuHaKoJIaga в 21 Август 2017 19:23:35
Ако трябва да ги сравниш, кое ти хареса повече - това ST или дизеловото МК3? Каква е разликата в динамиката, в комфорта на купе/интериор и пътно поведение(все пак дизеловото би следвало да е с по тежка предница)?

Различни коли са. Това ST ми харесва заради петтака. При дизеловото се усеща, че я няма тая тяга. Но пък то стоеше по-добре на пътя. Не само заради по-тежката предница, има и някои системи, които допринасят. Бензиновото при висока скорост (160+) се усеща леко на пътя. Да не говорим, че обезшумяването на купето е под всякаква критика - все едно минава ураган през купето :D

И сега последната новина: ОТ днес колата вече има нов собственик. *eдноминутно пускане на сълза*

Mondeicho

Значи честито на новия собственик. Ще продължи ли историята на колата тук във форума?