Фокус СТ225

Започната от B.Stoilov, 12 Август 2016 19:45:45

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

B.Stoilov

Колата се продава :)
Обява

Mondeicho

Ти много бързо и се нарадва ??? Дано попадне на добър стопанин...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

B.Stoilov

Така изглеждаме в момента

Alexi

Mondeicho

Ще става хамелеон?

Septerra

Щети по каско?

Впрочем, бях чел някъде, че си я водил на сухо пране на салона - къде го прави, какво представлява процедурата, колко струва и има ли ефект? Само седалките ли минават или и пода/багажника?

B.Stoilov

Щети по каско, да. Но имах и едно ПТП началото на януари - един бакшиш докато го изпреварвах по Евлоги Георгиев, направо завъртя ляв, удари ме, и ме метна на левия тротоар в преспата, за да не се удари в спрялата пред него в средна лента кола на зелена светлина - калник, врата, дясно огледало, 2те предни джанти и една маска под капака са щетите. За щастие всичко си го пое застрахователя - даже и боядисването на едната джанта + нова джанта и нейното боядисване.

Иначе за сухото пране - набарах един ваучер от грабо. Едни пичове в паркинга на Sky Mall го правят. Не е кой знае какво, но поне се освежи. Смисъл бачкат на тъмно само с препарати, но перат седалките, мокетите и тавана.

Все още търся оригинално отопление за предните седалки - бутони, "листове" и тн :(

B.Stoilov

Ето я,

някой забелязва ли нещо?

Pyrhel

Мда, караш с изтекла винетка, maniac :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Сложил си защитно фолио на фаровете?

whaaazp

Oгледалата са черни.

B.Stoilov

Фолио има и на фаровете и на стоповете :) така я купих. Иначе - да, огледалата и лайсната над емблемата са черни. Следват решетките :)

gsto

Да знаеш, че изпусна потенциален купувач(познат на познат) със снимките от сервиза и информацията за ПТП и пребоядисване.
Махни снимките, че иначе трудно ще я продадеш.

Фокус СТ се купува от маниаци, а те четат форуми...

Pyrhel

Да знаеш, че човекът е търсил оправдание за по-евтина... Ако козметиките го притесняват в СТ... :))
А по повод форумите - досега на 7-8 СТ-та съм качил други мапове, на никой не му се занимава с форуми и срещи, газират и т'ва е.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

ама той ако иска кола без пребоядисан детайл - магазина го знае къде е сигурно :)

B.Stoilov

Аз държа да си има историята :) всичко по нея е оправямо и заменяно с ново.
Ако някой не му изнася, че е ударена и то не от мен, след това е правена и то в МП, не е моят човек. Нищо лично. Едно време като търсех аз, 2/3 от колите бяха с челен удар или сменяна глава на двигателя. Ако пребоядисани детайли ги притесняват - ок. Засега се очертава да остане в мен.

gsto

Цитат на: B.Stoilov в 10 Февруари 2017 01:18:48
Аз държа да си има историята :) всичко по нея е оправямо и заменяно с ново.
Ако някой не му изнася, че е ударена и то не от мен, след това е правена и то в МП, не е моят човек. Нищо лично. Едно време като търсех аз, 2/3 от колите бяха с челен удар или сменяна глава на двигателя. Ако пребоядисани детайли ги притесняват - ок. Засега се очертава да остане в мен.

Не е въпроса до историята, а до това, че е ударена изобщо. Никой не знае какъв е бил удара и няма как да провери.
А това, че е правена в МП е само още един минус.

B.Stoilov

Цитат на: gsto в 13 Февруари 2017 16:38:23
Не е въпроса до историята, а до това, че е ударена изобщо. Никой не знае какъв е бил удара и няма как да провери.
А това, че е правена в МП е само още един минус.

Може да поспорим :) Все пак мисля, че знам по-добре кое и как е оправяно по колата ми. Може би си забелязъл, че колите в семейството ми са добре поддържани и не се правят на случайни места нито компромиси се правят :) А в протокола пред застрахователите, даден от КАТ, ясно пише какъв е бил удара и засегнатите части :) Да не говорим, че става въпрос за страничен удар при изпреварване. След което има оглед от застрахователя, а при започването на самия ремонт има и вторичен оглед, където всичко е описано - било то за ново, било то за боя :) Да не забравяме, че се ползвам и с разни "преференцийки" в МП :)
Но както вече казах, аз държа колата ми да има история, както е било и при Фиестата ми, и при C-Max-a ми. Това показва, начинът, по който се е грижил за нея собственикът. Поне това е моето мнение.

P.S - никой нямаше и да разбере за тоя удар, ако не беше поста и ако не се правеше в МП :)

randity

То щото изпънатата и пастираната италианка от Дупница, не е била тоталка в Сицилия. Тука за един калник, чак пък се отказал. То па аман от перфекционисти 
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

gsto

Цитат на: randity в 15 Февруари 2017 18:32:40
То щото изпънатата и пастираната италианка от Дупница, не е била тоталка в Сицилия. Тука за един калник, чак пък се отказал. То па аман от перфекционисти

Спирам да коментирам, съжалявам, че споделих  ::)

B.Stoilov

Малко от кухнята

B.Stoilov

Е нямаше как ????

didon80

Нова боичка. Красота.

B.Stoilov

Капачките на винтилите ги видях чак след няколко часа ???? Ясно е че до седмица няма да ги има

Soura

Много е яка колицата. Май си се отказал да я продаваш ?

Alexi

никога не са ме кефели черни джанти .. и сега не ме кефят .. дори на снимките ти от 2-3 метра изглеждат като тенекиени ,губи се детайла .. така е и на живо

B.Stoilov

Може,
на мен ми харесва как стана, особено с перлите. Повярвай през деня на слънчева светлина от перлите в боята, нищо не се губи като детайл от джантата. Затова не ги боядисах и в чист черен лак. Няма как да ги оставя светли - първо, че не ми харесва; второ, че ми стои като нещо съвсем обикновено и невзрачно; трето, че за бъдещата работа по нея, черното си пасва идеално. Но всеки с вкуса си :)

ivkata

Здравей колега, къде ги прави и колко струва.
Мерси предварително.

B.Stoilov

Здрасти,

това е поредният комплект гуми, които нося на едно момче в Божурище. Прахово боядисване, с песъкоструй преди това се чистят. Цветове бол!
Доколкото помня за комплект 4бр. джанти:
16 цола - 140лв.
17 цола - 160лв.
18 цола - 200лв.

Цитат на: ivkata в 02 Април 2017 12:00:45
Здравей колега, къде ги прави и колко струва.
Мерси предварително.

Mondeicho

Капачките на винтилите хром ли са? Аз много ги харесвам, но на мен ми ги откраднаха. После малко трудно си намерих същите. Всички гумаджии ме разубеждават да не ги слагам, защото клеясвали и после сменяли целия винтил, но аз досега не съм имал проблем лятото с тях. На зимни гуми съм склонен да се съглася.
Аз също не харесвам черните джанти, моите от графит ги направих сребърни, но всеки както си го кефи така ги прави. Важното е като заключиш колата да се обърнеш и да й се наслаждаваш.