Bluetooth ELM327

Започната от Pyrhel, 10 Декември 2011 17:07:41

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Е да де...ама за Андройд ми трябва :) Извинявям се, че не съм уточнил. Елмчето ми работи на WiFi, а нямам лаптоп ;)
Ръца Пръца

baibradar

Излекувана за андроид е няма все още. Ако е на зор работата си е купи все пак струва няма и 10 лв.

Dmitarcho

Не е зор, за играчка си поръчах едно елмче...и си чеша крастата с него ;) Тя и другата програмка беше толкова парички някъде, но просто исках да видя каква работа върши ;) Но освен обороти, температура на антифриза и някакви подобни глупости, друго не ми полазва. Грешки не ми показва - което е добре :) Искаше ми се поне моментен разход, температури на въздух /който минава през маф-а/ темперятура/налягане на масло...такива неща. Но или Емнчето е скапано, или програмата или Мондеото не иска да показва подобни неща на неоригинална диагностика
Ръца Пръца

baibradar

Торка при мен показва много неща. Моментен разход нямам спомен, температура и налягане на маслото няма как да показва защото няма такъв датчик мондеото. Гледал съм налягане на горивото в рейката, надува на турбината и още няколко работи, но нещо не можах да се оправя с мерните единици на налягането. Сложил съм го на телефона евентуално за аварийни ситуации на пътя и четене на грешки. Дано никога не ми се налага да го ползвам.

moni74

Цитат на: solo5 в 01 Февруари 2016 15:46:14
И аз съм в играта с  Vgate iCar OBD professional solution

Градски, това с ЕЛМ чип ли е или е по-различно от ЕЛМ327?

----------------------------

solo5

princebg

Цитат на: Dmitarcho в 05 Февруари 2016 18:28:07
Е да де...ама за Андройд ми трябва :) Извинявям се, че не съм уточнил. Елмчето ми работи на WiFi, а нямам лаптоп ;)

Тук съм качил ForScan (пачнат) за Андроид