моята фиеста спорт мк7 1.6 TI-VCT

Започната от belota, 29 Януари 2016 18:36:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

belota

belota

колеги имам едно питане,по тази фиеста съм почнал един проект и ако може да ме опътите къде да кача тема за него.Проекта включва всичко което може да се ъпгрейдва и подобри по тази кола,затова незнам в коя тема да го пусна

Pyrhel

В тази, затова е дневник на колата :)
Добре дошъл и успех с проекта :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Пу пу пу.. Много са ми симпатични тея фиестички ;) Ще следя с интерес какво си замислил ;)
Ръца Пръца

belota

то проекта вече е почнат от 20 дена насам,но всичко зависи от доставките на куриерите защото нещата идват едно по едни и е много чакане,но и това дето дойде до сега в голяма степен е поставено вече.
п.п.извинявам се че на някой неща няма снимки "преди" а само "след" просто забравих да снимам

belota

първо почнах с едно зверско обслужване защото някъв майстор от некомпетентност беше разсипал колата

belota

после ми изпадна една фиеста 2015г. ма 8000км. ударена но всичко в нея беше направо ново и си харесах доста неща.В нейния интериор са вложени малко по качествени материали и изглежда по добре и по уютно.От нея свалих всички метални хромирани части от интериора,защото в моята всичко е или черна пластмаса или боядисана в сив металик пластмаса

belota

смених дръжките на вратите с тези

смених и ринговете на въздуховодите и палчетата им за отваряне с тези металните

смених и декорацията на волана въпреки че моята беше боядисана в сиво,сложих металната

belota

а ето и дошлите ми части досега

belota

някой от тях са поставени вече
1.Алуминиевата лайсна за жапката

belota

2.Хром лайстната на ръчната спирачка за фиеста СТ

belota

След като монтирам и другите ще кача още снимки за да видите кое за къде е  (fri) (fri)

belota

очаквам мнения и препоръки ако някой има,все пак затова е форума.Аз може да съм решил какво ще правя,но приемам всякъкви мнения и забележки. 8)

Dmitarcho

Това за жабката и ръчната ми допада :) И другите хромирани елементи де ;) Това "bose".... само емблемки ли са, или и музиката в колата е такава :) Явно си мераклия ... и ще си я барнеш както на тебе ти харесва. Само внимавай да не прекалиш със хрома .. и да заприлича на "курник щори" ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Нещо фаровете ми се виждат потъмнели, бих започнал с шкурене и лак :)

belota

и музиката ще е такава,но ще я поставя след като направя шумоизолацията на купето,а за целта чакам да се стопли малко времето.а хрома няма да е много натрапчив защото всички боядисани в сиво елементи в интериора ще бъдат боядисани в черен пияно лак.

belota

фаровете мисля да ги сменя с по нови ако ми изпадне някоя нова фиестичка около 2014г. преди фейса чукната отзад

SICKandPROUD

Много гледана кола. Браво. Дълго време да се слушате.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

belota

колеги имам и едно питане свързано с проекта.А то е че искам да сложа по големи спирачки отпред и да заменя барабаните с дискове отзад.Ако някой има инфо от каква кола да ползвам и въобще всичко свързано с тоя ъпгрейд на спирачките нека сподели,ще съм му много благодарен

ihovahi

Добре е за такива въпроси, да отваряш нова тема  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

belota

от днес фиестичката ми е навсякъде с лед крушки,а който си мисли че светят слабо се е объркал  (race)

ihovahi

Браво. Нямаш спиране :) Мераклия си. Добре ти се получават нещата.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

belota

ето с какво се занимавах днес,реших да проверя дали всички коне са още налични (rofl)

envo

И какво установи? На място ли са или има и магарии
Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

belota

за учудване на всички и за мое щастие всички до един са си живи и здрави (fri)
120кончета на бензин и 115кончета на гас

но и за нещастие част от въртящия момент си е отишъл незнайно къде
п.п.ако някой разбира нещо на тази графика нека сподели

belota

как да кача видеото от диното

Ilian Petrov

И аз съм новичък тук и не съм наясно как се качва видео...
Да те попитам, къде направи дино теста ?

vesso90

Браво колега,количката изглежда страхотно!Поздравления.  (fe)

Pyrhel

Youtube и после слагате линка, форумът ще го хване автоматично, че е видео.

belota

Цитат на: Ilian Petrov в 01 Февруари 2016 09:40:23
И аз съм новичък тук и не съм наясно как се качва видео...
Да те попитам, къде направи дино теста ?
adler-auto гр.Годеч момчетата са много точни и коректни