Фейслифтът на Ford Mondeo идва с над 300 к.с.

Започната от vvas, 11 Януари 2016 14:44:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vvas

-

Alexi

крайно време беше .. сега и един 6 цилиндров дизел ако пуснат кефа ще е пълен .. то има и готов мотор от гамата на ПСА

Septerra

На Мк5 дизелите мисля, че вече не са от ПСА. Така че не знам платформата дали ще стане за двигател от там.

ForeverFord

На външен вид версията Sport може да бъде различена по 19-цоловите джанти, задния спойлер и двойните тръби на изпускателната система. Модификацията е оборудвана и с адаптивно окачване, което идва с нова технология. При нея компютърът мигновено настройва амортисьорите, за да могат да поемат и омекотят влизането в дупка.

Известна е и цената на тази версия за САЩ – 34 350 долара. Останалите модификации на обновения Mondeo/Fusion ще струват между 22 995 и 41 995 долара, като най-скъпа ще бъде една от двете хибридни версии.
На външен вид версията Sport може да бъде различена по 19-цоловите джанти, задния спойлер и двойните тръби на изпускателната система. Модификацията е оборудвана и с адаптивно окачване, което идва с нова технология. При нея компютърът мигновено настройва амортисьорите, за да могат да поемат и омекотят влизането в дупка.

Известна е и цената на тази версия за САЩ – 34 350 долара. Останалите модификации на обновения Mondeo/Fusion ще струват между 22 995 и 41 995 долара, като най-скъпа ще бъде една от двете хибридни версии.

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Mondeicho

Гледах едно клипче с новите амортисьори гумата влиза в дупка запълнена с топчета за тенис на маса и те не се смачкват...много полезно. :))
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Мда ... интелигентно окачване, което се регулира от 12-14 сензора/камери, които следят пътя пред колата ;) Копират на Мерцедес Меджик Боди окачването ;) ДА не се чупи това .. че сигурно струва повече от колата :D
Ръца Пръца

Mondeicho

То с толкова много електроника не ми се мисли и как ще е обслужването като ги знам тук какви са неграмотни в официалния сервиз  (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.