Това CD става ли за Фокус 2001г?

Започната от tubleron, 05 Януари 2016 21:16:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tubleron

Alexi

tubleron

Още един въпрос.Ако сменя оригиналното CD  с друго ,ще може ли да се управлява от волана?

Alexi

в зависимост от модела може и да може

V.Buzev

В допълнение на написаното от Алекси - ще може, но ще трябва да се закупи преходник или да се позанимаваш със съпротивленията на джойстика.

tubleron

Ок,ето го CDто,ако става бихте ли ми казали какъв преходник да търся 

ivchotr

На това първото най-малкото няма да му пасне предният панел в отвора на таблото на твоя Форд. И ще стои грозно.

tubleron

С такава джаджа няма ли да стане? Зора  е само дали има такъв преходник с който да може да се управлява от волана

ivchotr

Тази джаджа е за присаждане на сегашното ти СД. На по-старите Фордове големият отвор е със закръглени ъгли, а на по-новите - с правоъгълни. Поне такива са ми наблюденията. Затова предполагам, че новата машина няма да влезе плътно в твоя отвор и ще е грозно. Но ще ми е интересно да видя как ще стане.

Dmitarcho

Човека кара Фокус ... ако е мк1 ... тази адапторна рамка ще стане ;) А за джойстика ... виж първо дали Pioneer-а има вход за такова и ако не разбираш от запояване - по-добре го занеси на майстор.
Ръца Пръца

ivchotr

Хм. Може и да бъркам, обаче ми се струва, че панелът на аудиото от началото на темата е с размерите на цялата адапторна рамка. Не го виждам как ще стане. Но все пак ми е интересно какъв ще е резултатът.

V.Buzev

Цитат на: ivchotr в 06 Януари 2016 13:38:43
Хм. Може и да бъркам, обаче ми се струва, че панелът на аудиото от началото на темата е с размерите на цялата адапторна рамка. Не го виждам как ще стане. Но все пак ми е интересно какъв ще е резултатът.

Е да де, колегата питаше дали този плеър ще стане за него, а той е за Фокус мк2. Неговия е мк1 и няма да стане и за това взима тая адапторна рамка и кастофон Пайнер.

ivchotr

Цитат на: V.Buzev в 06 Януари 2016 13:57:07
Е да дe...

Mммм, да. Проспал съм го  (hammer) Малкият с адаптора е О'к. На щерката е така. Но трябва наистина бъзикане от човек, който разбира, иначе няма управление от волана.

pifa89

Написал съм решение на темата с управлението. Нискобюджетно решение и ефикасно. Погледни в темата