Мондео МК2 Хечбек или седан, а защо не 2в1

Започната от bad_boy___d_ge, 07 Ноември 2015 01:04:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_boy___d_ge

Здравейте колеги, понеже винаги се чудя как може да се промени мондеото, било то към по хубаво или по странно, изкм да си кажете мнението за последното нещо което измислих, играя си доста на Photoshop така че оптично го реализирах, идеята е не само да изглежда отзад като седан и все пак да се вдига задното стъкло, но и да се удължи самото купе. Преди време в чужд форум мисля, че беше руски бях попаднал на подобно нещо но дължината на купето беше запазена. И без това скоро ми предстои сериозен ремонт така, че се замислям и за това нещо.
Ще се радвам да чуя всякакви мнения.

Направих няколко варианта на идеята:

И една малка заигравка с Photoshop:

Dmitarcho

Задницата по-дълга от предницата :) Визъално някак не ми допада. И смисъл не виждам много, ако искаш по-голям товярен обем - комби, ако ти е грозно комбито - хечбек ;) На мен не ми допада идеята ;)
Ръца Пръца

bad_boy___d_ge

Цитат на: Dmitarcho в 07 Ноември 2015 02:36:41
Задницата по-дълга от предницата :) Визъално някак не ми допада. И смисъл не виждам много, ако искаш по-голям товярен обем - комби, ако ти е грозно комбито - хечбек ;) На мен не ми допада идеята ;)
Да може малко да съм попрекалил с издължаването, може би да е по-дълго с около 5-6 см., идеята е просто да се съчетаят хечбек и седан, повече ми харесва хечбека но стоповете на седана са ми слабост, а за товаримоста по скоро не, идеята е за визия

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .