Моя C-MAX 2.0 TDCI

Започната от m_focus, 30 Октомври 2015 14:56:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

m_focus

Дойде ред и аз да се похваля малко с моя нов фордак :) Колата според мен е много добра, но има мноооого да се върши по нея, живот и здраве всичко с времето си. Още сме с транзитките, че КАТ работиха до обяд и не успях да взема Айтоски номера  (rofl)
после ще щракна и малко салона :)

карай форд и бъди горд :)

Dmitarcho

Честито :) Но снимките нещо се губят по трасето :D
Ръца Пръца

m_focus

::) уж следвах инструкциите, ама ...
http://mfocus.snimka.bg/automobiles/c-max.884925
ето това е албума

ivaylo_m

Честито.
Много добре изглежда C-max (Ghia)  (thup)
Със здраве да си го караш и да те радва.

Иван Вълков

Честито! Много километри да изминете с удоволствие и без проблеми.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ihovahi

Честито и от мен. Много километри да изминавате заедно и никога да не те оставя на пътя. Може да покажеш и някоя интериорна снимка  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

m_focus

Благодаря колеги за пожеланията,  вярното служене на автомобилите и безаварийните километри да ви се връщат многократно :)
Малко по-късно ще направя снимки вътре, но аз такова джия изпълнение не съм виждал  8) минусите за момента все още са ми на заден план, като например, че искам да си взема стоманени 16ки с тасове, че не съм фен на летите джанти като цяло, че и 17 ки :)

hotblooded

Честито за колата - да не слизаш от нея, освен за масло и филтри - за друго да не ходиш в сервиз. С нетърпение чакам и снимки на интериора. Колкото до джантите - железните 16ки се кривят доста лесно. За разлика от оригиналните лети джанти. 

m_focus

Няколко снимки вътре :)

От към екстри е добре :)

п.с. Ihovahi - оправих линковете.

Alexi

красавец ,и с правилния мотор

hotblooded

Ох котьооооо...  Страхотен макс...  Макс на макс :)

Dmitarcho

Много красиа машина !!! Не знаех, че и на Максове слагат Денсо ? Супер е ... много безаварийни километри и хубави моменти заедно ;)
Ръца Пръца

emkata

Убавица, честито и от мен!

m_focus

Радвам се че ви хареса и мен ме кефи  ^-^
Относно денсото, някой има ли впечатления от навигацията му, чудя се дали да се занимавам с ъпдейти и зареждане на карти, не знам даже дали му работи гпс антената и въобще дали е точна. И старото ми телефонче китайче, и сегашното ми, имат много точен гпс приемник и се чудя дали да се занимавам въобще, от друга страна удобството на вградената автомобилна навигация ще е добро.

moni74

Честито, преди да взема мондеото и аз исках такъв :) Но намерих кофти автомат и се отказах.
Трябва да започнем пак да си организираме регионални срещи, може да се видим.

----------------------------

m_focus

Вече сме с Айтошките номера 8)

една снимка от тази сутрин  ^-^ ту гуд то би тру  :D и на 1,5 литра отгоре съм съгласен да ми вади среден разход :D

Pyrhel

Честита и от мен, с 2та дисплея радва :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

B.Stoilov

Честито :) Все пак избра големия мотор  (clap) И откъм оборудване е идеална :) Истинска находка! Дано само гориво сипваш!

P.S: Ако решиш, че не те кефят тея джанти, или че са ти големи, имай ме предвид :D (rofl)

G_o_c_e_v

Бря, тя вътре, като мойта ^-^ Много да те радва.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

SICKandPROUD

Хубава колица, разхода е чук.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

с денсото не се занимавай ,карти няма ...

m_focus

Да дадете малко съвети, ще премина на по-малки по размер стоманени джанти, чудя са дали да взема 16ки с гуми 55 или 60, втори вариант 15ки с размер 65. Какво ще посъветвате? Също така да помогнете с останалите означения на джантите, за с-макса джанти с какви означения трябва да търся? До колкото разбрах трябва да търся 5х108, гледам масово в обявите пише ЕТ 52,5    6,5J   63,3    , НО има и с други означения, които пак са 5х108. Дайте акъл, че да се предпазя от глупави решения :)

Alexi

за да се предпазиш от глупави покупки търси оригинални джанти - там и ЕТ и централния отвор са каквито трябва ..

G_o_c_e_v

Аз взех джанти от мондео 5х108 ЕТ 52,5 16" За наще май 15" не стават.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Vasilev

На 1.8 бензин, 15" влизат точно. Не знам дали вашите дискове не са една идея по-големи. Моят го карам с 15" от Фокус 2 за зимата.

Alexi

според мен стават Гошка ,все пак е на шасито на Фокус ..макар че оригинално няма 15ки .. сещам се преди време Марто с СТ-то беше казал ,че зимата кара с 16ки а неговите дискове са 320мм отпред

m_focus

Цитат на: G_o_c_e_v в 03 Ноември 2015 19:50:26
Аз взех джанти от мондео 5х108 ЕТ 52,5 16" За наще май 15" не стават.

значи да гледам ЕТ 52,5 , а останалите неща от сорта 6,5J   63,3 и производните на тях  ^-^ да ги вземам ли под внимание евентуално?

G_o_c_e_v

6,5J е широчината на джантата. От това  зависи колко широка гума можеш да сложиш и не е толкова интересно. 63,3 е централния отвор на джантата и е интересно защото ако е друго няма да стане с "ръг и тръг".

m_focus

Цитат на: G_o_c_e_v в 03 Ноември 2015 21:20:09
6,5J е широчината на джантата. От това  зависи колко широка гума можеш да сложиш и не е толкова интересно. 63,3 е централния отвор на джантата и е интересно защото ако е друго няма да стане с "ръг и тръг".
тенкю за разясненията Гоцев, иначе според тоя продавач за нашите коли има и 15ки, бях изтеглил едно ръководство на руски и някъде там май бях мернал 15ки, че стават ако не се лъжа. Чудя се дали 15ки или 16ки ...

G_o_c_e_v

За ц макс има, но за Фокус ц макс не съм сигурен. Според този, когото си цитирар става дума за 2006-2007 година автомобили. Моята е 2005 и супурта минава много близо и затова мисля, че 15" няма да мога да сложа, а и мисля че ще седи смешно.