Избор на Таблет

Започната от Dmitarcho, 06 Септември 2015 20:37:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

За лаптопи и други джаджи има теми ;) Да пусна една и за Таблети ;) Търси се нещо за около 150 - 200 лв. Келеша прави 5 години и ще и вземаме таква джажда - да е модерна :D Тея китайските дето не мога да им произнеса името ... нещо не ме кефят много ;) Единственото ми изискване е, да е поне с 1 гб рам ;)
Ръца Пръца

Vesel

Alexi

мда Лениво е добър избор

Dmitarcho

Благодаря ;) Тях загледах, преди да се допитам до вас ;)
Ръца Пръца

moni74

Имаше Asus-и в Метро, намалени на по 120лв - за парите си струват. Асус е по-добре от Леново, да ме извинявате. Имам 2 Асуса, 2 подаръка от Глобул - Vonino, 1 Acer и едно Леново. Дотук на 100% съм доволен само от Асуси-те. Всички са еднотипни - 1ГБ рам, 8ГБ вградена памет, четириядрени 1,2-1,3 процесори... Само единия Асус е с 4х1,7GHz.

----------------------------

Vesel

Съмнявам се Асуса за 120 лв. да е със същите параметри като Леновото. Ако е - то си заслужава , но Асусите с подобни параметри са над 200. В неговия случай Леновото му върши идеална работа. Проверено е на малкия, който е на 8 години и му вади душата от 9 месеца по няколко часа на ден със всякакви игри и клипчета. Всичко върви, не забива, батерията издържа 4-5 часа непрекъсната игра и цената е доста приемлива в случай, че му се случи нещо. Няма много да те е яд. Преди това имаше един двуядрен Prestigio пак с 1 gb ram, но имаше  нон-стоп проблеми с него.

Dmitarcho

Престижиото нещо не ми вдухва доверие ;) Утре отивам да ги гледам тея Ленова ;) Благодаря ви още веднъж ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Заведих началника в магазина .... и той си избра това Acer-че ... Дано излезне читаво ... но и да не е  - няма д съм аз виновен :D
Ръца Пръца

TourneoRS

На дъщерята купих от Емаг преди година и половина един Еволио не знам какво си . Не сме имали никакви проблеми досега . От три месеца е с неограничен интернет по Wi-Fi  то , по 5 лв на месец . Скапват го от бачкане хлапетата, батерията му издържа до обяд   :D . Няколко пъти е падал досега и не се е чупил, до днеска , падна на ръб и  му се счупи копчето за включване. Успях да го отворя с една карта за отстъпки ,  и видях че трябва само да се запои, но нямам такъв поялник, трябва да е иглен да му се не види и техниката . За 150 лв съм много доволен. Когато има добра връзка няма разлика между домашния компютър.

Като се сетя ... купих го само по картинка  :D

а този е на комшийката .. (help)  (idea) (baby)

IVECO -  с него не се ходи надалеко .