не-спиране на стоп палка

Започната от marti1996, 18 Юни 2015 14:01:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

marti1996

правили ли сте го ? аз не, обаче бях свидетел на такава ситуация, дълги 2-ра, гасене на фаровете и бягство, полицаите не ни подгониха.
има ли някаква честитка евентуално?

Alexi

то ще си покаже .. аз също не съм спирал ( просто нямаше къде ,в Пловдив по време на Панаира преди години ) - нищо не се случи

К.Методиев

Поне 2 пъти не съм спирал преди години, иначе ситуацията е следната ако ти запишат номера пускат колата за издирване води се неподчинение на служител на реда и при следващо спиране независимо кой кара го отнася, та това е общо взето един приятел го изпита преди години.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

senatora

аз също не съм им спирал...
до нас постоянно седяха двама глупака в храстите/винаги едни и същи/ и постоянно ни спираха за по 10 лв/колан,телефон и каквото се сетиш/
след няколко неспирания,един път се подведох и спрях...СЧУПИХА МЕ
гледаха и при резервната гума,справки и т.н
държаха ме 40 минути,но нямах някакви санкции
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Dmitarcho

Ако запишат номера...и те намерят..става тяхната сума срещу твоята. Ако намериш 3-4 познати, да потвърдят твоите думи, че по това време не си минавял от там, че не са те спирали, или нещо подобно...може да ти се размине ;)
Ръца Пръца

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

marti1996

развръзката е следната: не го правете, седим си днес в колата и си пием кафенце, при което патрулката спира зад нас, моя човек получи два зад врата и по-живо по здраво.

escobar

Гуантанамо следва бате. Хубаво е, че приеха някой от методите прилагани там за нехуманни.  :-\

escobar

Цитат на: marti1996 в 19 Юни 2015 14:56:04
развръзката е следната: не го правете, седим си днес в колата и си пием кафенце, при което патрулката спира зад нас, моя човек получи два зад врата и по-живо по здраво.
Да ходи да се оплаче. С копие до прокуратура, омбудсман и Хелзински комитет. Най-малкото ще им е интересно - вътрешни проверки, обяснения, това, онова.

AlexanderBozhinov

Аз не ди представям както си стоя е колата ,да дойде г-н полицай и да посегне .Казвам ви го съвсем честно.Не вярвам ,че има чак такива полуидиоти,най-малкото,защото дори и да е полицаи много лесно може самия той да стане жертва на побой (самозащита) .

marti1996

те са квартални полицаи и ни познават, това е проблема.

TourneoRS

Щом ви познават значи няма проблем . Следващият път пак така  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Lucy

Не съм спирала няколко пъти, но не е имало последствия след това. Ама не съм й гасила фарове или нещо такова. Просто транзит... все едно не съм ги видяла.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

gogo766

Ако е нощем извън града, в някаква тъмница, никакво спиране.

opex

Как пък нямаме един милицай във форума :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique