какво се прави ако почнем да се давим

Започната от marti1996, 10 Юни 2015 19:36:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

marti1996

пичове, имам проблем не мога да плувам, влизам в морето ама с вътрешна гума от тир, та така да ви питам ако я няма гумата и почнем да се давим какво се прави.

TourneoRS

Понеже съм виждал почти удавен човек, хич не ти препоръчвам да влизаш във водата. Ако ще и с гума от К-701, който го е страх от мечки не ходи в гората. Давам ти най-прост глупав елементарен пример.С приятели ходим  на басейн, беше дълбоко точно колкото да ни покрива раменете. Единият какво се замята , мислехме че се бъзика, а той се давел. Схванал му се кракът , паника, жестока болка , и седнал на дъното. С тези неща шега не бива !!
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

За схващания - безопастна игла на банския/шортите, и се молиш да не се паникьосаш ;) но не можеш ли да плуваш - по-дълбоко от дупето не влизай ;)
"Какво да правим, ако се давим а не можем да плуваме"
1. Викаме "Помощ" - ако има време
2. Не злизаме изобщо на дълбокото ;)

Умната ей ! ;)
Ръца Пръца

marti1996

мисълта ми беше събота и неделя да скокна до Несебър ама щом гумата не е препорачителна
Благодаря за отговорите. (fri)

Dmitarcho

Ръца Пръца

hotblooded

Гумата е "лош приятел" в морето - ако има течение - ще те завлече "на майната си". Така че влизаш до кръста най много, преди това да не си ял поне 2 часа и най вече да не си "снощен". Като влизаш в морето, влизай бавно, водата като стигне до слабините постепенно с ръка се намокри до гърдите, изчакай тялото ти да привикне с температурата на водата (още хладна). И най важно - никога сам, особено на неохраняем плаж. Не забравяй че почти всички  удавници са можели да плуват!

Dmitarcho

Елен/сърна виждали ли сте как влиза във вода :) Засилка от далече ...и по пъп във водата :D Това като малък много много ме биеха :D hotblooded ти е описал най-правилния начин за влизане във водоем ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

"Какво да правим ако започнем да се давим?"

Обикновено продължаваме да се давим :))
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

ми влизаш до топките ( при мене значи на 20-30 см вода ) :))

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

marti1996

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

marti1996

информативно водата е чай, не успях да се удавя  :D
няма не стопанисан плаж.

opex

Имаше някакъв виц за футболист с извънредно къси крачета, който цял мач умирал от смях щото като тичал тревичките го гъделичкали по мъдете :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

мда ,аз съм хванал златната рибка ве да се е*а в гъза ! - ОХ ОХ ОХ !

gogo766

Това е супер отвратителна смърт, ако има лошо вълнение много малко хора могат да реагират и да те спасят. Така че , до мъдете си р най-сигурно.