За какво последно си даде парите?

Започната от Vas, 01 Декември 2011 18:49:21

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Alexi

ем ади де .. събота примерно .. макар че и днес следобед мисля да го поразтъпча ,но ти ще си на бач вероятно ( то и аз де :)) )

Pyrhel

Вижте цените на горивата. Сега вижте мен. Отново погледнете цените на горивата, а сега пак мен. Да, аз съм на колело (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

emkata

Не съм ги дал днес или вчера, но за масло и филтри, маслен и въздушен. С доставката на 59 лв.

valyo08

Най-после приключих сагата с корите под мотора.За колеги,които са заинтересувани ще напиша цени,като се има в предвид, че получавах предложения за втора употреба от сорта на.........."дават ли ти се 130-140лв.?"На мен не ми се даваха!И така-кора под мотора-45лв оригинал.докара ми я колега до пред блока........-кора под радиаторите-20лв.-нова "тайван".........крепежни елементи-18лв. комплекта....така приключих и равносметката е по-тих мотор,запазване на мотора от вода,кал,сняг лед и т.н......Извън планово са наложи да дам 10лв за 2бр.гайки(нови) за лети джанти,с капачки и подвижен конус! 8)

TourneoRS

18 кинта за тази джаджа, която се оказа нещо менте. Бие ток от водата и не иска да топли бойлера.  (n)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Веоятн нагревателът се е спукал, едва ли е от терморегулатора биенето. В тия има една "шйба", която играе ролята на термопредпазител, понякога щрака и изключва, може да погледнеш стария регулатор и да я щрашнеш на обратната посока. За жалост нямам изваден, за да ти го анимам и покажа :(

Иначе, днес 35 лева за ГТП.

G_o_c_e_v

20лв за лепачка от Лидъл. 22лв за избивачи от интеркарс. 25лв за удължени камъни за гедорията. 8лв за спирачна течност и зимна течност за чистачки. 145лв за акумулатор.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

m_focus

дано не прецакам нещо по колата с новата играчка  ^-^
карай форд и бъди горд :)

Alexi

Цитат на: TourneoRS в 11 Декември 2015 19:30:34

18 кинта за тази джаджа, която се оказа нещо менте. Бие ток от водата и не иска да топли бойлера.  (n)
имаш пробив в корпуса на нагревателя

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Модератора да взема да направи нова тема - Присвояване на тераса :D Виждал съм как се реже панелка ... възможно е, с правилните инструменти ;)
Да не съм спямер само... Днеска ми пристигна новия ключ ;) Утре ще видим дали съм уцелил транспондера ;)

Ръца Пръца

AlexanderBozhinov

Маратонки за мен 280 , обувки за жената 120 , обувки за детето 90 лв.Масло и филтри за мондеото 200 лв грубо , скоро каско :) А януари още не е дошъл :))) Ааа имам и винетка(минетка) ,тя мине подарък от държавата :))

VENTCI

Dmitarcho

Подготовка за новогодишната нощ :)
Ръца Пръца

Pyrhel

Виждам гърнето, сещам се за онова видео, което ми прати - "колко е голямо? Еееййй толкова" хахахахах

martin1977

spaun

Dmitarcho

Ръца Пръца

Mondeicho

Диодни крушки за габаритите - 1$/бр. Алиекспрес:

Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Ilian Petrov

Mondeicho

devil_power666

кафе , цигари, кучешка храна и гумена топка за игра

Mondeicho

За кръчма....беше приятно изкарване с приятели

Батьо

Купих си от била свински пържолки по 5.99 лв и кашкавал тракийка от 6.99 кг както и доста други

Ilian Petrov

Mondeicho

35 британски лири за Моторкрафт предни накладки ::)

sinnerman

VENTCI