Излъгаха ме от Гет бг и от Спиди

Започната от G_o_c_e_v, 07 Декември 2014 10:14:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

След като на 29.11 (събота) си направих поръчка по интернет в Гет бг за телефон, в понеделник се свързаха с мен за потвърждение. Съгласен съм че събота и неделя никой не работи и това не е проблема. Проблема възлиза от това, че в Понеделник след потвърждение се разбрахме телефона да пристигне в Сряда. В Сряда ми се обаждат от Гет бг и ми съобщават, че заради черния петък имат проблеми с доставките и не могат да ми доставят телефона в Сряда. Добре, Аз нали съм човек, разбирам ги, че се случват проблеми и се уговаряме телефона да пристигне при мен в Петък, като изрично попитах "Сигурно ли е, че телефона ще е при мен в Петък" от там госпожата ме увери, че телефона ще е при мен в Петък.
Какво се случи в действителност - в Петък ми се обаждат от куриерската фирма Спиди и ми заявяват, че телефона още не е пристигнал при тях и няма как да ми го доставят, Аз вече малко ми е ядосано, че за втори път ми отлагат доставката (направо си ме лъжат) и попитах, кога ще ми пристигне телефона. От Спиди ми отговориха, че в Събота телефона ще е при мен. Още веднъж преглътнах грешката на хората ( с надеждата телефона най сетне да пристигне при мен) и се съгласих, телефона да дойде в Събота.
В Събота получавам смс с известие на 06.12 да очаквам доставка. МИ телефона пак не дойде.
Успоредно с всичко това Аз наблюдавам пътя на телефона по Спиди и се оказа, че вчера телефона е бил в Шумен, а не е достигнал до мен. А днес вече е във Велико Търново.
Кажете ми, мога ли без пречки да откажа поръчката. Все пак не съм плащал нищо.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Иван Вълков

ако ти се занимава все още еди и дигни един джангър в Спиди а на тея от Гет.бг, аз си казах моето мнение.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

TourneoRS

Отказвай , излиза че им просиш стоката .
Да си налягат парцалите , говорил си 15 пъти и толкова са те лъгали ..
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

това е куриерска грешка според мене не е на гет.бг ,обади им се и им кажи след като е бил в шумен и вече е в търново направо да си продължава за софия :))

Pyrhel

Случват се куриерски грешки, имал съм пратки, които вместо в Bulgaria, отиват в Bermuda и то не веднъж. В Гърция, вместо в България и т. н. Ако не ти е зор за телефона - отказвай, нека си берат те последствията, след като правят грешки.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Хич не ми е зор. Утре го отказвам, щот вчера и днес никой от никъде не ми вдига. Видяло се е че ще купувам от Шумен от някой магазин....
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

opex

Ако имахте приятели, които работят в тези фирми (еконт, спиди и тн и тн) и имате бегла представа какво им се случва по време на такива масовки щеше да ви е срам да мрънкате толкова

едит: знам, знам - "аз си плащам, к'во ме интересува..." :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

pAbLo

Аз съм пращал пратка за ВРАЦА а тя отива в Габрово,при настояване за прослушване на записа да се види кой е крив...
Ами да го ****.Платете си разходите за препращане.
Ами ако не е в мен вината - да е!
Тъй че разговора се записва с цел.... да си гледате работата.
Ако държиш на телефона - чакай.
Ако си решил да го отказваш - отказвай.
Скандали и тн... ШАНС.
Но щом си тръгнал от онлайн магазин,значи в Шумен няма нещо което да си струва.
Така ли е?
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Dmitarcho

Орех, точно защото имам познати, и то мениджър в куриерска фирма / занимават се предимно с държавни поръчки - общини, полиция,пожарна и такива глупости, носят писма, не пратки/ и знам как пращат писмата по град в град по автобус, как се молят на Софиянци да им пратят зимни гуми и антифриз, как от София ги натискат да работят за без пари и тем подобни. Това е друга работа. Грешката е Куриерска ... пристагнал е в Шумен ... и за забравили да го стоварят от буса и да го преразпределят, и сега се връща направо към София.
Ръца Пръца

TourneoRS

Не болка за умиране ,един телефон е . На мен от Еконт ми бяха разходили едни каталози от София до Търговище и после до Русе . Но ми се извинихиха , поне служителката си призна , че са сбъркали . Лично аз Спиди не ги използвам . Имат два офиса в Русе , единият е централният склад , когато отидеш постоянно чакаш 15 тина минути минимум , защото е навалица . Другият е на пъпа на града , няма никакво място за паркиране, и ако имаш няколко кашона .. изгаряш  :))
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ihovahi

При нас Спиди ако разнасят до адрес... чакай ги след 20:00 ч. по-рано евентуално в 19:59 ч.  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Ако има куриер доставящ след 19:00 ще ползвам само него.....
Gocev, вземи си телефона,  а куриерите ги изтоморзи или направо пусни официално оплакване - не ги оставяй да им се размине

G_o_c_e_v

Вижте тук какво става. Оплакване след оплакване...
My Link

Ще видим утре какво ще стане.

G_o_c_e_v

Темата може да я изтриете. Днес благоволиха от Спийди да ми звъннат и се разбрахме да откажа поръчката. Вчера телефона беше във Велика Търново, днес беше в Добрич. Аз съм от Дибич, пък къде прочетоха Добрич, не ми е ясно, но си признаха грешката де.