Ford Mоndeo Mk3 на Иван Вълков

Започната от Иван Вълков, 30 Септември 2014 21:47:16

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Преди трансплантантацията

След трансплантирането

И

Чакам само ключетата.......

Sent from my LG-D290 using Tapatalk

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Иха... :) Ряза твоя айрбег за да сложиш копчетата ?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

Иван Вълков

Мда

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Не си личи :) Аз моя темпомат още му се моткам :) Това лято дано ме пусне мързела :)

Ръца Пръца

Mondeicho

Направи си го, моя е отскоро но много ми харесва...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Mondeicho

Ванка ключетата нови ли ги купуваш?

Иван Вълков

Не ключетата ги купих и даже счупих, втора ръка са иначе. Ама нещо пак не тръгна пущината. Май с тоя китаец само индикацията на таблото съм активирал.

Mondeicho

Трябва да си над 40 км/ч и тогава тръгва. За активирането става с оригиналния софтуер, ако индикацията ти се появява само при палене значи не е активирана функцията.

Иван Вълков

Да преди запалване се появява, но преди и толкова нямаше. Затова помислих че е активиран...но явно не е.

Pyrhel

С какво си бутал, че активирането на индикацията с оригиналната е доста тъпо направена и трябва да имаш под ръка кола с индикация, за да я копираш от нея...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Ами с ЕЛМ и програмата ФорСкан но активирана( има писано как да имаш по големи права но са 1 месец). Та IC модула, в програм режим има отметка за Круис контрол ON/OFf, след това рийд и така.

nixel

При фокуса освен hec-a aka IC, се бута и в gem модула и pcm-a.
Това става с elmconfig програмата.

Имаше и някакъв тестов режим при който колата пиука при всеки натиснат бутон. Така се проверява дали си вързал бутоните правилно и дали има окабеляване до тях.

Иван Вълков

Съгласен съм, но при мондео Мк3 са по ограничени възможностите. Виж при Мк4 е друга работа.

Иван Вълков

Да се смееш ли, да плачеш ли...

Dmitarcho

Няма да се плашиш.....гледан автобил е, поне откакто е при тебе :) Още толкова може да изкара.

Ръца Пръца

Alexi

какви са тия смешни малки числа нали Митак :))

Dmitarcho

Моя километраж започва с 4 ;)

Ръца Пръца

Иван Вълков

Цитат на: Dmitarcho в 28 Май 2016 22:50:55
Моя километраж започва с 4 ;)

"Реални" знаем защо започва с 4

Dmitarcho

Ама знаеш ли как се шашкат хората :) "Брей...Форд на 400 к км. и върви още" :) :) :) Докато можем ще си ги гледаме колите....после...следващата ;)

Ръца Пръца

Иван Вълков

Трябва да започнем като италиянците само нафта и мръсна гас, дорде роди. След това следващата.

hotblooded

Цитат на: Иван Вълков в 29 Май 2016 00:00:17
Трябва да започнем като италиянците само нафта и мръсна гас, дорде роди. След това следващата.

Доста бързо ще раждат при нас - все пак повечето са били третирани веднъж така  (rofl)

Mondeicho

То зависи и от човека, аз лично не обичам да си сменявам често колата и затова предпочитам да си я поддържам и да разчитам на нея, друг я кара една година и я продава...
Колкото до километража, ако е поддържана си изкарва спокойно над 400 000 км

ihovahi

Ванка, понезнаеш реланите киломентри на колата.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Време за обслужване...

Mondeicho

Ще успееш ли за събора?  Горивния  оригинален ли е?...

Иван Вълков

За събора моята работа се разкисна. Ще съм в София за съжаление( то и днес бях даже и задръстването на Тракия усетих - 4 часа ми коства). Филтъра е оринален Делфи.

П.п Горивния виси две години на рафта но на тази смяна и него мисля да сменя.

Иван Вълков

Да се подсигурим за снега

ihovahi

Честито Ванка. От къде ги взе?!

mirohristov

Купуват ги Васко, купуват ги.  (rofl)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ihovahi

Цитат на: mirohristov в 11 Октомври 2016 22:17:30
Купуват ги Васко, купуват ги.  (rofl)

Тамън си мислех за някоя аванта  :)) :)) :))