Легналите полицаи

Започната от Pyrhel, 02 Септември 2014 21:55:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

martin1977

Може и да греша, но съм останал с впечатления от едно време че Каско не покрива щети от долната страна на автомобила. Но това е информация от преди години. Сега може да е различно - трябва да си науча урока, тост да си прочета последната полица да видя дали е споменато нещо по този въпрос.

Pyrhel

Попаднах на долния гиф и се сетих за легналите полицаи :D

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Да ъпна темата... 'Що си обичам хидроактива :)

Citroen DS - hydropneumatic suspension and speed bump

pantata

TourneoRS

С това последното нещо , ще сгазиш крава и няма да разбереш . :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Ако някой скоро е минавал по отсечката от РУМ Младост 3 до метрото... Направили са ги през 3 крачки... (mad)

escobar

Колкото и да не харесвам джиповете - България си е страна за висока кола - то не са шахти, дупки и тротоари. И по възможност с подсилено окачване.

escobar

marti1996

Цитат на: escobar в 18 Февруари 2015 11:12:14
Слагат легнал полицай при тунела под НДК

Чудна чудинка.
да ти кажа трябва си точно там, доста идиоти летят с по над 100+ преди да влязат в тунела

tropper

Като сме малоумно племе - по-добре легнали полицаи през 500м, отколкото смъртни случаи...

* Снощи един в рамките на 2км. градско ме изпревари 3 пъти, при положение че аз карах с разрешена скорост (50-55км/ч) и си спазвах лентите за престрояване на светофарите. А той от много бързане взимаше грешни решения при престрояването и накрая пак бях пред него...  (rofl)

* Сутринта в квартала на тиха вътрешна уличка, много стабино заледена в момента, с доста пешеходно движение и блокирани тротоари от паркирали автомобили, един ми се правеше на състезател срещу мен с над 30км/ч по леда...   (batter)

Нека да правят бабуни, ама да са по стандарт. А не като докараме нови тролеи да почнат да ги режат  (rofl)
Така стана лятото като почнаха да доставят от новичките съчленени Шкоди. Задираха. И тогава от общината се сетиха, че то имало стандарт и трябвало да се спазва...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

marti1996

Цитат на: tropper в 18 Февруари 2015 15:05:01
Като сме малоумно племе - по-добре легнали полицаи през 500м, отколкото смъртни случаи...

точно и на място казано.

escobar

http://sofia.dir.bg/news.php?id=21439042

И без да съм експерт, и без замерване си ли личи, че са правени както дойде.

Dmitarcho

Всеки трети в страната....не само в София ;) Макар, че в Габрово, поне тези асвалтовите, на пешвходните пътеки са ниски и широки, спокойно можеж да прелетиш над тях с 70-80 км/ч
Ръца Пръца