фарове за фокус мк1,5

Започната от bel4o, 08 Юни 2014 15:36:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bel4o

Здравейте колеги
Намерих си фарове за моя фокус 1 фейслифт  и съм намислил да ги взема понеже много ми допадат и цената им е доста изгодна.

Понеже изобщо несъм в час да попитам
Нещо допълнително трябва ли да се прави по тях ,като гледам този  е преправял  но явно ги е слагал  на фокус 1 преди фейслифта понеже мигачите им са отделно а на тия фарове са им вградени ето и линк където пише че фаровете са за директно вграждане

http://www.autopro.bg/%D1%84%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%81-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%87%D0%B8-%D0%B8-%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-ford-focus-01-04-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0

иначе съм хвърлил око и на тези,според вас кой от 2-та модела си струва покупката

ForeverFord

Естествено че Вторите колега.Лупите(вторите) са Hella,оригинални за форд и аз съм с такива и ти казвам че няма да съжаляваш.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Besniq

Първия модел е много по красив
Втория модел е оригинален
Препоръчвам ти да вземеш по запазените, да не са мръсни, жълтеещи (нагорели)
По инсталацията нямаш какво да правиш, ти си с фейслифт, така, че буксата ти е като за тези ( сваляш твойте и слагаш новите )

ForeverFord

При лупите,не е точно така,трябва да се прекара още една маса
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

bel4o

За първия модел също пише че са с лупи.Явно ще ги взема тях щом при 2-рия модел има да се пипа още нещо.Интересува ме и друго дали тия с черната основа или другите с хромираната основа ще подхождат на колата.Питам понеже открих в някои сайтове че нови струват към 350лв ако хромираната основа ще е по подходяща ще се откажа от тези които са 2-ра ръка с черна основа.

Dmitarcho

Принципно черната основа подхожда повече на тъмни коли. Но всичко е до въпрос на вкус и лични възприятия.
Ръца Пръца