"Mondeo ST200 SVT" - ЗА ТРИЕНЕ!

Започната от Светльо, 19 Март 2014 20:36:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Backstage

Цитат на: randity в 04 Юни 2014 20:07:42
Вчера те видях на пазара в Люлин...
Ми...пазарска кола....комби... (rofl)

Светльо

Цитат на: randity в 04 Юни 2014 20:07:42
Вчера те видях на пазара в Люлин, много добра стойка има колата, специално за теб си намалих музиката да чуя звука, ама ти така и не поиска да и подадеш малко нагоре  (whip)
Да минах от там ти с каква кола беше, аз обикновено се оглеждам за фордчета?

randity

Фокус МК 1.5 черен  (thup)
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Светльо

Цитат на: Backstage в 04 Юни 2014 20:58:35
Ми...пазарска кола....комби... (rofl)
Дам комби, както един приятел вика бах тая семейна кола 200 коня :D

martin1977

Хем семейна, хем пазарска, хем бегачка, хем резачка .... много екстри в едно. Якоооо ... и тия младоци със "спортните Гоуфове" само ще гледат накрайниците на "пазарската" кола и ще се чудят дали пък цилиндрите им не се прецакали или километража не отчита, щото показва 180, пък "семейната пазарска" кола мнооогоо пред тях бяга.....  (rofl)

Светльо

Следва малко не толкова модерен ъпгрейд на ST-то, не е като да сложиш още няколко плафона в купето или в вратата но става.. :D От утре влиза в употреба това:

silver_lcs

ти на това ъпгрейд ли му казваш.....не е ли да сложиш 23 диодни крушки в купето и маншона за скоростния лост няма как да става въпрос за тунинг....

Светльо

Ето малко резултати:

opex

Най-яката кола с всички звънчета и свирки заводски в нея, не е като останалите таралясници във форума...
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Backstage

ема дай снимки преди и след са ние как да напрайме разлика....нема да се дигам са до люлин... (rofl)

Светльо

Ето на снимката горната е преди долната е след.  ^-^

Backstage

охооо  тя много се е смъкнала бе брат... браво

ihovahi

Светльо, супер стойка има мондеото  (fri)
Може би ще достигнеш скоро и момента, в който да сменяш светлинки, плафончета и маншонче на скоростния лост.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

pantata

Колко мм са тези пружини отпред/отзад? Имай също предвид, че ако са ти тръгнали амортисьорите, може да става неуправляема на неравности при висока скорост. Направи им един тест на друсачка. Не съм сигурен до колкото това е така, но преди да сложа моите пружини доста четох и в някакъв Алфа форум всички негативни мнения след смяна само на пружини бяха на хора с тръгнали амортисьори.

Светльо

Цитат на: pantata в 09 Юни 2014 14:10:36
Колко мм са тези пружини отпред/отзад? Имай също предвид, че ако са ти тръгнали амортисьорите, може да става неуправляема на неравности при висока скорост. Направи им един тест на друсачка. Не съм сигурен до колкото това е така, но преди да сложа моите пружини доста четох и в някакъв Алфа форум всички негативни мнения след смяна само на пружини бяха на хора с тръгнали амортисьори.
Оказа се че на ST-то амортисьорите са газови от там идва твърдината не от пружини както си мислех и са повече от добре като ги свалях вчера.

opex

На ръка трудно ще ги хванеш освен ако не са тотално изпуснали и клопат вътре. А отделно със снижаващи и по-твърди пружини както Тео каза направо не си е работа. Като сложих новите амортисьори с новите пружини уж натегнах амортисьорите 2 пъти над нивото на стандартен нов - още трябва да се натегнат. Предполагам това, закоето Тео говори е, че се получава едно подскачане и при мен го има.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

martin1977

Каквито и пружини да сложи човек, ако са си заминали амортисьорите, не си е работа....пък още повече ниски твърди. Дори и стокови да са си пружините, ако са зле амортисьорите въобще няма да е комфортно, така че и в двата случая се налага смяна.

Backstage

ма ходи тествай в мото пфое  е без пари бре....
аз мойта 2 пъти в годината я карам в младост и тест на амортисьори и ходова

martin1977

А в Мото Пфое Люлин дали мога да я тествам без пари? По принцип съм алергичен към Мото Пфое, там за "Добър ден" преди години ми искаха 15 лева....е вярно че си тръгнах с една гайка, ама то сигурно за гайката ме таксуваха 2 лева, останалото за "Добър ден". А ми предлагаха тогава да оставя при тях колата за ремонт. Ако им я бях оставил, сигурно още щях да изплащам кредита, а оттогава минаха 10 години.

Backstage

Ами за Люлин не знам...но за Младост гарантирам.Влизаш и казваш "може ли да погледнем ходовата и амортисьорите" и тва е ...
Някой от модераторите ако може да разчисти,че понацапахме  :))

Светльо

Ето така се кара вече V6, петрола да прелива :D

martin1977

Това е истината! Да не си спечелил от тотото? А защо ми струва от тази снимка, че оборотите са малко ниски?

Светльо

ако съм спечелил от тотото щеше да има снимка ма SHELBY а не на ST-то, така са си оборотите между 680 и 720 ги държи 6 цилиндровият мотор, като е загрял оптимално.

martin1977

Айде тогава пожелавам ти да спечелиш от тотото и да се похвалиш с Шелби-то до СТ-то ... и двата резервоара пълни. Тогава може и аз да намажа, за какво ще ти е това СТ .. та да ми го продадеш.

Светльо

Ето малко снимки от Стара Загора, много добър ден, видях се с старозагорци, повозих се, по изгорих малко бензин :)

Една лоша снимка с лудия фокуса на Венко и УНИКАЛНАТА сиера на Виктор!

Dmitarcho

Щом е само малко ... добре :) Видях и аз звяра на живо ... уникален ! Да си вземеш хубави гуми, и да видиш с колко може да лети по магистралата :P
Ръца Пръца

Светльо

Колата я няма, моля да бъде изтрита темата.
Благодаря.