Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Alexi

ами аз им дадох номер на рамата ,провериха и казаха ок .. ама първо звъннах на управителката де ,не на приемчика щото ги знам как те отсвирват по телефона

tha22don

Цитат на: Alexi в 03 Септември 2014 16:42:41
днес се наканих да звънна в МР за тия безплатни емблеми ,да ,сменяли но само по 1 :)) ,поръчах си предна че е доста очукана
И на мен ми смениха безплатно предната емблема в МП Младост преди няколко месеца като ходих да сменям там масло.

Alexi

вече съм с нова емблема ,с леко закъснение че дойде една после втора все различни :)) използвах момента да сменя крушките на късите че са стари а така и така се маха решетката ( гениално замислено от Форд да се маха за да смениш крушка )

К.Методиев

От снощи съм с нов редуктор magic 3 183kW доста стабилно се държи за размерите си.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dmitarcho

(rofl)

Ръца Пръца

Dmitarcho

Само аз ли харча пари за колата бря... :)

Благодарности ма @ihovahi и @marlboro ;)
Ръца Пръца

К.Методиев

Мне, не си само ти, ама като всичко сме си купили няма защо да пишем. :D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Иван Вълков

Да се разпиша и аз оригинален горивен филтър. С любезното съдействие Васко ihovahi .

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

kala80

Аааа,Васе и аз искам такъв филтър, от де ги вземате тез филтри вии :))

ihovahi

kala80

Бравос на вас,ама аз нали го "знам" ингилизкия много добре един път само поръчах от Англия,и повече не се реших :D

Иван Вълков

Нов крик на старо  :))  :)), че старият изглежда само добре. Вчера се опитах да повдигна колата с оригиналния крик....е няма такъв боклук.  Повъртях си малко...  (rofl)

Избрах си най неугледния крик, но за сметка на това най-тежкия.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

TourneoRS

Купих 5 литра антифриз концетрат до -74 градуса -32 лв,
нов термостат -13 лв
нов датчик за вентилатора - 19лв
Поръчах и четки за динамото , нещо не ми харесва , с включени светлини е на границата 13,8 волта.

... а и дадох Мондеото за един пасат комби 1,9 чиС дизел - варел  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ihovahi

Цитат на: TourneoRS в 01 Ноември 2014 18:57:21
... а и дадох Мондеото за един пасат комби 1,9 чиС дизел - варел  :D

Ааа какво си направил?!

TourneoRS

От трън та на кактус...  ^-^
Лятото на мондеото му посях  скоростната кутия на асфалта по едно нананагорнище до Дунав мост ,  :D , когато се опитвах да стигна една Зафира .. ама не успях . :D .

martin1977

Цитат на: TourneoRS в 01 Ноември 2014 19:47:07
От трън та на кактус...  ^-^
Лятото на мондеото му посях  скоростната кутия на асфалта по едно нананагорнище до Дунав мост ,  :D , когато се опитвах да стигна една Зафира .. ама не успях . :D .
И затова го разкара ли? Познато чувство колега ..... Колко пъти след като някой ме "изреже" пускам обява в раздел продажби, ама след ден-два ми мине и я свалям. Може би не е трябвало толкова скоропостижно да се "разведете" с любимата. С този Пасат чист дизел предполагам че знаеш, че не само на Зафира, а и на Жигула задните стопове ще гледаш ... а и на почти всичко де що се движи по родните пътища, с изключение на тези ППС-та дето са с една конска сила.

Иван Вълков

Абе не е толкова лош пасата. Поне икономийка ще дава.

Alexi

кофти е .. мене със служебната един изгнил ескорт ми беше връчил бинокъла и се бях пищисал мислех да я чипосвам ама като видях цените се отказах :)

TourneoRS

Купих си волтметър от Лада , за 5 лв .

Dmitarcho

Поръчах си масълце и горивен филтър ;) Формула Ф 5/30 6 литра, филтърчето Ман => 130 лв. !)
Ръца Пръца

Pyrhel

кЪва е тая безбожна цена за Форд Формула?! ??? Това масло + филтъра трябва да е около 80 кинта... Айде и с доставката до Габрово 90 ???
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Точно и аз щях да пиша, днес взех 5 кила 5w30  за 54лв. Преди за форда 6 кила масло Ford Formula и филтър, най-много 85 лв.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

mirohristov

Вие горивен филтър за по 20 лв. ли сте ползвали а?
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Alexi

че той само филтъра е 100 лв в МР :))

Pyrhel

Миро, сложил си една нула вповече - максимум 2 лева (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Кой ти ги гледа тия подробности... Щом и горивен, добре е работата. Кенче от кока кола с филтър за кафе, върши същата работа и се вместваш в 2та лева. :))
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

G_o_c_e_v

Аларма за Рейнджа, че ми писна да го отключвам с ключ.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Маслото ми идва на 70 и няколко лв. с доставката до Габрово. Филтъра е 60 пари :(
Ръца Пръца

chokolino771

Хах значи напрайх удара пак :'(.Днес купих маслото туба 5л.+едно шише 1л. на него му видях цената 20кинта беше и масления филтър общо 105лв. с 15процента отстъпка,ама като гледам май са сложили + 15процента (rofl).Обача работата се промени коренно, различна работа с тази Форд формула Ф,а за старото масло ми взеха 120лв.беше наливно уж от Германия,отделно си купих маслен филтър и се чудя що така щтрака,днес разбрах защо.Ама стана и друга работа ,ремонтираните ми дюзи малко сдадоха багажа,поне едно трака вече страшно готино,дърпам ръчната пускам на втора съединителя и трактора тръгвааааа.Сега пак ше ходя на доктор :-[.Май ще мина на варианта дюзи от Турция ,