Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Ето какво пристигна днес..не е само за колата но там ми трябва основно

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

TourneoRS

Нови кабели тесла 38 лв , свещи AC Delco 4 бр - 20 лв .... колата мърка
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Vanko

А каква е колата, че явно е тайна?

martin_krastev

С благодарности към Боби, който сподели инфото за въпросното масло.
Другата седмица ще полея фикуса с него, а след това ще споделя впечатления.
Относно поръчката, доставката до офиса  с Еконт ми струва 13 лв, та всичко 118,00 лв

Bobi

Бях забравил за това масло. Може да налея и аз от него.

Bobi

Не точно днес, но да съживим темата.

Nebhotep

Ето това ми дойде днес от Англия, гедоре Mannesmann- 101 части, само за 60 лв.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

opex

Да съживя и аз малко, след година и месеци търсене
миналата седмица прагове от рс2000 за 57лв+доставката
предната вечер благодарение на rsfanatic добавките за задната броня към комплекта за 30лв
В чудесно състояние.
Снимки сигурно чак като са на колата, като ги боядисам в нейния цвят :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Bobi

Цитат на: Nebhotep в 20 Февруари 2014 14:17:51
Ето това ми дойде днес от Англия, гедоре Mannesmann- 101 части, само за 60 лв.

Добре изглежда. Честито!

П.С. Може ли да те помоля да не използваш подчертаване и удебеляване на шрифта, когато пишеш нормален текст? Не изглежда добре отстрани.

Около 150 лв в МП.

mike28

Аааа, искам и аз такъв филтър за 2,50  :D

ffmk1l

Аз като с по-стара кола за втори път след 4 години си взех 1 кг ZINGA.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Bobi

Такова съм виждал преди много години и струваше над 50 лв за кг. Сега трябва да е повече... Къде ще мажеш с това?

ffmk1l

Цитат на: Bobi в 20 Февруари 2014 19:47:52
Такова съм виждал преди много години и струваше над 50 лв за кг. Сега трябва да е повече... Къде ще мажеш с това?
Към 43лв ми излезе с доставката, Боби. Като я кача на канала, ще видим къде може да има наченки на ръжда. Аз съм малко педант и най-повърхностната такава ме дразни. Всяка година я оглеждам, но тая мисля да си спестя мъките с четката и да пръскам с пистолет.

opex

(снимките са от гугъл)
Днес смених това

с това

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ffmk1l

10 броя гайки с раздвижен конус за 10лв.  ^-^

Backstage

Nebhotep

След един късметлийски търг, спечелих чисто нови велурени стелки (още в неразопакованите найлони)  ;D за трите реда на Магнетичния само за 87 лева с доставката от Германия до България, при все че се продават само за някакви си 250 лв. в МП!  (rofl)  (rofl)

Като минат дъждовете ги мятам в колата!

TourneoRS

Понеже  ми поискаха едни пари / колкото струва половината кола /за смяна на тампоните на макферсона си купих едни скобички за 18 кинта .

И една отверчица за 9 кинта която купих само заради един болт който фиксира спирачния диск , е.а ми мамата докато го натроша първите пъти .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

martin1977

Момчета, това е страшна тема ..... досега не се бях зачитал, но има мнооого полезни неща в нея .... та в този ред на мисли да се похваля и аз какво си спечелих преди малко ..... има и куп други глезотийки с които се сдобивам лека-полека, но за тях по-натам (а, незнам как тук да вмъкна снимка от компютъра ми) .... моля за помощ

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pantata

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Milcho

Електрохроматично огледало със светодиод за аларма.
Благодарности на pantata ^-^

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

Dmitarcho

Ръца Пръца

Nebhotep

Оригинални ли са? Браво  :o  :o

Dmitarcho

Мда бе .. оригинални  (nut) Италянски някакви ... от АутоПро, за 50 пари ;) Много валеже днеска като си тръгвах от работа, утре ще ги сложа и ще казвам как са ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

На Ескорта имах Heko, вършиха си работата. Готино е, че при дъжд можеш да си отвориш два пръста стъклото. Малко намаляват и шума при каране, ама ако е отворено стъклото само един пръст. Хубаво ги позиционирай, за да не изгориш машинките на прозорците!

Dmitarcho

Те няма да се затворят прозорците,ако нещо им пречи ;)
Ръца Пръца

Alexi

днес се наканих да звънна в МР за тия безплатни емблеми ,да ,сменяли но само по 1 :)) ,поръчах си предна че е доста очукана

Dmitarcho

Васко е питал и са му казали, че промоцията важи за автомобили след 2007-ма.
Ръца Пръца