Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

nedik

Забравил съм да напиша модела C307/C214 - MP3/RDS

Bobi

zdravko_90

Здравейте колеги и аз се сблъсках с дадения проблем... M008218
Благодаря предварително

Bobi

Аааа, за мерси не ме търси! Искам си бирата  :))

8518

zdravko_90

Няма проблем ще почерпим :D Кажи кога и къде  :)

boggogo

Здравейте колеги !

Наскоро си купих форд и веднага сложих CD на мястото на радиото, обаче ми се наложи да го продам и го пробвах и ми иска код.
Може ли някой да ми помогнете?

Благодаря предварително !

MODEL: 5000 RDS EON
Serial NO: M088794
Part No: 98AP - 18K876 - BC

Bobi

Айдееее и втората бира дойде!!!  :))

7433  (beer)

boggogo

Колега преди малко го пробвах, стана !  (clap)

Благодаря много за бързия отговор Bobi ! Заслужаваш не една бира !  (party)

chip

Цитат на: chip в 01 Юни 2013 14:19:34
Колега можели да ме светнеш какъв е кода на номер C084419.Благодаря. (help) (help) (help) (help)

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

chip

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

omirhit

Здравейте колеги и аз си откачих акумулатора и няма радио  модела е 6000 CD номера ми е М 060383. Предварително благодаря.

Bobi

omirhit

тони

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

тони

slav_ivanov

Здравейте колеги,
ще се радвам ако някой може да помогне. CD-то е с малка навигация, модела е на блаупункт ако не се лъжа ( поне е със SD-карта за навигацията, която е блаупункт ).
Партиден номер : 8S7T 18K931 AC , Сериен номер : Е1 034917
Благодаря Ви предварително !

Bobi

За съжаление не успях да намеря декодер за Е серия....

kotaranata

Здравейте, дали бихте могли да помогнете за едно радио на Опел?
модела на радиото е Philips Car 2004
серия GM0204Y1061462
и 09 196 003-това не знам какво е :)

Pyrhel

Котаранке, само по номера не става, трябва да изчетеш еепрома на Car2004 :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

kotaranata

(tumbleweed) ами... ще може ли тогава да ми го обясниш като на жена. Къде е това :)

Pyrhel

Винаги съм се притеснявал като говоря на жени за електически изтриваема програмируема памет (EEPROM) (rofl)

Намира се в нещо, което изглежда подобно на:

Ама за четенето... Трябва техника - най-лесно е да се разпои, да се прочете и да се запои обратно :D
По-лесно е да дадеш на някоя онлайн платена услуга серийния номер и по него да ти извадят кода - около 20тина лева. Безплатното е с четене на паметта и от нея да се извади кода, който отключва радиото.

kotaranata

;D...ами ....сега....искаш да ти намеря този номер на черни чип от снимката???? :-[

Pyrhel

Тук въпросът не е аз, а по-скоро ти какво искаш. :)) Искаш ли радио или не :))
Иначе не номера на чипа, а съдържанието му, ще излезнат данните с четеца като един файл, тоя файл е нужен, за да се разбере кода. ИЛИ трябва да се ползва някой от платените сайтове в нета. Ако имаш някой познат, който се занимава с електроники - може той да го прочете и ще минеш на аванта. :)

kotaranata

аааа... радиото искаме да работи...   :)) не се упражняваме в час по труд и творчество  (bop)
Благодаря ти за търпението и съветите.
И да не остане невъзнаградена добрината ти, изпращам ти чата, който проведохме във FB да се порадваш на женската техническа и инженерна мисъл :)

Elferita Gorska:
Здравейте! Някой случайно да може разкодира радио на Опел в Пловдив?? Или да знае къде мога да го направя за не повече от 20лв?
Харесвам ·  · Unfollow Post · събота в 13:58

Flora TrandaFora http://www.opelclub-bg.net/forum/index.php?showtopic=16
преди 9 часа · Харесвам · Махане на предварителния изглед

Elferita Gorska аз нямам код, иначе със код зная как да го разкодирам
преди 9 часа · Харесвам

Flora TrandaFora абе предположих ама.... моя Форд го разкодира едно момче от този форум : http://fordbg.com/forum/audio-video-gps/radioto-mi-iska-kod-tema-za-razkodirane/ предполагам че би ти помогнал ако знае за Опел-ите
преди 9 часа · Харесвам · Махане на предварителния изглед

Elferita Gorska а можете ли да ми дадете контакти-скайп на този човек, за да не се налага да се регистрирам във форума за да му пиша и да го попитам?
преди 9 часа · Харесвам

Flora TrandaFora ами, аз се регистрирах тогава, чакай да проверя дали помня пароли и т.н. ти си търси серийния номер, модел и пр.
преди 9 часа · Харесвам

Elferita Gorska имам всичките данни, номер,модел...само код ми трябва. мерси предварително
преди 9 часа · Харесвам

Flora TrandaFora davaj gi
преди 9 часа · Харесвам

Elferita Gorska модела на радиото е Philips Car 2004 и момент да намеря къде съм записала серийния
преди 9 часа · Харесвам

Elferita Gorska 09 196 003
преди 9 часа · Харесвам

Flora TrandaFora фабрично ли е радиото?
преди 9 часа · Харесвам

Elferita Gorska да
преди 9 часа · Вече не харесвам · 1

Flora TrandaFora има ли буквички някакви? серия
преди 9 часа · Харесвам

Elferita Gorska момент да погледна пак
преди 9 часа · Харесвам

Elferita Gorska извинявам се онзи код който дадох преди малко не бил серийния а нещо друго, ето сега серийния: GM0204Y1061462
преди 9 часа · Харесвам

Flora TrandaFora ок сега чакаме само отговор.... предполагам ще е в рамките на деня, ама...
преди 9 часа · Харесвам

Elferita Gorska oo а дано!!! ако стане ще почерпя
преди 9 часа · Вече не харесвам · 1

Flora TrandaFora тук ли си? Искат ми още информация
преди около час · Харесвам

Elferita Gorska Да
преди около час чрез мобилния · Харесвам

Flora TrandaFora цитат: "само по номера не става, трябва да изчетеш еепрома на Car2004" не знам какво е това, ако ти знаеш

Elferita Gorska това е един чип, та неговия номер предполагам, сега ходих до колата и свалих радиото, ще го разглобим да видим номера на този чип

Flora TrandaFora мале...май си права
преди 48 минути · Харесвам

Flora TrandaFora ето http://fordbg.com/forum/audio-video-gps/radioto-mi-iska-kod-tema-za-razkodirane/msg51158/?topicseen#new

Flora TrandaFora последния коментар
преди 48 минути · Харесвам

Elferita Gorska Оо аз се обърках малко. Мислех че трябва само да видя номера на чипа... А той какво има предвид да го изчета...?
преди 42 минути чрез мобилния · Харесвам

Flora TrandaFora ми.... знам ли... видя ли го този номер на чипа?
преди 41 минути · Харесвам

Elferita Gorska Не още не съм го отворила, може ли да попиташ момчето какво да направя?
преди 40 минути чрез мобилния · Харесвам

Elferita Gorska Можеби има в предвид че трябва със специална машинка да се разчете
преди 39 минути чрез мобилния · Харесвам

Flora TrandaFora ми не, май иска този номер, а за самото отваряне е нужен техник....
преди 38 минути · Харесвам

Flora TrandaFora ще попитам срам-несрам
преди 38 минути · Харесвам

Elferita Gorska Питай после ще черпя!
преди 37 минути чрез мобилния · Харесвам

Flora TrandaFora Тук въпросът не е аз, а по-скоро ти какво искаш. :)) Искаш ли радио или не :))
Иначе не номера на чипа, а съдържанието му, ще излезнат данните с четеца като един файл, тоя файл е нужен, за да се разбере кода. ИЛИ трябва да се ползва някой от платените сайтове в нета. Ако имаш някой познат, който се занимава с електроники - може той да го прочете и ще минеш на аванта.
преди 27 минути · Харесвам

Flora TrandaFora sorry
преди 26 минути · Харесвам

Elferita Gorska Благодаря ти че се занимава да питаш за мен! аз съм склонна да дам 20 лв за някой платен сайт да го разчете стига да съм сигурна че ще стане , иначе познат който може да ми го направи не нямам!
преди 16 минути чрез мобилния · Харесвам

тук беше и разговора, ако искаш се включи в групата : https://www.facebook.com/groups/ZABEZPARI/395388583905046/?notif_t=group_comment_reply

stefp

@kotaranata  ,имаш Л.С. с телефон на човек който ще ти го разкодира .За Пловдив става въпрос нали ?

blagorodna

Здравейте, ще съм много благодарна,ако ми помогнете с разкодирането и на моето радио.Чака ме дълъг път и би било адски тягостно без него.
Модел kw2000,serien nomer: v 033286
благодаря предварително!

Marlboro

Цитат на: Pyrhel в 16 Септември 2011 22:45:31

Всички останали кодове (на плеърите с номера, започващи с V, FD и др.) могат да се генерират единствено и само от съдържанието на една от паметите. Трябва ви програматор, с който да прочетете един от EPROM-ите, намиращи се на главната платка. Ще познаете кой точно ви трябва по номера му - 5 цифрен, започващ с 24c или 93c. Дъмпвате го и го слагате в поста си, чак тогава можем да генерираме кодът,
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!