Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

blagorodna

оооо, това го бях пропуснала. звучи ми почти невъзможно за реализиране, но благодаря,ще се пробвам. до скоро и хубаво лято!

Bobi

Има онлайн услуги за разкодиране на V серии.

Може да пробвате тук. Струва само 5 лири. http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-CODES-V-OR-M-SERIES-CODES-/280732857998?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item415cfb768e

tropper

Здравейте кодотърсачи!

Препоръчвам на всички, чието разкодиране опира до EEPROM, ако за тях разликата между думите EEPROM и EPROM е само в броя на букви на думите, по-добре да се насочат към близия Аудио/Видео/ТВ сервиз. Там техниците ежедневно работят с подобна техника и знаят какво да направят.

Успех ;)

/Pyrhel, ако прецениш, може да приложиш част от това в първия пост :) /
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Хората по подразбиране не четат първия пост, за жалост... Снимка на цици да има - пак няма да я видят :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Затова тази тема периодично трябва да се свежда до максимума от Три страници . ^-^    Кодовете не са универсални , за всеки се пише нов код и ново мнение , което после не върши работа на другите .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

tropper

Т'ва за циците кърти мивки  (rofl)
А предложението на TourneoRS е добро. (thup) Може примерно ако са минали десетина дена от искането на код и отговорите, да се изчистват мненията.
Дали няма някакъв скрипт, който да трие мнения, по-стари от N- на брой дни, от една конкретна тема?
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Има, ама хич не искам да го пускам в публичен раздел, индексиран от бат Гого. представи си ситуацията - той е индексирал всичките 500 страници от тая тема, връща се след няколко дни и хоп - няма ги - почва да набива 404 като грешка за този домейн :)
Иначе и мен много ме дразни шита в тая тема :D

whaaazp

Добре, в някои форуми мисля, че съм виждал всяка страница да започва с първото мнение в темата, което за тази тема ще е перфектно. :)

Mladislavov

Здравейте, днес слагаха газ на милото и сега ми иска код на СД-то. М006721  Предварително ви благодаря от сърце :)

Bobi

tektrob

привет, баща ми махна акумолатора и сега като го сложи му иска код на вана, рег 2001, ето и снимките на модела и кода на радиото ако може някой да генерира кода ще съм му много благодарен:

Pyrhel

tektrob

Мерси много колега! работи, много благодаря отново!!!!

Darina

::) Моля,помагайте!Нова съм тук и не знам до колко ще се справя /не съм руса  ;D/ .Имам Форд Фокус и му сменях акумулатора днес.Естествено не ми тръгва радиото ,иска код,а в книжката не пише такъв.Модела е 6000 е-о-n, сериен номер М058167.Благодаря предварително.

Bobi

emil FORD

Моля ви помагайте купихме си форд фокус  и  не можем да пуснем  радиото     иска код модел 5000RDSE.O.N     M202369 предварително благодаря

Bobi

mitko46

да попитам за кода на радио модел 6000cd rds e-o-n сериен номер M009413  ^-^

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

oniksia

Здравейте, моля за код за моето Ка - серийният номер е M025552. Благодаря. :)

senatora

Цитат на: oniksia в 12 Август 2013 21:49:49
Здравейте, моля за код за моето Ка - серийният номер е M025552. Благодаря. :)

1717
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

bobnik1956

Радиото е FD 7000     M057239  Моля за кода

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

bobnik1956

И на мен ми трябва код за FD 7000  номер M057239 Благодаря   Май се повтарям  Извинявам се.Напече меслънцето

К.Методиев

Колега добре те е пеканло слънцето щом сам си отговаряш, опитай кода дето ти дадох.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

radimus

Здравейте,

трябва ми код за радиото на фокус 2000, сеирн номер М040719.

Предварително благодаря!

mirohristov

Цитат на: radimus в 14 Август 2013 20:46:25
Здравейте,

трябва ми код за радиото на фокус 2000, сеирн номер М040719.

Предварително благодаря!

8255
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

radimus

Благодаря, но се оказа, че не е оригиналното радио, ще помоля да ми дадете код за друг сеиен номер MO27734

Предварително благодаря!

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

yordanpetrov

Моля помогнете радиото ми иска код  модел FD 5000 T сериен номер M207151