Радиото ми иска код - тема за разкодиране

Започната от Pyrhel, 16 Септември 2011 22:45:31

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

hiopscho

Колеги намерих сайт , от който само можете да си проверите кода . Ето го и него :
http://www.radio-code.lt/cc-1563?ext=html

supertorr

Трябва ми код за едно Ренде.
Ще се намери ли някой - това са му данните

desige

Колеги, проверих кода ми е 9644 но не мога да го натисна защото на радиото няма девятка - помагайте!

Marlboro

За какво ти е 9ка?

Ако кода ти е 9644

Натискаш 9 пъти 1цата, после 6 пъти 2ката, после 4 пъти 3ката и 4 пъти 4ката, с 5цата потвърждаваш.

За повече инфо, прочети поне първия пост в темата. Успех!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

madvanio

Моля за помощ :
сериен номер: M157854

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

jorodra

Колеги, погогнете на един новак със старо радио!
Не ми дадоха кода и при откачване на акомулатора знаете какво става  :'(
Радиокасетофона е GRUNDIG WKC 5300
сер.ном. GR1030T0222128

Благодаря!

tropper

Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Dmitarcho

За един термостат .. да свалят акумулатора ... пф :) Това, че си мислех, че го имам кода ... и го вкарах 2 пъти грешно, и сега стой на Code ---- 3, нали не се бърка ;)
Ръца Пръца

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Dmitarcho

Благодаря за бързия отговор ;) НаздравИ ... то много ти стана и на тебе :)
Ръца Пръца

ZAPRINSKI

Здравейте може ли някой да ми каже какво да правя с касетофона форда,показва LOSKED 13 как се оправя знае ли някой как се разкодира Форд мондео 2001 бензинка.Благодаря ви предварително...

ZAPRINSKI

Цитат на: ZAPRINSKI в 19 Май 2013 15:45:13
Здравейте може ли някой да ми каже какво да правя с касетофона форда,показва LOSKED 13 как се оправя знае ли някой как се разкодира Форд мондео 2001 бензинка.Благодаря ви предварително...

Nikoi li ne znae

TourneoRS

Напиши точният модел на "кастИфона" , и номера му .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ZAPRINSKI

serial no:M124099 ,model 3000 TRAFFIC ,part no- XS6F-18K876-BA, end 260 942. Дано да ми помогне че утре ме чака път а без музика съм загубен благодаря ви.Изписва LOCKED 13.

Vasilev

Виж тази тема. В 4-ия пост има инструкции. Дано ти свърши работа.
P.S.: На едно друго място пишеше, че процедурата трябва да се повтори 13 пъти, което много не ми се вярва.

ZAPRINSKI

Цитат на: Vasilev в 19 Май 2013 17:54:37
Виж тази тема. В 4-ия пост има инструкции. Дано ти свърши работа.
P.S.: На едно друго място пишеше, че процедурата трябва да се повтори 13 пъти, което много не ми се вярва.

дефакто ще карам без радио утре така излиза  какво е това 2. Ign. ON. - Use RED key only....

Marlboro

Останало ми е в акъла, че ако задържиш едно и шест или само шест и го включиш, трябва да ти даде един последен опит.

Vasilev

Цитат на: ZAPRINSKI в 19 Май 2013 19:00:24
дефакто ще карам без радио утре така излиза  какво е това 2. Ign. ON. - Use RED key only....
Даваш на контакт и трябва да се използва ключ като на снимките по-долу:

Стига да са ти го дали като си купувал колата.

Marlboro

Цитат на: Marlboro Classic в 19 Май 2013 19:11:14
Останало ми е в акъла, че ако задържиш едно и шест или само шест и го включиш, трябва да ти даде един последен опит.

Ако стане кода ти е: 1671

ZAPRINSKI

Цитат на: Vasilev в 19 Май 2013 19:16:40
Даваш на контакт и трябва да се използва ключ като на снимките по-долу:

Стига да са ти го дали като си купувал колата.

Нямам червен ключ имам 2 черни на единият малко синъо има отгоре нестава с черните...:):):)

ZAPRINSKI

значи отврям вратата давам на контакт синият ключ че нямам червен пускам радиото натискам 1,3,6 след това махам контакта махам 1,3,6  радио оофф  игн офф повтаряме ако стане ще си ударя гъза в травана
.............

ZAPRINSKI

нищо не става мам -----му        моля още за помощ как да го разкодирам тая кола много капризна ще излезне мани мани........

ZAPRINSKI

Цитат на: ZAPRINSKI в 19 Май 2013 20:21:14
нищо не става мам -----му        моля още за помощ как да го разкодирам тая кола много капризна ще излезне мани мани........

Никой ли не може да ми помогле...:):):):):)

ZAPRINSKI

Aз кода го имам на касетофона ама това lock 13 мъчи та незнам.......

Pyrhel

Няма значение дали го имаш или не, трябва да се ресетнат броя на опитите с микроконтролерче. С комбинации от бутони няма да стане. Обикновено когато никой не ти е отговорил значи, че хората спят, не е нужно да имаме 15 поста един след друг с един и същ въпрос през час.

ZAPRINSKI

Цитат на: Pyrhel в 19 Май 2013 23:43:29
Няма значение дали го имаш или не, трябва да се ресетнат броя на опитите с микроконтролерче. С комбинации от бутони няма да стане. Обикновено когато никой не ти е отговорил значи, че хората спят, не е нужно да имаме 15 поста един след друг с един и същ въпрос през час.

От къде го има това микроконтролерче .Аз сега не съм в бг.

Pyrhel

stefp

Lock 13 ,се маха или с четене на процесора на радиото или със специално "тулче" ,така че не се мъчете с тия измислени процедури ,НЕ РАБОТЯТ .