Среща във Варна

Започната от ilko, 29 Октомври 2011 01:15:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ilko

Здравейте! Колко варненци има тук и кои са те, какво карат, с какво можем да си помагаме? Аз не съм по организациите, но ако се съберем да се запознаем ще е супер. Пишете в тази тема ако имате някакво предложение. Аз също ще обявя ако се уговоря с някой колега.

cadger

Цитат на: ilko в 29 Октомври 2011 01:15:23
Здравейте! Колко варненци има тук и кои са те, какво карат, с какво можем да си помагаме? Аз не съм по организациите, но ако се съберем да се запознаем ще е супер. Пишете в тази тема ако имате някакво предложение. Аз също ще обявя ако се уговоря с някой колега.

Ко стаа? Срам ги е че карат ФОРД ?

hotblooded

Цитат на: cadger в 26 Февруари 2012 21:26:51
Ко стаа? Срам ги е че карат ФОРД ?
Преди Пеуник - Варна беше "голфаджийската столица"...  (rofl)

ilko

и аз не знам какво става
толкова ли сме малко форд маняците или просто сме несериозни/заети :o

Pyrhel

При нас като се зараждаше "бунтовническото" общество, още в другия форум, проблемът беше, че се разбирахме в последния момент. Като почнахме от предната среща да се разбираме за следващата и почнахме повече хора да се разбираме :) Но определено най-основният момент е мястото и часа да се знаят предварително и да има места за спиране. Това само като идея го казвам (thup)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

P.Kostadinov

Малко е старичка темата,но никак не ме е срам,че съм с Форд !!
От Варна съм и междудругото добра е идеята да се съберем варненци да се видим  8) 8)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

hitrata_lisi4ka

Варнаааа тука ли сте? Искате ли лисица на гости?
Искам нещо русо, може и метла!

Alexi

то Шумен е малко преди Варна ,обади се да се видим ще сберем дружината :)

hitrata_lisi4ka

Супер! Аз малко от рано ви предупреждавам, ама честно казано нямам търпение. Ще пътувам на 1ви Септември за Силистра и от там за Варна. Във Варна ще съм поне седмица :) лялялял

Pyrhel

Вчера минах през Варна и спрях на няколко места неправилно...
Вчера доста варненци са се регистрирали...

Случайност? :D

Dmitarcho

Ти за това ли обикаля морето ;) събираш актове за неправилно паркиране /да не дава Господ/ и нови членове /това да го дава с двете шепи/ :P
Ръца Пръца

Pyrhel

До хотела ми спират 2 мацки с едно червено фокусче СТ, трябва да издебна момента (rofl)

ilko

Цитат на: Pyrhel в 29 Август 2012 20:59:21
До хотела ми спират 2 мацки с едно червено фокусче СТ, трябва да издебна момента (rofl)

Мацките харесват смелите, така че не чакай, а направо ги издири и направи една хубава реклама. Ние ще ти стискаме палци ;")

Jamari0

Варненци ;D нека обсъдим къде и кога ще ни е срещата за групово тръгване към националната "фордовка"  (happy)

Аз лично предлагам сборния пункт да е на бензиностанция "ЛукОйл" точно след камерите на магистралата. И тъй като имаме да минаваме 300 километра от Варна до Габрово (289км но докато излезем от града кажи речи толкова) предлагам срещата да ни е към 6:45 и докато се съберем току виж е станало 7:30, а и пътя от части е в ремонт и там ще имаме забавяне!!

Всяко предложение е добре дошло!!  (thup)

П.П. Ако искате на който му хареса дадена идея за сборен пункт да дава глас... примерно  ^-^

Jamari0

G_o_c_e_v

С колегата Илко разменихме телефонни номера и когато е на 5-ти километър ще звънне за да пътуваме заедно. От Шумен съм Аз и Алекси до колкото знам.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

аз ще ходя но няма да тръгвам от Шумен .. ще се видим направо там

G_o_c_e_v

Аха, значи обезателно минете да ме вземете, дан си пътувам сам с жената
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ilko

Ще ти цъкнем  ;)
За часа и мястото съм съгласен.

Jamari0

Станахме 2 коли за тръгване от ЛукОйл... още?
::)

hitrata_lisi4ka

Момчета, отлага ми се пътуването до Варна и за жалост няма да мога да дойда и на събора. Пожелавам ти хубаво прекарване и да показвате много много снимки и клипове. Пийте едно и за мен.

G_o_c_e_v

Като сте до Нови Пазар призвънете за да мога да дофтасам набързо и на "5км" там на паркинга да се чакаме...

ForeverFord

Колеги здравейте,тъй като ще съм студент във варна ще се радвам да се запознаем.  (fri) (fri)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Цитат на: ForeverFord в 05 Септември 2012 21:26:42
Колеги здравейте,тъй като ще съм студент във варна ще се радвам да се запознаем.  (fri) (fri)
Във ВМЕИ (ТУ) ли ще учиш?

ForeverFord

hotblooded

Просто ми беше любопитно, аз съм завършил там и често ходя да навестявам бивши колеги във Варна.

ForeverFord

Когато имаш път на сам,пиши да  огранизираме  нещо !!!

ForeverFord

Утре в 20 на Пикадили 24 ще се видим с колегата P.Kostadinov,които има желание да заповяда.Крайно време е да започнем да се събираме.

P.Kostadinov

Именно,нямаме си варненска група така че организирайте се варненци,ние двамата с ForeverFord ще сме там :)

P.Kostadinov

Варна.... ИЗОСТАВАТЕ ! толкова ли неможем да се намерим сериозни хора да се организираме