Sony DSX-A40UI в Фокус МК1

Започната от SclerosiS, 15 Ноември 2013 15:26:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SclerosiS

Здравейте,

Реших днес да си купя cd player, но така като гледам няма да мога да го закача защото буксите са различни. Имам и за управление от волана. Ще трябва предполагам да се реже и преправя, защото няма съответствие едната букса да се включи в другата. Буксите които имам и са били за cd са 3 - 2 еднакви и една по широка. cd-то е с евро букса.

Благодаря,

G_o_c_e_v

Здравей, има разни готови ръг и тръг кабели (преходници). Смисъл от оригиналните кабели, през тези, които ще си купиш, към евро стандарт. Отделен е въпроса, че управлението от волана няма да работи за новото СД, но тука има разни, ел магьосници, които точят мляко от камък и може да ти помогнат евентуално.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Погледни Тази Тема ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Гого ... тази тема, мисля, че е за друг касетофон, не за Сони ;)
Ръца Пръца

stefp

Е той принципа е същия ,само стойностите на резисторите ще е са различни .
А има и по-интелигентен начин Ford+Sony

Dmitarcho

Мда ... нали това съм дал, да чете колегата ;) По тази схема си бях направил на Фокуса джойстика да работи със Сони ;)
Ръца Пръца

SclerosiS

Извинявам се за латиницата, но съм от гсм. Пробвах с преходни кабели както ме съветва Гоцев.Намерих кабелите, пробвах с тях,но ЦД ваобще не иска да се пусне. Първо да подкарам него, мога да мина и без управление от волана.

К.Методиев

Пайнер и сони работят с едни и същи стойности на резисторите.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

G_o_c_e_v

На контакт пробвал ли си или и така не тръгва?

SclerosiS

Тръгна  в крайна сметка, имало фолио отзад на падащия панел където прави контакт. Но който не знае и проверява после всичко е така. Сега трябва да сменя само буксата за антената, защото и тя е друга или има преходни кабели. Благодаря на Гоцев за инфото за преходните кабели. Перфектно стана с тях, без рязане и преправяне.Утре може да кача някоя друга снимка.

G_o_c_e_v

Има и преходници за антена

SclerosiS

Значи ще се ходи на място в същия магазин. Мерси още веднъж:)