Идея за Регионални сбирки!

Започната от Nebhotep, 19 Октомври 2013 14:12:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nebhotep

Какво стана с предложението ми за голяма зимна сбирка в Габрово? Има ли ентусиасти...?  ::)  ::)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

amplified

Цитат на: Alexi в 20 Октомври 2013 21:11:01
за 2.2 няма далечни дестинации :)
Мухаххаха, липсваха ми тия коментари  (rofl)

Alexi

аз съм навит за Габрово .. някоя хижичка примерно като падне снежец ..

Dmitarcho

Аз ще организирам нещата ;) Ще обиколя хижите, ще видя коя какво предлага и ще си изберем една ;) Само да вметна, че като разпитвах за миналогодишния събор, като чуваха за група и искаха нещо като предварително меню да се направи, за да може да смогне кухнята, но това ще го уточняваме допълнително ако има подобни изисквания - знам, че е неприятно предварително да се казва какво ще се яде и пие, за това ще гледам да няма такива "глупости".
Хубаво е от рано да се знае коя дата, да може да се запаси от по-рано, че се пълнят хижите зимно време. И нещо като записване да направим.
Мога да говоря и за една къща за кости, която е открита миналата година, Анатоли може и да я помни, мислехме там да се събираме миналата година за събота. Това са допълнителни неща, които ще се уговарят. За това имам аз грижата ;)
Дата и бройка само ми трябват ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

Предлагам първата събота на Декември, че после всеки се подготвя за празниците.

Bobi

Какви са тези приготовления от 15 дни? Някакви балове и световни туристически обиколки ли правите? Не всеки почива в началото на декември, а когато става дума за събиране от 1+ дни, зааеби тая работа. Организации за повече от ден се правят, когато почиват всички, а не според индивидуалните планове.

Идеята с Габрово не е добра за РЕГИОНАЛНА сбирка. Идеята е хубава всъщност, но реалността не е. Колко хора според вас ще отидат дотам? Те повечето на събора, който се знае от 6 месеца поне, не идват, а какво остава за регионална сбирка? Ако ще се прави регионална сбирка, то за мен дестинациите за мен са Стара Загора и Шумен, тоест там където има хора.

Nebhotep

Изцяло подкрепям dmitarcho. Не е важно къде има хора, повечето са съгласни да се съберем където и да е. Не е важно и да сме с колите си даже, важно е да сме заедно и да развиваме и емоционалните връзки помежду си. А за да се направи едно такова събиране си трябва предварителна организация. ПОЗДРАВИ

Dmitarcho

Боби, няма проблем да не е в Габрово ;) И аз си мисля, че най-добре, ще е в Ст. Загора ;) Че там най-големите ненормалници - като има цигари - пият :D
Ръца Пръца

Nebhotep

Веднага приехте мнението ми за чиста монета. Не е важно мястото, а е важно кой на регионално ниво ще се нагърби с организацията, защото пак повтарям такава сбирка няма да се получи без предварителна организация. Не можем да решим в петък следобед примерно да се вдигнем 10 коли и да отидем в събота сутрин в Стара Загора. Събирането ще трае точно 2-3 часа и после какво... Моите уважения, но ако искаме да се получи нещо трябва да има предварително съгласие за мястото и броя на хората и най- важното организатори на събитието.
За сега само dmitarcho е готов да се нагърби с не леката задача да организира нещо. Адмирации от мен... ^-^

Dmitarcho

Идеята за Габрово беше, че е най-близо до всички, макар, че Ст. Загора също е близо и за Софиянци и за Варна/Бургас и Шумен ;) Вярно, че не всеки има възможност да отдели някакви пари да се вдигне да отиде и да преспи в хотел/хижа, вечери ...ала бала.
Ръца Пръца

Marlboro

Е ти нали за това си ГАБРОВЕЦ, да черпиш... За какво сме те взели иначе...

Казвате къде и пристигам.  ^-^
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

ForeverFord

Хрумна ми една идея.Не знам дали ще ви допадне или не,но мисля че мога да Ви я споделя и да изкажете мнение.В нашия форум главно срещи в София,Стара Загора и Шумен,събират се и колеги в други градове но по слабо(нищо лично)Сигурен съм че има колеги и от други градове които искат да се събират,но няма с кого,за това идеята ми е примерно на 1 или 2 месеца да правим една среща Регионално,ще дам да пример Шумен защото познавам района-
Всички колеги от Шумен,Разград, Търговище,Русе,Варна избираме една дестинация удобна за всички и там си правим Регионалната Среща
Съответно същото и за другите райони

Ако сметнете че идеята е не удачна,моля предприемете необходимите мерки
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Pyrhel

Мисля, че идеята е супер, само трябва да има човек от съответния региод, за да се заеме с организацията на събитието.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

То да се стигне до там,пък и като човека дал идеята нямам ниша против и а да съм организатор
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Nebhotep

Мисля, че изпускаме последния влак, ако не вземем решение тази седмица, ще я бъде ли срещата или няма да я бъде, надали ще успеем след това да си намерим място из хотелите и хижите.

Bobi

И май идеята ще остане за пролетта. :)

Pyrhel

Докато някой не хване инициативата да го направи - и напролет няма да стане. Не съм слънце да огрея навсякъде :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

deshi

Искате ли нещо за 21-22 декември
Грозен си кат` OHC  .....

Nebhotep

Bobi

Тя идеята е обречена от началото и. Такива събирания са характерни за едни други форуми, в които основната цел на събиранията е "едене и пийене" и сериозна част от тази общност е съставена от жени. Идеален пример е сбирката на форума на Пежо.

Аз продължавам да твърдя, че докато голяма част от форума ни ( поради една или друга причина) не иска или не може да дойде на Нац. събор, такава събиране е излишно. Понеже не виждам хората от другите градове да изгарят от желание, най-добрият вариант за мен е ние, софийската група, да се организираме през определен период от време и да навестяваме сбирките в другите градове.

hitrata_lisi4ka

Съгласна съм с Боби и лично аз съм повече "ЗА" гости сбирка, отколкото за "Национална пиянска бла бла"
Искам нещо русо, може и метла!

deshi

Хммм май не съм изчел началото на темата и не видях че става въпрос за официална пианска сбирка ...
аз предлагам  бира скара ... който иска е добре дошъл ...предполагам ще има и каране ...

moni74

Ако сме си в Бургас, вероятно ще дойдем :)

----------------------------

Nebhotep

Аз пък ще продължавам да твърдя, че за да имаш голямо посещение на Годишна сбирка, трябва да си се ракламирал в отделните градове и паланки. Не го ли направиш си обречен на посещение около 50-100 автомобила. Най- лесната реклама е това което предлагам, а и вече постоянните посетители на форума ще се опознаят повече. Аз най- вероятно ще дойда, ако се предложи нещо в Стара Загора. Deshi казвай какво е предложението, вече имаш двамина.... ^-^

deshi

Ами предложението е следното ... неделя на 22  или 21 събота .. примерно скара бира в гаража ... примерно към 13:00 да кажем  и нещо такова ... на 18 се връщам така че ще имам време да реагирам до уийкенда ...
общо взето предлагам нещо тип това дето правихме по велик ден ... ненационална сбирка ... а просто който има желание да дойде и да се видим ...

Lucy

Само да вметна, че 21-ви декември е работен ден, както и 14-ти декември.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Nebhotep

Малко по- подробно, ако може. Какво правим си скарата пред гаража и след това...? Обиколка на града или каране някъде, как ги виждате нещата. Нека да си измислим някакъв сценарий...  ^-^ ::)

ffmk1l

Едно ходене до село Шипка например, на 50-на километра е от Стара Загора, малко снимки и така. После скара-бира, и сладки приказки в сервиза на Гео. Само хора да има.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

moni74

Цитат на: SayNothing в 25 Ноември 2013 18:29:01
Само да вметна, че 21-ви декември е работен ден, както и 14-ти декември.

Мен не ме бърка :)

----------------------------

deshi

Ами ходене до някъде де да знам ако има желаещи с удоволствие  , а  и тоя път съм с пикапа... така че повече клоня към едно каране и скара след това