Ford Focus Sedan на Александър

Започната от Alexander, 18 Септември 2011 20:48:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tha22don

Красавец от всякъде! И с този черен таван - в крак с тенденциите - много е фешън  (thup)

Alexander

И върнах старите огледала, даже се чудя дали да не ги направя и тях черни  ::) ::)

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Мен ме дразни само емблемата... инак с тавана е чук.
капаците я ги домъкни на някоя среща, може да те отърва ако ми харесат  :P

Alexander

Ще ги кача в багажника и като си по студентски звънкай че я дойда на среща я не :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

tropper

Браво! Готино изглежда с черния покрив, ама ще трябва да се позанимаваш няколко часа в КАТ да ти издадат нов талон с вписан допълнителен цвят, че иначе ще береш ядове с  C:-)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Dmitarcho

То в талона пише основния цвят ;) Като гледам ... основния си е кармазЪ ;) Едва ли ще се заядат милиционерите за това ;)
Ръца Пръца

tha22don

Промяна на талона се прави, ако имаш над определен процент покритие по ламарините на друг цвят, различен от вписания в талона...може би беше 50%, но това на прима виста го пиша...Мерцедесите или колите със стъклен покрив са на същото състояние.

Dmitarcho

Цитат на: tha22don в 13 Октомври 2012 17:43:21
Мерцедесите или колите със стъклен покрив са на същото състояние.

Демек не е вписано в талона, че е с различен цвят покрив !? Аз така го разбирам ;) Знам, че ако има стикери някакви, рекламни - големи, по цялата кола се пряви даже снимка към талона ;)
Ръца Пръца

PcMan

Ммм поредния сполучлив, лесен ъпгрейд си направил с тавана! Доста ми харесва. Черен таван + черна емблема(черно сива) би "къртило мивки". За черни огледала аз лично се колебая по снимките. Може би ще паснат в едно бляскаво черно наистина. Хмм.. ?
Само за покрива ще си мислят кат-аджиите. Те не знаят къде са. Проблеми няма да има 100%  (ade)

Bobi

Много добре се е получило! А и с оригиналните огледала ми харесва много повече. Страхотен е Фокусчо! Само едни прагове и "истински" джанти от СТ и ... (happy).

P.S. Сашо, хвърли едно око на тази тема във ВАГ форума : линк

Alexander

Малко да вдигна темата - колата е с нови предни амортисьори, защото левият беше омаслил. Спрях се на Kayaba или KYB. Японски, газови и много приятно се държат, малко са по-твърди, но на мен това ми харесва.

Ще напиша и тема как се сменят, защото сам си ги смених. :)

by hotblooded

Виктор Велев

Изродско е станало с черния таван и аз съм голям фен на черното евала! ^-^

BIGFORDFAN

Браво за избора, и аз съм се спрял на KaYaBa, но са на доста ниска цена (в Ebay), а пък и Анатолий нещо се съмнява в тях. Предполагам твоите са от БГ и са с гаранция?

Alexander

Kayaba се правят в Япония и още някъде но не помня къде. Тези японските са супер, а на другите качеството е под въпрос! Това съм го чел по форумите! Мойте ми гарантираха че са правени в Япония, и цената на един без отстъпката беше 158 а Монро-то, което беше другият ми вариант беше 186. Да с гаранция са, но честно казано не питах колко. За момента съм доволен.

П.С Забравих да спомена че говорим за Excel-G серията!

by hotblooded

Alexi

що не си взе оригинални Закс от ибей ,поне за мондеото са по 50-60 паунда броя .. за фокуса и те ще са там някъде ..

Alexander

Еми мислих, мислих и се спрях на тези. Както споменах те са малко по-твърди и затова се спрях на тях, а с отстъпката ги взех по 135лв

by hotblooded

Alexander

Айде и аз да изкоча със зимната снимка :D

by hotblooded

К.Методиев

Супер е фокуса, а последната снимка е станала много добре.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Alexander

Днес си смених пистовия ремък, че сутрин като запалех, свиреше като на Жигула :D Не го виния, изпълни си дългът - 123 000 км :) Сложих Dayco за скромните 21 лева!

Сложих си и педали от RS/ST:

by hotblooded

tha22don

BIGFORDFAN

АААААААААА, за батъла ще са от полза, много яки!

Alexander

by hotblooded

deshi

горе долу по 30 000 на година :)
Грозен си кат` OHC  .....

Alexander

Взех въпросните джанти(който е гледал темата за нещата от eBay). Имат зебележки, но нищо съществено! Факт който не знаех е че производителят им е Borbet! Не са O.Z Superleggera, но са осезаемо по-леки от тези който имам аз! Понеже обещах снимка на джантите една до друга и наспамихме достатъчно другата тема, ето я:

by hotblooded

Bobi

Айде, честито! Щом забележките не са съществени, цената е добра. Да се похвалиш като ги монтираш.... Гумите стават ли за каране?

Alexander

Ами не съм ги гледал много, 2 стават за 1 сезон(Дот 2009 и са Pirelli P Zero), за задни, а другите 2 изобщо не стават. И ги спазарих на 500!

by hotblooded

Pyrhel

Супер. Бях вдигнал телефона да звъня и после видях, че си писал, че ще ходиш и затворих (fri)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

by hotblooded

BIGFORDFAN

Супер са, радвам се че са ти харесали. А сега ще има ли промяна в цвета?

Alexander

Не, фен съм на оригиналните цветове на джантите!

by hotblooded