Ford Focus Sedan на Александър

Започната от Alexander, 18 Септември 2011 20:48:26

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexander

Хайде нещо малко от днес! Утре още малко дреболийки и надвам се скоро прословутите седалки :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Много шукаритетна топка, Саше! Ще споделиш откъде я издебна? И аз дебна, но не изпадат...

Alexander

Ами добрият стар eBay. Често казано не беше на супер далавера, но пак беше доста по-евтина от нормалното, но просто реших че я искам! :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

bay_huy

Много яко изглежда! Иначе същата като оригиналната ли е или?! Дай един пик и на светло :D

opex

Преди 4-5 дена мернах тема някъде как се прави точно, но забравих къде.
Както ТУК е, но беше описано по-детайлно как се прекарват проводниците, как се маха капачето на което са написани цифрите и H-a и как се правят прозрачни за да свети отдолу светодиода.
Предимството е, че ако стане при тези топки хем ще свети хем ще са оригиналните на колата.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Bobi

Това е оригинален аксесоар за Фокус. Проблемът е цената им - 200 лв в Мото Пфое.

Alexander

Е така изглежда на светло, че ме мързи да снимам

by hotblooded

Alexander

Още от малко промени:

Предната лайсна на капака вече е черна, боядисана:

Вече и черните пластмаси по вратите са черен лак:

Същото е положението и с пластмасите на централната конзола:

by hotblooded

bay_huy

Евала санде лачена работа!!

vladi tanev

А сега де какви са дези джапанки да не си минал вече на зимни гуми.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Alexander

Летните предадоха богу дух и реших, че ще купувам чак на пролет гуми. Пък и то стана като за зимни, ебати бахъра  :D

by hotblooded

Alexander

Хвана пайжини, но както всичко при мен - не става лесно и бързо :D

Тук са вече прословутите седалки, сложени са и всичко е супер. Друго ново е, че така и така нямам вход за камерата на това нави и я махнах и си сложих бели LED плафони, за който мечтаех от много време и от който съм супер доволен. Обших си също и корите на вратите с кожа, за да се връзва със салона.

Днес сложих и PowerFlex-a на предните носачи.... стана чук, по-директно управление, и никаква разлика в комфорта.

Ето и снимките:

by hotblooded

Bobi

Салонът е един път! Със здраве да си го мачкаш, Саше!

Внимаваш ли със задната скорост? :D

Alexander

Мерси! Да ти кажа само първият ден имах проблем и сега съм свикнал и дори не се замислям, просто ти става навик на ръката!  :D

by hotblooded

Pyrhel

Честит! Аз не мога да се откажа от камерата обаче... Като се кача на Цитрото, хем е с фабричен парктроник съм като инвалид :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Еми и аз се противих, противих, ама ми писна само да я возя :D Нямам избор на този етап, пък и посвикнах, но все пак си е терсене...

by hotblooded

divxstore

Салонът е станал страхотен, както и целия автомобил!

Alexander

Тука някакви паяци и пайжини се разкарват  :D

От вчера мога да се похваля с подгрев на предните седалки. За моя огромна радост, работата беше Plug & Play. Само щракнах копчетата на буксите и всичко тръгна без проблем.

Смених предните и задните накладки с EBC Green Stuff и задните дискове с EBC стандартните. Смазах и водачите, като това значително ми подобри чувствителността на педала.

Както и смених подгревните свещи с тези който си бях купил преди време - Beru

by hotblooded

Alexander

Хайде задравейте от мен...

Първо да се извиня за отсъствието си, но ще гледам да компенсирам за напред.

Както сигурно вече сте разбрали, колата се продава и скоро ще поста тема и за причината поради която се продава. :)

by hotblooded

Dmitarcho

A ... ;( Жалко че ще я продаваш ;( С такъв мерак си я правеше и грижеше за нея. Ще чакаме подробности ;) Да си Жив и Здрав ;)
Ръца Пръца