Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

pantata

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pAbLo

Цитат на: martin1977 в 26 Юни 2014 14:08:09
Якооооо  (rofl) ... а не може ли да ги направим по-големи

(rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Pyrhel

opex

http://www.focus-news.net/news/2014/06/27/1937454/darveta-sa-prekarsheni-ot-buryata-na-platnoto-po-am-trakiya-pri-98-ya-km-v-posoka-sofiya.html
pik.bg
прибрах се и се радвам че се прибрах. Карах през това нещо.. не ме е даже срам да кажа, че ме хвана шубе по едно време! Беше нещо дяволски страшно. Цялата магистрала спря. Вятър и абсолютно пороен дъжд с градушка се движехахоризонтално през платната. Дървета изпопадали, клони, трева даже на пътното платно.. А колите спряни на едно място всички се клатеха аха да ги отмести вятъра, кошмар аз за толкова години не помня нещо подобно, сякаш торнадо ли, смерч ли не знам какво мина през нас. А мълниите бяха поразяващи, още 10км преди това се виждаха и бяха ослепителни. Някой от Пазарджишко нещо да каже ако се чуе какво е било?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

ПС: Като стане темата 300 страници - ключ и отваряме следващата спам/шит тема, ще ни падне форумчето заради нея :D

opex

wtf (rofl)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

hotblooded

hotblooded

TourneoRS

Този никога не съм го харесвал  :D, само разказва вицове които никой не разбира , и чупи на хората колите . (rofl)

http://youtu.be/EUjrmNuhFbc

opex

- Чедо, това калкулатор ли е?
- Не бабо, това е iPad
- А?
- Таблет бабо...
- К'во?
- Уфф... компютър бабо, измислили са го Бил Гейтс, Стив Джобс ...
- Заеби, исках само да ти кажа, че изглеждаш като педал с него
:))
qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

В Ситроен форума попаднах на гениална мисъл:

"Когато си мъртъв, ти не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за другите.
Същото е и когато си тъп."

К.Методиев

Цитат на: Pyrhel в 02 Юли 2014 17:16:17
В Ситроен форума попаднах на гениална мисъл:

"Когато си мъртъв, ти не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за другите.
Същото е и когато си тъп."

Старо и златно!

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Pyrhel

TourneoRS

Преди малко в Русе беше потоп . Кисна в Еконта да си взема една пратка и да спре дъжда своевременно . По едно време влиза една госпожа , цялата Мис Мокра фланелка  :)) . Цветя , кактус всичко наяве , всичко очевадно , добре че беше госпожа и на касата , ако беше мъж не знам къде щеше да гледа - в календара сигурно  :))

Иван Вълков

В Д-град беше същото вятър дъжд, град. Поспря се малко и сега вали тихо пак дъждец.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Dmitarcho

Ръца Пръца

escobar

Nebhotep

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

pAbLo

Цитат на: Dmitarcho в 04 Юли 2014 09:09:02
Борко ... ти си човека ;) https://www.youtube.com/watch?v=wpBhkgL2gmw
Оригинално си беше къде къде по красиво :-\
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel