Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

opex

Така е :) Отпуснете се бе хора  (f) (fri)

п.п. поне разбрах от кого наистина съм заплашен с бой ако припаря до Фестивална  (rofl)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Nebhotep

Г-н Орех, нормалната човешка реакция, ако има някой засегнат е да се извините (както виждате не съм се засегнал само аз). Аз също щях да поднеса извинения за спонтанната си реакция, но явно нормалните човешки взаимоотношения са Ви чужди.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

supertorr

Я трийте цялата тема! Не сме дорасли за нея, а фън и спам има и без това навсякъде ;)

И внимавайте, какви линкчета цъкате защото може и да съжалявате...

kaloqn

да-а, и на мен ми трябваше време да разбера какво става :)
/пандата ми забраняваше връзката/

escobar

opex

Хора, ако някой се е засегнал много от поста с фейсбук линка - вероятно шегата е била прекалено груба. Извинявайте :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Nebhotep

И аз се извинявам на Сашо, за спонтанната и необмислена реакция!  (fri) (beer)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Dmitarcho

Абе и аз взех да те пиша едни неща ... но се усетих на време, че е шега ;) Но пък и аз ако не нося на майтапи - кой друг :P Или не си обичам толкова булката колкото Веско неговата  :P
Хубаво, че сте се разбрали ;)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

opex

лелел... не мога се събера от смях :))............ (rofl)
qaяכSTuning
Suum cuique

TourneoRS

Днес стигнах до извода , че всеки мъж трябва да има изолирбанд и пакет ежедневни превръзки в колата си . (f)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

escobar

opex

слизам да мръдна колата че съм запушил гаража, ама си викам я да взема диагностиката да видя нещо... И изведнъж се озовах на бул. България
И си надувам аз нагоре 1ряз 2ряз 3та... и палка
Добър вечер добър вечер, документи давам лаптопа джиткат стрелки насам-натам до мен
Търси из документите, гледа, проверява...
Вика какво тестваме, викам абе тука някой сензор нещо се бъзика та викам докато е студено да го пробвам...
..Добре чао, викам айде чао-чао  (rofl) (rofl)
qaяכSTuning
Suum cuique

mitakinen

Шегите на природата

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

martin1977

Цитат на: opex в 24 Юни 2014 14:44:34
B 10l Tyba :)
http://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-0/p370x247/10492482_893238057356768_7047466555552708147_n.jpg

Blackberry sux :))

Колега, кво се изненадваш - аз редовно си сипвам по 32-34 литра газ при 26 литрова бутилка ..... и газаджийите ми викат, че ми била дефектна бутилката .. а в паспорта пише 31 литра макс- вместимост 26 литра .... а после се чудя- ей колко висок ми бил разхода ....  (rofl)

opex

добре ли е а?
не е..
Витоша е отзад, не скалистите планини в дивия запад..
qaяכSTuning
Suum cuique

Dmitarcho

И в Габрово беше буреносно днеска ...

Ръца Пръца

escobar

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

whaaazp

escobar

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

momo76

Българският език е изключително лаконичен и съдържателен. Например надписът ,,тук бяха български туристи" се състои само от три букви.

Защо служителите в държавната администрация не правят секс в работно време?
- Няма с кого, всички са роднини.

Яката реклама

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

Влизате в гугъл и в полето на търсачката подавате следното уравнение:

exp((-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))/1000)+exp((-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))/1000)+0.15*exp(-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))+0.15*exp(-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))

martin1977

Цитат на: momo76 в 26 Юни 2014 13:44:17
Влизате в гугъл и в полето на търсачката подавате следното уравнение:

exp((-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))/1000)+exp((-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))/1000)+0.15*exp(-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))+0.15*exp(-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))

Якооооо  (rofl) ... а не може ли да ги направим по-големи

momo76